Hírek

Működik Lilla King pénzmágiája!

Különösen szerencsés és a dolgok befolyásolására alkalmas napok előtt állunk. Érdemes felkészülni június 9-ére, és már előtte felkeresni az országszerte ismert és elismert tisztánlátót, Lilla Kinget, aki az égiek segítségével nem csak jövőnket látja pontosan, hanem abban is segíteni tud, hogy a dolgokat jó irányba befolyásoljuk a mágia segítségével. Június 9-én telihold lesz, és ez egyben az idei második tibeti tízmilliószoros nap. Ezen a napon óriási teremtőerővel rendelkezünk, ennek kihasználásában segít Lilla King. A hónap másik mágikus napja június 24., az újhold alkalmas a megújulásra, az újrakezdésre.


‒ Három gyereket nevelünk, ami nem könnyű, gondoltam, kipróbálom, működik-e Lilla King pénzmágiája – mesélte lapunknak Kálmán. ‒ Lelkiismeretesen tettem nap mint nap, amit kell, de ami történt, az megdöbbentő volt. A semmiből jöttek olyan lehetőségek, amikre nem is gondoltam! Hirtelen megtalált egy jól fizető mellékállás, megadtak egy régi tartozást, és nyertem egy szép összeget. El sem tudom mondani, milyen hálás vagyok!

 

Andrea szintén a pénzmágiának köszönheti, hogy váratlanul kifizette a biztosító az addig vitatott összeget, talált az utcán egy húszezrest, és jutalmat kapott a munkahelyén, mindezt azután, hogy járt Lilla Kingnél.

 

‒ Azt hittem, nálam nem működik a pénzmágia, mert két hónapig semmi sem történt – meséli Mariann. ‒ Akkor hirtelen felajánlottak a páromnak egy jól fizető állást.

 

Zsuzsa fia a régen esedékes táppénzt kapta végre kézhez, László a mindaddig hiába árult autóját adta el többért, mint remélte. A pénzmágia nem azt jelenti, hogy többé semmit nem kell tenni, és ölünkbe hull a vagyon, magyarázza Lilla King, hiszen a pénz is energia, annak áramlását sok minden befolyásolja. A pénzmágia azt segíti elő, hogy adódjanak olyan lehetőségek az ember életében, amelyekkel megvalósíthatja a céljait.

 

Adri a szerelme miatt kereste fel a híres látót, aki közölte vele: ciszta van a jobb mellében. Az orvosi vizsgálat ezt megerősítette, de a nő szerette volna elkerülni a műtétet. Lilla King beavatkozott mágiával. A ciszta egy hónap alatt felszívódott.

 

Mária azt akarta tudni, hogy amit fölfedeztek nála, az rosszindulatú elváltozás-e. A jósnő megnyugtatta, hogy nem, ezzel együtt orvoshoz küldte, ahol megállapították: jóindulatú a folyamat.

 

Júlia vezető állásban dolgozik.

‒ Stresszes az életem, túl pörgős vagyok, és az utóbbi időben állandóan gombócot érzek a torkomban – mesélte. ‒ Lilla King azt mondta, hogy van egy göb a pajzsmirigyemen, és ezt megerősítette az ultrahang. Hihetetlen, honnan tudta?

 

‒ Az égiek megmondják, mi történik, mi várható, és sohasem tévednek, ettől függetlenül szükséges az orvosi vizsgálat és az előírt terápia folytatása – hangsúlyozza Lilla King.

 

Márti rájött, hogy a férjének szeretője van, de nem akarta elveszíteni az urát. Lilla King mágiával beavatkozott, és a szerető távozott a munkahelyről, Márti férje pedig szakított vele. ‒ Most abban kértem segítséget, hogy fel tudjam dolgozni ezt a traumát – magyarázta az asszony lapunknak. ‒ Nagyon szeretem a férjem, hálás vagyok, hogy a mágia segítségével rendbe jött a házasságom.

 

Ha igénybe szeretné venni Lilla King segítségét, mielőbb jelentkezzen be, ne hagyja ki a hónap jó lehetőségeit! A pénzmágia elsajátításához nem kell beavatott mágusnak lenni, azt bárki megtanulhatja Lilla Kingtől, és ezzel megkönnyítheti az életét. (X)

 

Magyarország egyik leghíresebb látnoka tizenhét éve az Önök
szolgálatában, a média által dokumentált sikerekkel. Konkrét kérdésekre konkrét választ kap.

 

Minden vendéget megtanítok a pénzmágiára!

 

Ha változtatni akar életén, megoldást szeretne gondjaira,
hívja Lilla Kinget!

 

Látnok-léleklátó-mestermágus: 06-20-332-0828

 

Tízmilliószoros nap: június 9.

Mágikus napok: június 9. (telihold), júniusa 24. (újhold)

 

Szombaton jóslás fél áron!

 

Ha kíváncsi a jövőjére, a hiteles jósnőt keresse fel!


2017. 02. 28.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.