Hírek

Maradjanak otthon és olvassák a Természetgyógyász Magazint!

 

Kedves Olvasóink!

 

Mindennapi életünket alaposan felborította a koronavírus járvány, és az ezzel járó korlátozó intézkedések sorozata. A vállalkozások jelentős része gazdasági válsággal küzd, a különböző hírcsatornákon egész nap ontják a riasztó híreket, az európai országokban és főleg Olaszországban bekövetkező egyre több haláleset mindannyiunkat riadalommal tölt el. Kényszerű kelletlen bezárkózunk otthonunkba, home office-ban dolgozunk, és azért imádkozunk, hogy szeretteinkkel együtt sikerüljön megúszni a járványt.  Igen, félünk, jóllehet sokan túlzottnak és pánikkeltőnek titulálják az eddig ismeretlen vírus veszélyét, és a félelem immunrendszert gyengítő hatására, valamint állóképességünk erősítésének fontosságára hívják fel a figyelmet.

Éppen ezért most különös jelentőséggel bír, hogy túlélésüket ne csak élelmiszerek felhalmozásával próbálják biztosítani, hanem például olyan sajtótermékek olvasásával, mint a Természetgyógyász Magazin.  Ha néha elmennek vásárolni, vagy valaki megteszi ezt helyettük, ne felejtsék el felírni a listára kedvenc Magazinjukat, ami most igazán hasznos és fontos segítőtársuk, lelki támaszuk lehet.  Havonta 790 Ft-ért, mindössze 3 gombóc fagyi áráért olyan szellemi muníciót kapnak, amellyel az internetes híroldalak nem tudnak versenyezni, hiszen az autentikus források és szerzők annyi újszerű, testi-lelki egészséget szolgáló információval szolgálnak, amelyek ilyen válságos helyzetben is nagyon fontosak lehetnek mindenki számára.

A Természetgyógyász Magazin márciusi száma még két napig kapható a megfogyatkozott árushelyeken (áruházláncok, élelmiszerboltok, benzinkutak stb.), az áprilisi szám pedig március 28-án, szombaton kerül utcára.

Ne felejtsék el megvásárolni a Magazint! És köszönjük, hogy hűséges olvasóink maradnak!

 

A Szerkesztőség

 


2020. 03. 26.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.