Hírek

Energiaterápiák - Tudomány, gyakorlat, jövőkép

Az Egészségügyi Szakmai Kollégium Komplementer Medicina Tagozata minősített konszenzus konferenciát szervez bioenergetika témakörben

 

Az energiamezők létezése és az emberi szervezetre gyakorolt
hatása évezredek óta foglalkoztatja az embereket. A tradicionális gyógyászati rendszerek (kínai, indiai) az emberi energiamezőkre és azok „égi” és „földi” energetikai kapcsolatrendszerére alapozta a gyógyítást, egy funkcionális egységet vázolva fel az egészség és a betegség hátterében. De vajon ma, a XXI. század elején, megállják-e a helyüket az ősi filozófiák, és a később kialakult energia alapú természetgyógyászati módszerek?

 

A legfrissebb kutatások felderítésével és bemutatásával ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására törekszik az Egészségügyi Szakmai Kollégium Komplementer Medicina Tagozata, azzal, hogy a legnevesebb hazai szaktekintélyek meghívásával megrendezi az I. Konszenzus konferenciát az energiaterápiák kérdésköréről.

 

Előadóink lesznek többek között: Dr. Szacsky Mihály, Dr. Eőry Ajándok, Dr. Walkovszky Attila.

 

A konferenciának hármas célja van:

1. A nemzetközi tudományos kutatások összefoglalásával korszerűsíteni a bioenergetika hátterét adó elméleti alapokat és a klinikai alkalmazást.

 

2. Bemutatni a bioenergetika mint természetgyógyászati ág szabályozását és alkalmazását mind Európában, mind Magyarországon.

 

3. A tudományos és gyakorlati eredményekből kiindulva felvázolni a bioenergetika jövőképét a komplementer medicina területén

 

A konferencia időpontja: 2017. december 2., szombat

Helyszín: 1133 Budapest, Váci út 92., Kinnarps House, Jarl Konferenciaterem

A konferencia regisztrációhoz kötött, de a részvétel ingyenes.

 

A regisztrációs lapok letölthetőek a www.integrativemedicine.hu
honlapról, ahol bővebb információ is található a konferenciáról


2017. 02. 20.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.