Hírek

Korrupt politikusok állnak a koronavírus világjárvány mögött!

Amerikai FOX hírcsatorna: A médián keresztül folyamatosan tolt rémhírkeltések és (demokrata) államokat kormányzó “egészségügyi” globalista technokraták intézkedéseinek eredménye a megfélemlítést eszközösítő koronavírus "járvány"! 

 

Kedden (06/16) este hatkor ezeket részletesen megbeszéljük az Obamagate mellett, hogyan és miért is csinálták....! https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-we-were-lied-to-about-coronavirus-and-the-mass-lockdowns-heres-the-proof

 

Forgatókönyv:

 

1. Nem lehet temetni elhunyt hozzátartozókat a fertőzés veszélyére hivatkozva..., közben kórhazakat zárni ugyanezért, illetve kellenek az ágyak (lásd alább).


2. Hullák torlódnak minden más terminális betegség miatt, ezeket a kovid-ra kell fogni vizsgálati eredmény nélkül, vagy akkor is ha az negatív.


3. Idős otthonokba influenzás fertőző betegeket kellett pl. New Yorkban felvenni (Andrew Cuomo kormányzó rendelkezése) akik időseket, elesetteket fertőztek.


4. Lélegeztető gépen, géppel kivégezni az állami ellátást igénylő betegeket (90% mortalitással), mindezt a kovid-ra fogni.


5. TV (CNN, BBC) álhír csatornákon mutogatni a kórházak melletti hulla kamionokat ahol a temetkezési tilalom miatt tovább és folyamatosan torlódtak a hullák!


6. Pániktól lihegő, hozzátartozókról lekapcsolt betegeket ugyanígy eltenni láb alól, és így tovább, mint ahogy ez a new yorki kórházi nővér is elmondja mindezt: 

https://youtu.be/UIDsKdeFOmQ

 

7. Második koronavírus "járvány" hullámról kiabálni a CNN, BBC forgatókönyve szerint, ettől függetlenül lehet tüntetni, fosztogatni a "rasszizmus mentes demokrácia" mellett, azt már viszont távolságtartás és szájkosár nélkül!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3338&v=UIDsKdeFOmQ&feature=emb_title

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 06. 15.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.