Hírek

Polaris: a gyógyulás csodája

Elindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben

 

Miután jobb lába ugróízületének ficama miatt három hétig fizioterápiára járt, a 23 éves fiatalembert az édesapja és fivére vitték el dr. Milica Nikolić Žuža zimonyi belgyógyász és kardiológus rendelőjébe. A fiatalembernek gipszben volt a lába, rendkívüli fájdalmai voltak, és nem tudott járni. A rendelőben megtisztították az ízületet, és pótterápiaként előírták a Polaris használatát. A fiatalember öt nap múltán már gépkocsit vezetett. Mindenki csodálkozott a gyors és nagy siker láttán.

 

A dagadások és a véraláfutások eltűntek – mondta dr. Nikolić Žuža. – Sőt, ez nem csupán traumás esetben működik. Mivel szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők is járnak hozzám, a Polarist azoknak is javaslom, akiknek magas a vérnyomásuk. Mindennap alkalmazható, csak idő kell hozzá.

 

Az energiai terápiás korongról egy folyóiratban olvasott dr. Nikolić Žuža. A cikk felkeltette a kíváncsiságát, kipróbálta az eszközt, és hamarosan már ajánlotta is alkalmazását pácienseinek. Beszámolója szerint máris vannak kedvező visszajelzések. Különféle betegségek esetében alkalmazzák, mint például: meghűlés, köhögés, gyermekeknél bronchitis, reumatoid arthritis, edzésekkor keletkező sérülések (izomrándulások, ízületi ficamok, gerincsérülés). A Polaris jó eredményeket mutatott fel olyan neurológiai megbetegedések kiegészítő terápiájában is, mint a neuritis, amely rendkívül nehezen kezelhető betegség, továbbá érkezett olyan jelzés, hogy javult a szklerózis multiplexben szenvedők állapota is.

 

Minden az energiában rejlik

A titok az energiában rejlik, ahogyan azt a VI. évszázadban Lao-ce mondta. Manapság már tudományosan is bizonyított, hogy minden egészségügyi probléma és rendellenesség először energiaszinten jelentkezik, majd hosszabb-rövidebb idő elteltével válik testi betegséggé. Vagyis szervezetünkben a vitális (élet) energia gyenge áramlása okozza a legtöbb rendellenességet. Évezredek óta, főként Keleten, különféle módszereket, például akupunktúrát, reikit és sok mást alkalmaznak a szervezet energiablokádjainak feloldására, az energia jobb áramlásának elősegítésére. Napjainkban már korszerű kvantum- és biorezonancia-készülékek állnak rendelkezésünkre. Az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb készülék ezek között a Polaris, a Nikola Teslával együtt dolgozott zseniális orosz tudós, Georges  Lakhovksky találmánya. Ez a csodálatos eszköz, ami bármiféle elektromos feltöltés nélkül rendkívül rövid idő alatt feloldja az energiablokádokat, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát – mondja dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos, aki több mint két évtizede foglalkozik a klasszikus medicinán kívüli gyógyítási lehetőségek kutatásával.

 

Törli a negatív befolyásokat

Az emberek tapasztalatai azt igazolják,hogy a Polaris hatékony segítség a nyugtalanságot keltő, káros külső energiahatások elleni küzdelemben. Egy horvátországi kiadóház tulajdonosa például arról számolt be, hogy munkája beindult, miután elkezdte alkalmazni a Polarist. Egy belgrádi taxisofőrnő eldicsekedett vele, hogy felvirágzott a vállalkozása, miután állandóan a gépkocsijában tartja a Polarist. Sokan mondták, hogy amióta beszerezték a Polarist, otthonukban és a munkahelyükön jobb a légkör, egészségesebbnek érzik magukat. Egyesek még a vizet sem isszák meg addig, amíg a Polarisszal fel nem töltik energiával.

 

A legfontosabbak azonban az egészséggel kapcsolatos visszajelzések. A Polaris használóinak rendkívül pozitív tapasztalatai azt mutatják, hogy széleskörűen alkalmazható az eszköz a ginekológiai és urológiai problémák, továbbá a PMS és a klimaktérikus panaszok esetén, sterilitás, hízékonyság, legyengült libidó és potencia esetén, székrekedésre és bélproblémákra, gerinc- és csuklófájdalmakra, szív- és tüdőproblémákra, a pajzsmirigy működési zavarainál, szinuszproblémák, fejfájás,  hangulatváltozások idején.

 

Az ember úgy születik, hogy egészséges legyen. A betegségek nagyobb részben életmódbeli problémákra vezethetők vissza. Ha tisztelettel viszonyulunk mind lelkünkhöz, mind testünkhöz, akkor életünk sokkal nagyobb eséllyel fog zavartalanul telni. (X)

 

A megalkotójáról: Dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos 20 éve foglalkozik a klasszikus medicina korlátain kívül eső más gyógykezelési módok felkutatásával: kvantum- és biorezonanciás medicinával, homeopátiával, akupunktúrával és energiatechnikákkal.

 

A Polaris széleskörűen alkalmazható, mindenekelőtt az alábbiak esetében: mindenfajta fájdalom, ginekológiai és urológiai problémák, gerinc- és csuklófájdalom, elhízottság, libidó- és potenciagyengülés, aranyér, székrekedés, bél-, tüdő-, szív-, pajzsmirigy és szinuszproblémák, fejfájás, álmatlanság, rossz hangulat.

 

Megrendelés és információk:

06-20-429-6260 (+36-20-429-6260)

info@polariskorong.hu

www.polariskorong.hu

 

A Polaris ára: 11 990 Ft + 1500 Ft postaköltség


2017. 03. 22.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.