Hírek

Ha nem érem meg a 110 évet, úgy veszem majd, hogy nem éltem

Elindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben

"Ha nem érem meg a 110 évet, úgy veszem majd, hogy nem éltem” – ezzel fogadott bennünket Ato Malinov (1930) szarajevói találkozásunk alkalmával.

 

Természetesen ez azonnal felkeltette az érdeklődésünket, és figyelmesen hallgattuk, hogy rájöjjünk, mi az élni akarásának titka. Még jobban elcsodálkoztunk, amikor kiderült, hogy eddig nem volt éppen a sors kegyeltje. Nyugdíjaztatásáig építőhelyeken dolgozott munkásaival a legzordabb időjárási körülmények között. A nehéz munkakörülmények nyomot hagytak az egészségén is. A szabadban, hidegben végzett munka következtében szinusz- és hörgőgyulladástól szenvedett, ezt tetézte, hogy éveken át Crohn-betegség gyötörte. Minden télen hosszan tartó antibiotikumos terápiának vetették alá, ennek következtében fokozódtak a bélrendszeri problémái, de mint mondta, arra törekedett, hogy fizikailag aktív legyen, megerősítse szervezetét. Gyakran ment hegymászó túrákra.

 

2005-ben egy nagy családi tragédia következtében egészsége olyannyira megromlott, hogy azt gondolta, már csak néhány hónapja maradt hátra. Barátjának köszönhetően elment egy természetgyógyászati előadásra, és az ott tapasztaltak után természetes készítményeket kezdett szedni, így sikerült meggyógyulnia. Az évek azonban múltak, sokasodtak az egészségügyi problémái: romlott a vérkeringése, lábát hidegnek, nehéznek érezte, éjszaka görcsök kínozták, semmivel sem tudott magán segíteni. „Tavaly a csípőm jobb oldalából kisugárzó fájdalmak miatt felkerestem az orvosomat, akit rendkívül tisztelek, és akiben bízom. Azt mondta, mindez a korral jár, ennek nincs orvossága. Véletlenül hallottam abban az időben a POLARIS lemezről, és hamarosan be is szereztem. Ha hiszik, ha nem, a POLARIS-szal megszabadultam a  fájdalmaktól.

 

A lemezt a talpam alá helyeztem, és helyreállt a vérkeringésem. Nincs többé hideg láb, nincsenek éjszakai görcsök. A telek korábban szenvedést hoztak, de már tavaly nem volt semmi bajom, elmúltak a fejfájások, a gennyes szinusz- és hörgőgyulladások, helyreállt a székletürítés. Mindennap használom a lemezt, meg vagyok győződve arról, hogy mindezt a POLARIS- nak köszönhetem, úgy érzem, újjászülettem, erőre kaptam, elmúlt a fáradtság, könnyebbnek érzem magam. Korábban, amikor fel akartam kelni az ágyból, meg kellett támaszkodnom, most egy mozdulattal felállok. A POLARIS-nak csodás hatása van” – monda Ato úr, és hozzátette: „Semmi sem egy csapásra keletkezett, így nem is múlhat el egyszerre. A POLARIS használatával kitartónak és fegyelmezettnek kell lenni, és az eredmények nem maradnak el.”

 

Ez csak egy kis része annak, amit Ato mondott el nekünk azon a délutánon. Említést tett egy kedves barátjáról is, aki már elmúlt 90 éves, bot segítségével is alig mozgott a lakásban a dagadt és fájdalmas lába miatt. Ám amióta a POLARIS-t használja, azt mondja, nincsenek fájdalmai, elmúlt a lábdagadása, nincs szüksége többé a botra. Egy egész könyvet írhatnék mindarról, amit hallottunk. Lenyűgöző volt Ato úr története, hogy hány egészségügyi témájú könyvet olvasott el, mennyi hasznos információval rendelkezik. Az egészség és az egészséges élet megszállottja lett. Amikor azt mondta, életében sohasem tudott gyűlölni senkit és semmit, minden világosabb lett, mert ez a szeretet megmagyarázta azt a mondatot, amellyel köszöntött bennünket. Ez az aranyos úriember megerősítette azt, hogy a szeretet meggyógyít bennünket és szeretteinket is. (X)

 

A készülék megalkotójáról: Dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos 20 éve foglalkozik a klasszikus medicina korlátain kívül eső más gyógykezelési módok felkutatásával:kvantum- és biorezonanciás medicinával, homeopátiával, akupunktúrával és energiatechnikákkal.

 

A Polaris széleskörűen alkalmazható, mindenekelőtt az alábbiak esetében: mindenfajta fájdalom, ginekológiai és urológiai problémák, gerinc- és csuklófájdalom, elhízottság, libidó- és potenciagyengülés, aranyér, székrekedés, bél-, tüdő-, szív-, pajzsmirigy- és szinuszproblémák, fejfájás, álmatlanság, rossz hangulat stb.

 

Megrendelés és információk:

06-20-429-6260 (+36-20-429-6260)

info@polariskorong.hu

www.polariskorong.hu

A Polaris ára: 11 990 Ft + 1500 Ft postaköltség


2017. 02. 28.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.