Hírek

Idén elmarad a karácsonyi fesztivál

 Olvasóink bizonyára megszokták már, hogy októbertől rendszeresen hírt adunk a Természetgyógyász Magazin ezoterikus karácsonyi fesztiváljának előkészületeiről, melyet 23 éven át december első vasárnapján rendeztünk meg a Villányi úti Konferenciaközpontban. Ilyenkor már lázas készülődés folyt a szerkesztőségben, csörögtek az érdeklődő telefonok, nagy gonddal szerveződött a nagyszabású program.
Azonban a Covid–19-járványnak, illetve az ennek következtében meghozott korlátozó intézkedéseknek „hála”, mindez lehetetlenné válik az idén.
 
 Bármennyire is sajnáljuk, ezúttal a „másként gondolkodók” nem találkozhatnak lapunk prominens szerzőivel és számtalan más, nagy tekintélyű hazai és külföldi előadóval, nem válogathatnak karácsonyi ajándékot a kiállítók gazdag kínálatából, nem élvezhetik a kiváló művészek ezoterikus ihletésű zenei programját az aulában – mintegy lelkileg ráhangolódva a közelgő ünnepre. De hát ez egy ilyen év, s mint minden, ez is elmúlik egyszer…
 
 Sajnos nem mondhatjuk, hogy ha szorgalmasan böngészik weboldalunkat, akkor a korábbi fesztiválok előadásaival kárpótolhatjuk Önöket, de az ott található fotóarchívumunk segít felidézni rendezvényeink hangulatát, a meghitt emlékeket. Számos nívós előadó pedig a YouTube-ra is felteszi a különböző fórumokon tartott előadásait. Ezekből mi is rendszeresen szemezgetünk, és azokat online magazinunk videótárában olvasóink számára is elérhetővé tesszük.
 
 Tallózzanak rovataink között, töltsék ki a tesztjeinket! Jó szórakozást kívánunk!
 
 
 
 

A Szerkesztőség
2020. 10. 01.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.