Hírek

New York Times: Pozitív koronavírus tesztek ~90%-a az RT-PCR genomikai szemete

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 

New York Times: Pozitív koronavírus vizsgálati eredmények közel kilencven százaléka csak az RT-PCR tesztek túlhajszolt nagyszámú hevítési ciklusai miatt felerősödő, így a legjobb esetben is csak visszamaradt genomikai szemetet sokszorozó, fertőzésre vagy megbetegedésre alkalmatlan genyomikai műtermék, egy arra alkalmatlan teszt hibás módszertani mellékterméke! Az RT-PCR koronavírus tesztek enzim reakcióinak hevítési ciklusait amerikai kutatók most 30 vagy még kevesebb ciklusra akarják csökkenteni, ami a sok értelmetlen álpozitív, a KOVID betegséggel köszönő viszonyban sem álló minták miatti amerikai liberális politikai hőbörgéseket, és az idétlen karantén döntéseket is csökkentenék! 
 
Ha a magyarországi "adatokra" vetítjük a New York Times most megjelentetett PCR hibaadatait, a budapesti 652 és vidéki 936 "aktív kovid fertőzöttnek" bejegyzett eset Budapesten eddig 65-re, illetve vidéken 94-re csökken (Aug 30, 2020; koronavirus.gov.hu)!
 

Kedden (Szeptember 1, 2020) este hétkor ismét élő adásban beszéltük meg, hogyan működik az álpozitív PCR a https://www.facebook.com/BBDHEALTH oldalunkon, és mi a New York Times cikk pontos szakmai mondanivalója! 

 

A video a YouTube oldalunkon is megtekinthető!

 

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 09. 02.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.