Hírek

FESZTIVÁL

Jegyek elővételben olcsóbban kaphatók a Természetgyógyász Magazin szerkesztőségében! Aki itt feliratkozik hírlevelünkre is, a Magazin korábbi lapszámaiból válogathat!

 

A Természetgyógyász Magazin  XXII. Ezoterikus Karácsonyi fesztiválja

 

Időpont: 2018. december 2., vasárnap, 9-től 19 óráig

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont, Budapest XI., Villányi út 11-13.

 

Ezoterikus és természetgyógyászati előadások * Művészeti programok * Ingyenes állapotfelmérés, tanácsadás * Biobüfé * Kiállítások * Vásár

 

 

A tudatalatti hatalma

 

- ez a mottója a Természetgyógyász Magazin idei karácsonyi fesztiváljának. Az ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjobb neveit felsorakoztató előadók mellett ezúttal igazi szakmai pontentát fémjelzi a rendezvényt prof. dr. Boros G. László biokémikus-orvos, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) tanára személyében, akinek egyik fő kutatási területe az emberi sejtek anyagcserevízének deutériumtartalma. Előadásában megpróbál "tiszta vizet önteni a fejekbe" a kívánatos mennyiségű és minőségű vízfogyasztást illetően. Ezen kívül hallhatjuk még Müller Péter írót, aki bensőséges gondolatait osztja meg az igaz szerelmről, valamint Domján Lászlót, a hazai agykontroll apostolát a jelenlét erejéről, és dr. Csókay András világhírű idegsebészt Krisztus és a tudomány kapcsolatáról. Élvezhetjük számos ezoterikus érdeklődésű művész, pl. Soma Mamagésa előadását, vagy a Samsara Boulevard mantra zenét játszó közkedvelt együttest stb. Lesz még kerekasztal beszélgetés többek között a halálból visszatértek élménybeszámolóival, valamint különböző meditációs technikákat felsorakoztató programok segítik a testi-lelki megújulást az ingyenes gyógyítások és tanácsadások mellett. Az ország legnagyobb ezoterikus vására pedig a karácsonyi ajándékozáshoz kínálja színes választékát.

 

További információért a programokról kattintson ide!

facebook

 

Mindenkit szeretettel várunk! Gyertek, a program megéri!

 

Az amúgy is szolíd áron kínált jegyek pedig elővételben még kedvezményesebben vásárolhatók meg a Természetgyógyász Magazin Szerkesztőségében.

1027 Budapest, Kapás u. 26-44. D lh. IV/11.,

telefon:+36-1-315-1725, +36-1-201-9329

 

e-mail: info@tgymagazin.hu

 

www.tgy-magazin.hu, www.facebook.com/TermeszetgyogyaszMagazin


2018. 11. 06.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. július

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.