Hírek

Lilla King az égiek közbenjárásával segít

Mágikus napok: szeptember 6., telihold, szeptember 20., újhold

 

Lilla King automatikus írást tanít!

 

Aki megtapasztalta a mágia erejét, az többé nincs kiszolgáltatva

 

Különös érzés azokkal beszélni, akik már megtapasztalták a méltán híressé vált látó, Lilla King mágiájának az erejét. Jósnő sok van, de olyan, aki befolyásolni is képes a sorsunkat, kevés. Akik róla beszélnek, mintha egy csodatévőt emlegetnének – pedig ő maga állítja, hogy az eredmény nem az ő érdeme, hanem az égieké.

Nem véletlen, hogy Lilla Kinghez más jósnők is ellátogatnak, segítséget kérve, vagy éppen azért, hogy személyesen győződjenek meg arról, mire képes. ‒ Bevallom, kétségeim támadtak, amikor olvastam Lilla Kingről, mert ritka, hogy valaki ilyen pontosan érzékelje a jelent, és befolyással legyen a jövőre.

 

A kíváncsiság hozott – vallotta be lapunknak Gizella. ‒ Azt kell mondjam, le a kalappal a tudása előtt! Valóban összeköttetésben áll az égiekkel, másként nem lenne ilyen ereje. Meggyőződtem róla, hogy tényleg olyan nagy tudású és extraszensz, ahogyan mondják róla. Külön tisztelem, amiért ennek ellenére szerény és segítőkész. Mindannyiunk példaképe lehet.

 

Ám a legtöbbször olyanok látogatják Lilla Kinget, akik nehezen boldogulnak a sors által rájuk mért feladattal. Mint Ádám. ‒ Munkanélküli lettem, és az én szakmámban nem könnyű elhelyezkedni – mesélte. ‒ Ideges voltam, hogyne lettem volna, amikor nem tudok gondoskodni a családomról! Két szép lányom van. Amikor Lilla Kinget felkerestem, az volt az első érzés, hogy megnyugodtam, és mire elbúcsúztam tőle, visszatért a hitem és az önbizalmam. Két héttel később már állásban voltam, jobb, mint a régi. Tudom, ha nem megyek el hozzá, ez nem sikerült volna!

 

Péter azért kereste fel a jósnőt, mert egy nála jóval fiatalabb nőért elhagyta a családját, emiatt lelkifurdalása volt. Azt kérte, segítsen, hogy tegyék túl magukat a váláson a gyerekek, és a volt felesége is találjon új szerelmet. ‒ Én megmondtam neki őszintén, amit láttam: azt, hogy ennek rossz vége lesz, jobb lenne, ha visszatérne a családjához – emlékszik Péterre a jósnő. ‒ De nem avatkozhatok be, csak annyira, amennyire a vendégeim akarják, így hát azt mondtam neki: ha semmiképp sem gondolja meg magát, segítek az elhagyott családnak a mágiával, hogy könnyebb legyen nekik. Végül Péter mégis a családja mellett döntött, és virágcsokorral köszönte meg a jósnő beavatkozását.

 

Lilla King mindig azt mondja: nem ő segít, hanem az égiek, akik más dimenzióban látnak múltat, jelent s jövőt. Aki ért a nyelvükön, aki rájuk tud hangolódni, annak a kérdéseire többnyire válaszolnak, és hozzásegítik ahhoz, amire vágyik. Lilla King pedig tudja, hogyan kell lehozni az információkat, s miként lehet mágiával befolyásolni a sorsot. De csak annak segíthet, aki felkeresi és kéri ezt tőle. Ha szeretne megoldást, könnyebb életet, hívja fel máris! (X)

 

Magyarország egyik leghíresebb látnoka tizenhét éve az Önök szolgálatában, a média által dokumentált sikerekkel.

Konkrét kérdésekre konkrét választ kap.

Minden vendéget megtanítok a pénzmágiára!

Ha változtatni akar életén, megoldást szeretne gondjaira, hívja Lilla Kinget! Látnok-léleklátó-mestermágus:

06-20-332-0828


2017. 02. 24.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.