Hírek

Csongrádi Kata és Müller Péter: Szepes Máriáról...

Meghitt beszélgetés a 2008-ban elhunyt írónőre, Szepes Máriára emlékezve a Természetgyógyász Magazin ezoterikus karácsonyi fesztiválján.

Gondolatvarázs – Szómágia

A gondolataink ÉLŐ ERŐK. Töltésük szerint vonzanak vagy taszítanak, felfűtik, lehűtik vagy  áthangolják a sejtjeinket, kórokozó sugallatokkal vagy újító csodákkal árasztják el az egész szervezetet.

 

A szavaknak ÖRVÉNYMAGJA van! A betűk lávaforrásokat nyitnak az agyban. Egy negatív hangolással létrehozhatjuk valamely betegség manifesztációját, míg egy pozitív  hangolással megtapasztalhatjuk az önfeledt öröm szárnyaló boldogságát. Kellő felkészültség nélkül azonban ikaroszi zuhanást eredményezhet ezen erők nem megfelelő használata. Milyen veszélyeket  rejtenek a MENNY és a POKOL végletei? A szélsőségek között miért a KÖZÉP  MISZTÉRIUMA a járható út? És hogyan lehet erre az útra rátalálni? Szepes Mária tanításai alapján ezekről a sorsteremtő mágiákról beszélget Csongrádi Kata és Müller Péter.

 

Az előadást 2013. december 1-jén, 12 órától hallhatjátok a Villányi úti Konferencia Központban. A részletes programot itt olvashatjátok.

 

A fesztiválon megvásárolható Müller Péter új könyve: Férfiélet, női sors.

 

Itt rendelheted meg dedikált példányod, és itt csatlakozhatsz Müller Péter közösségéhez

Tgym
2013. 11. 08.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.