Hírek

Johnson & Johnson koronavakcina leállítva - hintőporuk rákkeltő

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 

Az Astra-Zeneca koronavakcina részleges bénuláshoz vezető idegrendszeri szövődményei után most a Johnson & Johnson is szünetelteti a további vakcinaadagolást minden dózisban, illetve minden típusú klinikai vizsgálatban, ideértve a 3. fázisú ENSEMBLE vizsgálatot is, egy “megmagyarázhatatlan” betegség kialakulása miatt a vizsgálat egyik résztvevőjénél. Lásd mindezt alább az eredeti angol nyelvű tájékoztatási anyagban!
 
Úgy áll ezek szerint a dolog, hogy a modern vakcinaiparnak sikerült eddig ismeretlen kórképe(ke)t is felvarázsolni a gyógyászati feladatok palettájára; nem mintha nem lenne elég krónikus betegség miatti teendője a természetgyógyászoknak és orvosoknak az USA-ban és máshol, vagy netán a sürgősségi ellátásban dolgozóknak, ha már ilyen “megfoghatatlanra” sikerült ez az újabb vakcina szövődmény!
 
 
 
 
Bloomberg híranyag: A Johnson & Johnson gyógyszercég bírósági alku alapján több mint 100 millió dollárt kell fizessen annak a több mint 1000 felperesnek, akik a baba hintőporuk rákos megbetegedések okozó hatása miatt perlik a céget közel négy éve....!
 
 
 

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 10. 20.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.