Hírek

Szepes Mária Alapítvány 1%

 

Kérjük, adója 1%-ával támogassa a Szepes Mária Alapítvány munkáját, a gyerekeket, felnőtteket egyaránt megszólító Szepes Mária író hagyatékának gondozását, továbbadását.

 

„Szepes Mária párját ritkító egyszeri jelenség, intézményeket pótol, lelki elsősegély-hálózatot tesz fölöslegessé. Csodatevésnek is nevezhetnénk, amit művel, de egyszerűbb, ha cselekvő szeretetnek mondjuk.”

 

(Rákos Sándor)

 

 

Szepes Mária életművét immár 13. éve ápolják a Szepes Mária Alapítvány munkatársai. Az alapítvány kiemelt feladata az írónő szellemi hagyatékának megőrzése, kézirattári feldolgozása, hanganyagainak, írásműveinek továbbadása, digitalizálása, a gyerekeket, felnőtteket megszólító rendezvények szervezése. Az írónő spirituális és szépirodalmi munkássága is igen sok embernek nyújt lelki támaszt. Színházi előadásokon, felolvasóesteken és más nyilvános fórumokon, kurzusokon is megjelenik az alkotó sokszínű és műfajú életműve.

 

Pöttyös Panni mesekönyvein generációk sora nőtt fel. A városligeti Gyereknapon sok játékos programmal, ajándékkönyvekkel vártuk a kicsiket, a Bethesda Gyermekkórházzal is ápoljuk a kapcsolatot, és a kárpátaljai gyerekeknek is küldünk rendszeresen könyveket. Emlékszobává alakítottuk az alkotó otthonát, igen sokan látogatják. Honlapunkon bővebben is tájékozódhatnak az érdeklődők mindarról, amely az alapítvány feladatkörét meghatározza.

 

E páratlan életmű megőrzéséhez kérjük, adója 1%-ával támogassa munkánkat. Felajánlást is elfogadunk az alábbi számlaszámon.

 

Köszönjük eddigi segítségüket:

 

Szepes Mária Alapítvány

 

ADÓSZÁM: 18126934-1-41

 

SZÁMLASZÁM: K&H Bank: 10403181-00015795-00000003

 

Alapítvány bejegyzési száma: 6389

 

E-mail: info@szepesmariaalapitvany.hu


Levelezési cím: 1026 Budapest, Júlia utca 13.


2020. 03. 05.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.