Hírek

"Doktor úr, miért nem mondja, hogy van megoldás a fájdalom enyhítésére?"

Néhány hónappal ezelőtt megcsörrent a telefonom, és amikor felvettem, ezt kérdezték tőlem: „Jó napot, doktor úr, miért nem mondja, hogy van megoldás a fájdalom enyhítésére?”

 

Néhány pillanat múltán megtudtam, hogy Milutin Milošević hívott a kragujevaci gerontológiai központból. Milošević úr néhány nappal korábban néhány Polaris lemezt rendelt a maga és az idősotthonbeli barátai számára, majd bizonyos idő múltán elragadtatva felhívott, hogy közölje tapasztalataikat. Nem utasíthattam vissza a meghívásukat, és néhány nappal később már Kragujevacon voltam. A bejáratnál Milutin (1939) fogadott, és a társalgóba vezetett, ahol már vártak rám a barátai. A bemutatkozás után Milutin kezdett beszélni: „A múltban súlyos sérüléseket szenvedtem egy közlekedési baleset során, azután néhány nagy műtét következett, de megmaradtak az erős fájdalmak, annyira kínoztak, hogy néha még sírtam is. A rohamok intenzívebbekké váltak, nehezen jártam. A fájdalomcsillapítók alig segítettek. Egyszer kinyitottam a fiókot, hogy megnézzek egy keresztrejtvényújságot, amit még egy évvel azelőtt vettem, de még ki sem nyitottam. Amikor fellapoztam, az első oldalon megpillantottam a Polaris lemezt, felkeltette az érdeklődésem, elolvastam a szöveget, majd azonnal megrendeltem. Még mindig nehéznek érzem a lábam, de a lemez két-három napi használata után sokkal jobban voltam. Felkerestem az orvosnőmet, hogy eldicsekedjek neki, és ő is mondta, hogy továbbra is használjam. Elragadtatásomban ezt elmondtam néhány barátomnak is, ma már ők is használják, akárcsak én. Most azért vagyunk itt, hogy személyesen mondjunk köszönetet önnek.”

 

Faltuk a gyógyszereket

„A nehezen mozgó Stanko barátomnak úgy vásároltam a gyógyszereket, mint a cigarettát, minden másnap újabb doboz gyógyszert. Nem szedtük, faltuk őket.” Stanko Đokić (1934) nyugalmazott repülőmérnök gyakran küzdött az isiász okozta kínokkal, még az injekciók sem segítettek rajta. „Amióta használom a lemezt, nem szedek fájdalomcsillapítót, és jól érzem magam. Hét évvel ezelőtt bőrelváltozás jelentkezett az orromon, és egyre növekedett, szóba került a műtét is. Tíz napon át öt percre rátettem a Polaris lemezt, és nézze csak, eltűnt, lehámlott” – tette hozzá Stanko. A beszélgetésbe bekapcsolódott Jelena Zekanović (1945) nyugalmazott egészségügyi nővér is. „Tizenhét éves korom óta, lényegében az egészségügyi  középiskola óta, reumatoid artritiszben szenvedek.

 

 

Egész életemben gyógyszereket szedtem. Már ott tartottam, hogy fájdalomcsillapító kellett ahhoz, hogy megfürödhessek,  az ágyban nem tudtam megfordulni. Egyszer azt is megértem, hogy amint azt az orvosok elmondták, a sok gyógyszertől elpattantak az erek a  gyomromban, vért hánytam. Amióta a Polaris lemezt használom, könnyebben mozgok, végre be tudom hajlítani a térdem, sokkal vidámabb vagyok.” Végül Zdravko Petrović (1931) is elmesélte az energiával dúsított vízzel kapcsolatos tapasztalatait. „A vizesüveget állandóan a lemezen tartom, fél litert egyszerre megiszom, nagyon jólesik, jobb ízű az egyszerű víznél.” Meglepő, hogy ezek az emberek mennyire jókedvűek, minden pillanatban készek viccelődni, nevetgélnek. Még elragadóbb, hogy mindig segítenek egymáson. Harmonikus család benyomását keltették. Később körbevezettek a központon, elhívtak a szobáikba, meglepődtem, mennyire kényelmesen élnek. Amikor elmondták, hogy a személyzet mennyire figyelmes hozzájuk, megnyugodtam, megerősödött az emberekbe vetett bizalmam. Nagyon jó érzés, hogy mindehhez én is hozzájárultam, mert mint mondják, egyek vagyunk. (X)

 

A Polaris széleskörűen alkalmazható, mindenekelőtt az alábbiak esetében:

mindenfajta fájdalom, ginekológiai és urológiai problémák, gerinc- és csuklófájdalom, elhízottság, libidó- és potenciagyengülés, sterilitás, aranyér, székrekedés, bél-, tüdő-, szív-, pajzsmirigy- és szinuszproblémák, fejfájás,álmatlanság, rossz hangulat

 

A készülék megalkotójáról:

 

Dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos 20 éve foglalkozik a klasszikus medicina korlátain kívül eső más gyógykezelési módok felkutatásával: kvantum- és biorezonanciás medicinával, homeopátiával, akupunktúrával és energiatechnikákkal.

 

Megrendelés és információk:

06-20-429-6260 (+36-20-429-6260)

info@polariskorong.hu

www.polariskorong.hu

A Polaris ára: 11 990 Ft + 1500 Ft postaköltség


2017. 02. 28.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.