Hírek

Lilla Kinget mindenki egymásnak ajánlja

Mágikus napok: augusztus 7., telihold, augusztus 21., újhold

Nem elég ismerni a jövőt, mágiával befolyásolni is lehet

 

 

Aki egyszer járt Lilla Kingnél, az máskor is kikéri a tanácsát, igénybe veszi a mágiáját, sőt, ezt javasolja annak is, akivel jót akar tenni.

‒ A barátnőm ajánlotta, hogy forduljak a híres látóhoz, és örökké hálás leszek neki ezért! ‒ mondta el lapunknak Kinga. ‒ Mindenem megvolt, csak a szerelem hiányzott az életemből. Mágiával bevonzottuk, és nemsokára megismerkedtem a párommal, akivel boldogok vagyunk együtt. Ha Lilla King nem segít, még mindig egyedül búslakodok!

Mária attól tartott, csökkentik a rokkantnyugdíját a felülvizsgálat után, ezért fordult Lilla Kinghez. Örömmel újságolta, hogy 15 ezer forinttal megemelték a nyugdíját. Ildikó a férjével szerette volna javítani a kapcsolatát.

‒ Negyven éve vagyunk együtt, és bántott, hogy nem érzem a szeretetét. Nem szóltam neki a jósnőről, de amióta mágiával beavatkoztunk, a férjem sokat változott. Megölelget, kedves hozzám, szépeket mond, mint fiatalkorunkban – meséli.

Róbert anyagi lehetőségeket kért. ‒ Megpályáztam egy projektet az önkormányzatnál, és megnyertem! Ez három évre jelent plusz bevételi forrást, amivel rendbe tudom hozni a költségvetésemet – lelkendezik.

László kutyatenyésztéssel foglalkozik, de az utóbbi időben nem volt elég a bevétel. ‒ Miután Lilla King beavatkozott a mágiával, három szukánk is szépen kölykezett, és a kölykökért rendes pénzt kapunk majd – örül.

Fanni osztályfőnök egy általános iskolában. Amikor meghallotta, hogy leépítés lesz, nagyon megrémült. ‒ Szerettem volna továbbvinni az osztályomat. Lilla King amellett, hogy alkalmazta a mágiát, azt tanácsolta, hívjam meg az  igazgatót az osztálykirándulásra, hogy lássa, milyen jó a kapcsolatom a gyerekekkel. Ez remek ötletnek bizonyult! Az igazgató biztosított arról, hogy jövőre is én leszek az  osztályfőnökük.

‒ Lilla King mágiája segített, hogy rátaláljak a megoldásra – számolt be lapunknak Zita. ‒ Súlyos beteg vagyok, kétnaponta dialízisre van szükségem, féltem egyedül otthon. Miután a híres látónál jártam, két nap múlva bekerültem egy remek szociális otthonba, ahol vigyáznak rám, nem kell utaznom a dialízisért, és biztonságban érzem magam. Azóta sokat javult az állapotom és a közérzetem.

Vera elveszett cicáját siratta, szomszédja tanácsolta, hogy Lilla Kinghez forduljon. ‒ Miután beszéltünk, másnap megláttam a cicánkat egy ablakban. Kiderült, hogy az utcán találtak rá, és szívesen visszaadták. Úgy örülök, hogy megint velem van!

Márti úgy eltette az ékszereit, hogy maga sem tudta, hol vannak. ‒ Betörőtől tartva dugtam el az értékeimet, de aztán magam sem találtam – emlékszik. ‒ Lilla King azonban megmondta, hol vannak, és tényleg ott voltak! El se hiszem, hogy ilyen létezik, ha nem én magam tapasztalom!

Aki azt mondja, hogy nincsenek csodák, az téved. Keresse fel Lilla Kinget, és megismerheti a jövőjét, azután a saját bőrén megtapasztalhatja, hogy mire képes a mágia! (X)

 

Magyarország egyik leghíresebb látnoka

tizenhét éve az Önök

szolgálatában, a média által dokumentált sikerekkel.

 

Konkrét kérdésekre konkrét választ kap.

 

Minden vendéget megtanítok a pénzmágiára!

Ha változtatni akar életén,

megoldást szeretne gondjaira, hívja Lilla Kinget!

Látnok-léleklátó-mestermágus: 06-20-332-0828

Szombaton jóslás féláron!


2017. 02. 24.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. július

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.