Hírek

Halmozott szövődmények - FDA leállíttatta a kulcs személyre szabott génterápiát

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 
 
Az FDA leállította a génterápiákat az Astellas cég kiemelt, minta klinikai vizsgálata kapcsán myotubuláris izom bántalomban (myotubular myopathy) a kezelt csoportban jelentkező korai fázisban kialakuló halmozottnak nevezhető parenchymás májbetegséggel társuló endogén hepatikus kómában mutatkozó kezelhetetlen szepszis (vérmérgezés) miatt előforduló halálozások miatt! Valóban újat hozott a “gyógyászatban” a génmajomkodás, ilyen súlyos szövődményeket még nem láttak orvosok, miközben ezekkel a vakvágányokkal még senkit nem gyógyítottak meg; exitus.... sajnos annál több lett! Ilyen genomikai vak vezet világtalanra húzott állítólagos géneditálással és génátírogatással készülő korona vírus vakcinákat kell Faucsinak a Moderna és Oxford (billgec/soros) cégeiken keresztül az egész világra tolni! Ez a genyomikai törött csavar egy 3 billió $-os bukta a fenti személyre szabott gyógy....okat fejlesztő genyomipart tartó kirakat keretében, a többi már korábban kihullott, a cikk jól részletezi!
 
 
Miért kell a Faucsi árnyékállam bandájának mindenáron egy genditálásos korona vakcina? Mert részvényese és szabadalmazója is a semminek, annak ami 20 éve bukik, illetve most végleg bukott!
 

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 07. 06.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.