Hírek

Hála a NeuroPress Terápiának!

Mostani világunkban, oly mértékben megnőttek a testünkre ható negatív tényezők (idegi, lelki, vegyi, fizikai), hogy ma már, szinte kortól függetlenül, egyfajta állandó védekezési reakciót váltanak ki szervezetünkben. A szünet nélküli információfeldolgozás, illetve sejtszintű túlélési küzdelem testszerte szabályozási zavarokat hoz létre, mely előbb-utóbb tünetekkel, panaszokkal, betegséggel jelentkezik. Míg szervezetünk a túlélésért küzd, nincs kapacitása arra, hogy elvégezze a létfontosságú önkorrekciót. Testünk vagy védekezik, vagy regenerálódik. A kettő együtt nem megy.

 

Vargha Attila előadásának rövid összefoglalója a prevencióról

 

Az egészséges, teljes élet eléréséhez nagyon fontos a megelőzés. A prevenció fontosságát mi sem tükrözi jobban, mint a betegek egyre növekvő száma, az egyre összetettebb kórképek és az egyre nehezebb és hosszabb felépülési idő. Ezek hátterében nyilván az áll, hogy szervezetünk sokkal nehezebben birkózik meg az egyre mostohább életkörülményekkel (növekvő stresszfaktorok, helytelen táplálkozás, érzelmi hátterek). Ezek mellett bizonyítottan akadoznak szervezetünk önkorrekciós folyamatai – már a gyerekeknél is.

 

A NeuroPress Terápia lehetőséget nyújt olyan működési zavarokat is feltárni, melyek még nem nyilvánulnak meg panaszokban, tünetekben. Mindemellett konkretizálja a rizikófaktorokat, és hatékony segítséget nyújt az egészségügyi problémák megelőzésében, kezelésében is. Szükség esetén célzott laborvizsgálatok, orvosi konzultáció, valamint egyénre szabott életviteli javaslatok egészítik ki a kezeléseket.

 

A NeuroPress Terápia előnyei a prevencióban:

• Rizikófaktorok korai felismerése.

• Holisztikus szemlélet.

• Pontosan meghatározza a problémás területeket.

• Egyénre szabott.

• Hatékony segítségnyújtás (életviteli javaslatokkal).

• Stabil életminőség hosszú távú biztosítása.

• Sokkal gyorsabb regeneráció

 

Az egészségünkhöz a bennünket érő környezeti hatásokon, illetve a velük való megküzdési képességünkön kell változtatni! A tehermentesítést szolgáló, egyéni életviteli módosítások mellett azonban szükség van az alapvető sejtszintű működés helyreállítására. Ezt a NeuroPress Terápia egy sajátos kezelési módszerrel éri el, mely a reflexológia és az akupresszúra ötvözetéből, ill. annak továbbfejlesztett változatából tevődik össze. A kezelések lényege, hogy a szervezet belső működését képes hatékonyan aktivizálni, az önerőből megvalósulni már nem képes regenerációs folyamatokat beindítani.

 

PCOS szindrómám és inzulinrezisztenciám már a múlté

A szokásos éves kivizsgáláson kiderült, hogy a koleszterin-, a májfunkció-és a vércukorértékeim jóval a felső referenciaértékek felett vannak. Több belgyógyászati és endokrinológiai vizsgálaton megállapították, hogy PCOS szindrómában szenvedek és inzulinrezisztenciám van. A gyógyszerek és az életembe   bevezetett mozgás ellenére sem tapasztaltam jelentősebb változást. Hajhullásom továbbra sem állt meg, és a súlyfeleslegemtől sem sikerült megszabadulni. Ekkor egy ismerősömtől hallottam a NeuroPress Terápia jótékony hatásáról, s úgy gondoltam, nincs mit vesztenem, belevágok. Az állapotfelmérés során Vargha Attila rengeteg dologgal szembesített, megtudtam, mik állnak a problémáim hátterében, hogyan tud a terápia segíteni, és mit kell tennem azért, hogy egészségesen élhessem az életem. Azt is megtudtam, hogy a stresszes életmód és a nem megfelelő táplálkozás sajnos nagy károkat tud okozni a bélrendszerben, és felborítja a szervezetem normális működését. Elkezdtem a kezeléseket és étrendet váltottam, már nem a szénhidrátokat számoltam, hanem a tápanyagok bevitelének megfelelő sorrendjére és idejére koncentráltam. Betartottam az előírásokat, kitartóan jártam a kezelésre és éreztem, egyre jobban vagyok – ezt alaboreredményeim is igazolták. Hajhullásom megszűnt, és nem csak testem, de lelkem is átalakult. Ezúton is szeretném megköszönni Vargha Attilának és csapatának az áldozatos munkáját és tudását, melynek segítségével visszanyertem az egészségemet. A hasonló problémákkal küzdőknek üzenem, ne adják fel, mert igen is van mód arra, hogy újra teljes és boldog életet élhessenek. – Görbéné Újvári Katalin

 

