Hírek

Polaris: Jelentős javulást eredményez a cukorbetegség gyógyításában

Aggasztó, hogy minden tizedik szerbiai lakos a cukorbetegség valamelyik típusában szenved. A helyzet alig különbözik a világ fejlett országaiban.

Csak találgathatunk, hogy ennek mi az oka: krónikus stressz, aggodalom, a bizonytalan jövő miatti félelem, a helytelen életmód mellett bizonyosan hozzájárul a betegség kialakulásához.


Szerencsére vannak olyan dolgok, amelyeket képesek vagyunk ellenőrzés alatt tartani. Az egészségünk érdekében ezt meg is kell tennünk, és erőfeszítésünk kifizetődik. Ezt támasztja alá a belgrádi Boško Tešić esete is, aki nemrégen jelentkezett, hogy elbeszélje, milyen eredményeket ért el.

 

A Polaris energetikus korong egyhavi használata után felhagytam az inzulinadagolással – mondja.

 

2004-ben munkahelyet váltott, és mielőtt elkezdett volna dolgozni, általános orvosi vizsgálatra kellett mennie. Legnagyobb meglepetésére magas vércukorszintet állapítottak meg nála. Mint mondta, 42 éves koráig nem volt orvosnál, és ez a lelet természetesen sokkolta. Az orvos is nagyon meglepődött, amikor megtudta: Boško 11 évig nem volt évi szabadságon.

 

Sokat dolgoztam – mondta Boško. ‒ A nagy fűtőrendszerek építésében bekövetkező esetleges tévedésekért vállalt felelősségnek, a kijelölt határidők teljesítésére tett állandó erőfeszítéseknek, a stressznek és az életvitelnek meglettek a következményei.

 

Természetesen azonnal előírták számára a  szokásos terápiát, tablettákat szedett, diétásan étkezett, és mindent megtett, hogy stabilizálja a vércukorszintjét. Minthogy nehéz volt egyik napról a másikra gyökeresen megváltoztatnia az életmódját, bizonyos idő múltán beiktatták nála az esti inzulinadagolást. Ezt az eljárást Boškónak meg kellett szoknia. Egy évvel ezelőtt felesége egy folyóiratban olvasott a Polaris energetikai korongról, és javasolta, hogy vegyék meg. Mindössze egyhavi használat után Boško érezte, hogy jelentősen javul az egészségi állapota, a kondíciója és a hangulata. Egyik alkalommal, amikor este magához vette az inzulinadagját, érezte az alacsony vércukorszint tüneteit, és ezt a mérések is igazolták. Valamit ennie kellett, hogy növelje a vércukorszintjét. Napról napra mérte, jöttek a kontrollmérések, és megállapította, hogy este már nincs is szüksége inzulinra, mivel a mérőkészülék normális értékeket mutat. Többé már nem is adagolta az inzulint. Használta a Polaris korongot, hétvégéken, amikor ellátogatott falura a családjához, aktívan  tevékenykedett, friss élelmiszert fogyasztott, teljesen újjászületett. El van ragadtatva, és mint mondja, mindenkinek javasolja a Polarist, ha valamilyen panasza van, mert a korong széleskörűen alkalmazható.

 

A családban mindenki használja, még a kutyájukat is azzal kezelik, ha erre szükség van. Az utasításban feltüntetett pontokon kívül az étkezés után öt-tíz percig kötelezően ráhelyezte a korongot a hasnyálmirigy és a máj tájékára, hogy erősítse annak méregtelenítő munkáját, reggelente pedig a pajzsmirigyére. Mostanában a talpa alá helyezi a perifériás vérkeringés javítására. Boško kellemes hangulata és egészséges humora is minden bizonnyal tovább javít általános egészségi állapotán. A sok ilyen visszajelzés nagy elégtételt jelent mindazok számára, akik igyekeznek  segíteni egymáson, saját tapasztalatuk ismertetésével rámutatnak a jobb jövő felé vezető útra. (X)

 

A Polaris megalkotójáról: Dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos 20 éve foglalkozik a klasszikus medicina korlátain kívül eső más gyógykezelési módok felkutatásával: kvantum- és biorezonanciás medicinával, homeopátiával, akupunktúrával és energiatechnikákkal.A Polaris széleskörűen alkalmazható, mindenekelőtt az alábbiak esetében: mindenfajta fájdalom, ginekológiai és urológiai problémák, gerinc- és csuklófájdalom, elhízottság, libidó- és potenciagyengülés, aranyér, székrekedés, bél-, tüdő-, szív-, pajzsmirigy és szinuszproblémák, fejfájás, álmatlanság, rossz hangulat.

 

Megrendelés és információk:

06-20-429-6260

(+36-20-429-6260)

info@polariskorong.hu

www.polariskorong.hu

A Polaris ára: 11 990 Ft + 1500 Ft postaköltség


2017. 02. 28.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2018. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.