Hírek

Polaris

A gyógyulás csodája - Elindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben!

 

Azt, hogy a víz az élet szinonimája, az is bizonyítja, hogy más bolygókon az élet létének kutatásait a víz kutatásával kezdik. Hatása emberemlékezet óta ismert, bizonyítja ezt a vízkeresztelés, a víz megszentelése, gyógyító itallá tétele. A mai tudomány is előtérbe helyezte e folyékony kristály tanulmányozását.

 

Kristály ‒ mivel kristálystruktúrája van, ennek eredményképpen emlékezőképessége is. Ismertek Masaru Emoto japán tudósnak a vízkristályokkal kapcsolatos kutatásai. A vízzel különböző zenét „hallgattatott”, szép vagy csúnya szavakkal szólt hozzá, imádságokat mondott, és a vízkristályok szép vagy csúnya formát vettek fel. A víz emlékezőképességét a homeopátiában is alkalmazzák, gyógyító italok készítésére. A lakosság legnagyobb része olyan vizet iszik, amely toxikológiai és bakteriológiai szempontból kifogástalan, de sehol sem vizsgálják a vízvezetékben a fiziológiai kifogástalanságát, illetve azt, hogy „élő víz”-e.

 

Ismeretes, hogy a víz, mielőtt a  fogyasztóhoz jutna, kutakban és medencékben áll, és minél tovább tárolják, a víz molekulái annál nagyobb makromolekulát képeznek, amelyek egyszer csak akkorák lesznek, hogy nem tudnak áthatolni a sejtmembránon, és nem tudják ellátni fiziológiai feladatukat, azt, hogy feloldják és „elszállítsák” a hulladék anyagokat. Az eltávolítatlan víztöbbletnek számos következménye van: megterheli a szívet, magas vérnyomást okoz, megteremti a feltételeket a vesehomok és -kő keletkezéséhez. Egyes tanulmányok bizonyítják a beteg szövet elektromágneses frekvenciájának az ilyen víz frekvenciájával – azaz a súlyos betegségekkel és a „holt víz”-zel – való összefüggését. Sok betegséget tehát a romlott (úgynevezett holt) víz okoz, és hogy meggyógyuljunk, mindenekelőtt a vizet kell gyógyítani.

 

1. kép: A holtvíz-kristály elrettentő képe
2. kép: Az élővíz-kristály, ugyanezen víz kezelése után

 

A legjobb módja annak, hogy a holt vizet élő vízzé tegyük, az, ha Polarisszal kezeljük, és akkor a víz könnyen beépülő lesz. Még a gyógyszereket is hatékonyabbá tehetjük, ha az ily módon kezelt vízzel vesszük be. Még az Escherichia coli, a dysenteria (vérhas), a sárgaság és a hasonló fertőző betegségek gyógyítását is felgyorsíthatjuk. Természetesen ez más betegségekre is vonatkozik, mert az élő víz, amely teljes egészében ellátja a szervezet tisztítását, hozzájárul a meggyógyításukhoz. A tapasztalatok szerint ez a víz jót tesz az állatoknak, és a növények is sokkal jobban fejlődnek, ha ilyen vízzel öntözik őket.

 

A Polaris korong felgyorsítja a természetes életenergia, az úgynevezett bioenergia áramlását. Egyik módja ennek az, hogy a Polarist a vizeskancsó alá tesszük 30 percre, és ezzel a leghatékonyabb gyógyító italt nyerjük. A hasztalan holt víz helyett élő energiával feltöltött vizet, a szervezetünk számára olyannyira szükséges tiszta energiát fogunk magunkhoz venni. A csapvíz, amely gyakran igen kellemetlen szagú és ízű, puha és igen kellemes, édeskés ízű lesz, sokan a tej ízéhez hasonlítják. Mivel a vizet szállítják, sokáig áll a boltok polcain, műanyag flakonokba stb. csomagolva, a boltban vásárolt palackozott forrásvíz sem lesz olyan minőségű, mint a palackozás pillanatában. Még az ilyen vizet is meg kell tisztítani, energiával kell feltölteni, hogy kiküszöböljük a forrástól az otthonunkig való szállítása folyamán felvett negatív információkat.

 

Ugyanilyen eljárásnak kell kitenni az egyesek által fogyasztott desztillált vizet is, mertez sem élő víz. Az élő víznek megvan az a tulajdonsága, hogy a testet megtisztítja a mérgektől, energiával tölti fel, erősíti az immunrendszert, hozzájárul a gyógyításához, még asúlyos betegségek gyógyításához is. A legismertebb élő vizet a Himalája Hunza völgyében isszák, ott az emberek a szerény étkezés és életfeltételek mellett is 120 évig is elélnek. Tekintettel a vízzel kapcsolatos eddigi ismereteinkre, életteremtő képességeire, rendkívül fontos tudni, hogy milyen vizet iszunk, mert a víznek az egészség forrásának kell lennie. Mint mindenben az életben, e téren is a választás rajtunk áll. 

 

 

A megalkotójáról: Dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos 20 éve foglalkozik a klasszikus medicina korlátain kívül eső más  gyógykezelési módok felkutatásával: kvantum- és biorezonanciás medicinával, homeopátiával, akupunktúrával és energiatechnikákkal.

 

 

A Polaris széleskörűen alkalmazható, mindenekelőtt az alábbiak esetében: mindenfajta fájdalom, ginekológiai és urológiai problémák, gerinc- és csuklófájdalom, elhízottság, libidó- és potenciagyengülés, aranyér, székrekedés, bél-, tüdő-, szív-, pajzsmirigy- és szinuszproblémák, fejfájás, álmatlanság, rossz hangulat.

 

Megrendelés és információk:

06-20-429-6260 (+36-20-429-6260)

info@polariskorong.hu

www.polariskorong.hu

 

A Polaris ára: 11 990 Ft + 1500 Ft postaköltség

 

(X)


2017. 02. 28.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. július

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.