Hírek

Szeretet, de hogyan?

Mint te, én is azért jöttem a Földre, hogy szeretetet hozzak. Tudtam jól, hogy az ember világa még közel sem szeretetre méltó, és ennek ellenére, sőt ezért is, megfogadtam, mindig csak szeretni fogok, és példámmal tanítom az embereket szeretni, vagyis szeretetnevelő leszek.

 

 

Gyermekkoromban égett bennem ez a vágy, mint ahogy benned is, és sokat sírtam, amiért nem a szeretet vezeti a világot. Még ma is sírhatnék, de nem teszem, inkább szeretem a nem-szeretetet. Ez az egyetlen, amit hatásosan tehetek. Aztán a világ őrült önzésének láza engem is magával ragadott, és a szeméttelepen végeztem volna, de Mesterem közbelépett, felemelt, megtisztított és kigyógyított. Akit isteni módon szeretnek, az képes lesz isteni módon szeretni.

 

De hogyan lehet igazán, válogatás és feltétel nélkül szeretni? Ez mindenki számára az élet döntő kérdése, mert a szeretet a minket éltető erő, az életünk lényege és értelme, és bár többnyire nem tudatosul bennünk, ez az életünk célja is. A szeretet hiánycikk az emberiség számára, ezért minden rosszal igyekszünk pótolni, akár gyűlölettel is. Akik a szeretetben csalódtak, azok bosszúra éhesek, és gonoszsággal fizetik vissza a világnak a bánatukat. Azonban fogalmuk sincs arról, hogy ez spirituális öngyilkosság.

 

A tiszta szeretetet terjesztheted is, de öngerjesztő is. Szeretetet lehet beszéddel is tanítani, de csak akkor, ha megtanultál szeretni, egyébként prédikációd senkinek nem leszel hiteles, sőt akár romboló is lehet. Ha képes vagy szeretni, de nem azért, mert szeretni akarsz, hanem mert te a megtestesült szeretetté váltál, akkor az emberek kezdenek hinni a szeretetben, és ezáltal a jobb világban. 

 

 

 A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin szeptemberi lapszámában olvashatják!

Gunagriha
2018. 09. 08.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.