Vesepanaszaim négy éve nem jelentkeztek

Évek óta veseproblémákkal küzködtem. Nagyon sok helyen próbáltam megoldást találni a panaszaimra, különböző antibiotikum-kúrákat kaptam, melyek csak ideiglenesen segítettek, és rendszerint fáradékonnyá, levertté tettek. Egy barátom javaslatára jelentkeztem a NeuroPress Terápia győri rendelőjébe állapotfelmérésre. A kivizsgálás után kezelések sorozata kezdődött. Már az első alkalommal kiderült számomra, hogy itt nem csupán talpmasszázsról van szó, hanem egy sokkal összetettebb kezelésről. Az étkezésemet gyökeresen megváltoztattam, miután részt vettem egy biorezonanciás állapotfelmérésen és dietetikai szaktanácsadáson. A kezelések hatására a vesepanaszaim és a fáradékonyságom szép lassan megszűntek, az orvosságokra sincs már szükségem. Úgy tűnik, a gyógyulásom nem csupán átmeneti, 4 éve tünetmentes vagyok! Mivel a munkám során elég sok stressz ér, évente visszatérek egy kúrára prevenciós jelleggel. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm a NeuroPress-teamnek, Vargha Zsoltnak és kiváló kezelőmnek, Jolika néninek a sok segítséget! – Bódis Csaba

 

5 év sikertelen próbálkozás után megszületett a kisfiunk

2011. januárban elhatároztuk a párommal, hogy nekivágunk a babaprojektnek. Biztos voltam benne, hogy 1-2 hónapon belül várandós leszek, de nem így történt. Fél év sikertelen próbálkozás után elkezdődtek a kivizsgálások. A leleteink alapján az orvosok egy mesterséges megtermékenyítési központba irányítottak bennünket, mivel nagyon kis esélyt láttak a spontán teherbe esésre. Sajnos a három lombikbeültetés kudarccal végződött, miközben egyikünknél sem állapítottak meg szervi bajt. Mindenféle csodaszert kipróbáltunk – eredménytelenül, és közben újabb 5 év telt el. 2015 szeptemberében hallottunk a NeuroPress Terápiáról, és októberben el is kezdődtek a kezelések. Őszintén szólva nem nagyon hittünk benne, de úgy gondoltuk, adunk egy esélyt, és talán sikerül a szervezetünket úgy megerősíteni, hogy nagyobb bizalommal vágjunk bele egy újabb beültetésbe. Már az első két hét után éreztük a pozitív változásokat, egyre jobban, egyre energikusabbnak éreztük magunkat. Következő év februárjában furcsán éreztem magam, és csináltam egy terhességi tesztet, ami – a legnagyobb meglepetésünkre – pozitív lett. A 12. hét végéig még jártam a kezelésekre, hogy minden rendben legyen. A terhesség alatt szerencsére semmi probléma nem volt, és 2016. október 24-én megszületett a mi gyönyörű kisbabánk, Boldizsár. A mai napig hihetetlen számunkra, hogy 5 év kálvária után, 4 hónapig tartó NeuroPress Terápia segítségével itt szuszog mellettünk a kisfiunk. Bízunk benne, hogy történetünkkel segíteni tudtunk sok hasonló, reményt vesztett párnak. – Hálás köszönettel, egy boldog édesanya és édesapa

 

IBS tünetek és nőgyógyászati problémák nélkül élem újra az életem

Emésztőrendszeri panaszaim miatt nagyon sok orvosnál jártam, és mindegyiktől azt hallottam, hogy semmi bajom, csak gyenge a gyomrom. Mielőtt rátaláltam a NeuroPress Terápiára, már olyan rossz volt a helyzet, hogy sehová nem tudtam elmenni otthonról. Naponta többször volt hasmenésem, gyakran infúziós kezelésre szorultam. Ennek ellenére nem fogytam, sőt híztam, puffadtam, a hajam csomókban hullott, átlagban 3-4 órát tudtam aludni. Mindemellett nőgyógyászati problémáim is kialakultak. Egy újságcikk hívta fel a figyelmem a NeuroPress Terápiára. Az állapotfelmérés során Vargha Attilától megtudtam, hogy a bélrendszeremben van az összes problémám gyökere. Elkezdődtek a kezelések, megkaptam a megfelelő életmódváltoztatási tanácsokat. A táplálkozásomat teljesen átalakítottam, s meg kellett tanulnom azt is, hogy ne állandóana betegségemmel foglalkozzam. Ahogy teltek a hetek, egyre jobban lettem, 2 hónap után már elhagyhattam a hasmenés elleni szereket, tudtam aludni, jobb lett a közérzetem, és a kilóimtól is kezdtem megszabadulni. 4 hónapnyi kezelés után elmondhatom, hogy teljesen jól vagyok. Annak különösen örülök, hogy segítséget kaptam egy fenntartható, változatos és egészséges étkezés kialakításához. Hála Vargha Attilának és a NeuroPress Terápia csapatának ma teljes értékű életet élhetek, mert nem csak az emésztési problémáim jöttek rendbe, hanem a nőgyógyászati panaszaim is megszűntek. – Vissy Gizella (X)

 

Rendelők és elérhetőség:

» BUDAPEST

1114 Budapest, Ulászló u. 38.,

tel.: +36-30/434-7094

1123 Budapest, Kékgolyó u. 6.,

tel.: +36-30/777-7033

» GYŐR 6027 Győr, Madách u. 22.,

tel.: +36-70/341-5951

» KECSKEMÉT 6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.,

tel.: +36-30/944-2528

» SZEGED 6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D.

tel.: +36-30/372-4600

» DUNASZERDAHELY Dunaszerdahely, Galántai út 658.,

tel.: +421-911-627-644

 

www.neuropress.hu


2017. 02. 23.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.