Hírek

Obamagate - Obama irányította puccs Trump megbuktatására - A Korona is ennek folytatása?

Ma (kedd) este hatkor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

 

Témák (lásd csatolmányt is):   

Az amerikai igazságügy minisztérium átiratainak folyamatban lévő vizsgálata alapján, melynek részleteire Trump elnök nem tért ki, néhány héten belül olyan bűncselekményekről értesülhetünk, amelyek Trump elnök szerint Obamagate néven a Watergate-hez hasonló súllyal fognak elhíresülni! A rendelkezésre álló ismeretek alapján Obama még elnöksége végén saját kapcsolatait, illetve magas beosztású igazságügyi, belbiztonsági és hírszerzési alárendeltjeit használva készült az akkor már megválasztott és hivatali esküjére váró Trump elnök megbuktatására! Hihetetlenül érdekes anyag!

(Trump on Sunday quoted a tweet that accused Obama of using “his last weeks in office to target incoming officials and sabotage the new administration.”)

  

 

Jeanine bírónő az amerikai igazságügyi minisztérium által a héten közzétett eddig zárolt átiratok és bizonyítékok alapján pontosan részletezi a Barack Obama korábbi amerikai demokrata elnök és kormányának egyes résztvevői által közvetlenül irányított azon vérszomjas puccs résztvevőit, illetve törvénytelen, koholt és koncepciós hazugságokon alapuló tevékenységeit, hamis tanúit, amelyeket a hivatalban lévő Trump elnök mindenáron való megbuktatására terveztek és hoztak létre! Ennek része és folytatása a mostani gazdasági válság is! Az anyag részletes, pontos és személyekhez köthető, ismerni kell a megértéshez az elmúlt öt év USA biztonsági, vizsgáló bírói, igazságügyi és politikai összefüggéseit, de többszöri meghallgatás után jól összeáll a kép! Ma este hatkor a bbdhealth oldalon ezekről is említést teszünk a korona vírusra húzott újabb puccskísérlet mentén!

“Evidence shows former president Barack Obama and his administration were the hub of a bloodless coup.”

 

https://youtu.be/lb2oGuN-Fdc

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 05. 12.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.