Hírek

MERRE TARTASZ, EMBER? - E világi tragikomédia

Szepes Mária távozásának 10. évfordulója alkalmából szeretettel várják az érdeklődőket szeptember 3-án, a Hatszín Teátrumban egy ünnepi díszelőadásra.

 

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnön magán keresztül juthat ki a saját maga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, az előadás nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe.

 

A darabot Szepes Mária művei alapján írta és rendezte Jaross Viktória, aki a tőle megszokott összművészeti stílusban, nagy bátorsággal és tanulságokkal jeleníti meg a spirituális köntösbe bújtatott mondanivalót.

 

A produkciót követően Szepes Mária "Emberek és jelmezek" c. önéletrajzi könyvének bemutatójára, valamint egy fogadással egybekötött beszélgetésre kerül sor, meghívott prominens vendégek közreműködésével.

 

Helyszín: Hatszín Teátrum, 1066 Bp., Jókai u. 6.

Időpont: 2017. szeptember 3., 19 óra

Jegyek kaphatóak: www.jegy.hu, www.hatszin.hu

 


2017. 07. 14.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. július

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.