Hírek

Karmaváltás

Egy mindenre elszánt anya ígéretet kap egy jó hírnevű, dél-indiai gurutól, hogy az meggyógyítja gyermekeit, ezért nekivág a nagy kalandnak egyedül három gyermekével és az autizmussal.

 

A tizenegy éves Kíra autista, figyelemzavaros és tikkel, kilencéves öccse, Kende autista, enyhén értelmi fogyatékos, Tourette-szindrómás és figyelemzavaros. Kisöccsük, a nyolcéves Karsa tipikus fejlődésű, mégsem átlagos kisfiú. A velük való élet önmagában is mindennapos kihívás. A gyerekek veleszületett állapota nem betegség, nem gyógyítható.

 

A guru mégis azt mondta, tud segíteni: karmaváltással. Hogyan lehet anyaként gyermekeink gyógyíthatatlan állapotát elfogadni, mégis mindent elkövetni a megoldásáért? Hogyan lehet a komfortzónánkból könnyedén kilépni egy ismeretlen, jobb jövő ígéretéért? Mik az igaz hit és remény dimenziói egy olyan világban, ahol egyedül vagyunk a megoldhatatlan nehézségeinkkel? Erről, a bátorságról és indiai életükről szól Lohonyai Dóra személyes, igaz története. Sokaknak erőt, reményt és inspirációt adó, hol megnevettető, hol megríkató, mélyen őszinte történet ez, melyből nemcsak az autizmussal való mindennapos együttélés nehézségeibe pillanthatunk be humorral, hanem a dél-indiai életbe is. www.lohonyaidora.hu

 

tgym
2020. 06. 18.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.