Hírek

In memoriam Krajczár Tibor 1945 – 2020

 

Szerkesztőségünk mély fájdalommal búcsúzik Krajczár Tibortól, aki életének 74. évében, január 9-én elhunyt. Temetése január 22-én, 10 órakor lesz a mendei temetőben.

Tibor magazinunk indulása óta volt a kiadó főkönyvelője. Naprakész szaktudása, megbízható, lelkiismeretes hozzáállása a munkához és a szerkesztőség közösségéhez pótolhatatlan űrt hagy maga után. Nehéz elhinni, hogy keddenként pontosan 13.30-kor nem csörren meg a kaputelefon, s nem mondjuk többé szinte egyszerre: „Megjött Tibor!”

Nem csinálja tovább a bérszámfejtésünket, az adóbevallásainkat, a mérleget. Az utolsó nagy számvetését, életének mérlegét pedig – precíz ember lévén – bizonyára már rég elkészítette.

A halála előtti hónapokban befejezte az olyannyira szeretett mendei szülői ház (gyermekkorának színhelye) felújítását is – tisztelettel adózva szülei emlékének, és mindezt örökül hagyva imádott unokájának, Vivinek. Ahogy ígértük, valamelyik tavaszi hónapban ő mosolyog majd vissza nagypapájára a Természetgyógyász Magazin címlapján.

 

 

Emlékét szeretettel megőrizzük!          

A Szerkesztőség

 

 

 


2020. 01. 15.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.