Hírek

 1   2   3   4   5   ... >> 76 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2020. 06. 04.

Man-Dala lélekalkotó tábor

Az alkotástól, játékoktól, és a csodálatos pihentető környezettől áthatva „újra alkotjuk”, megfrissítjük a hétköznapokban megfáradt lelkünket.» Részletek

2020. 06. 04.

Kertészeti munkák 2020. júniusban

2020. 06. 04.

Az állatoknak is van lelkük

Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat életét mentette meg, amelyekről a hagyományos orvoslás hívei már lemondtak.

 

» Részletek

2020. 06. 03.

Holdnaptár 2020. június

2020. 06. 02.

Május-június-júliusban nem jelenik meg a Természetgyógyász Magazin!

Kedves Olvasóink!

 

Szíves tájékoztatásukra közöljük, hogy a koronavírus helyzet miatt beszűkült terjesztési lehetőségek következtében a Természetgyógyász Magazin kiadója gazdasági megfontolásból arra kényszerült, hogy 3 hónapig szüneteltesse a lap kiadatását. Így ne lepődjenek meg, ha május, június és július hónapokban nem tudják megvásárolni az aktuális Magazint. Ez idő alatt az áprilisi számunk terjesztésben marad, s akik eddig - a kényszerű bezártság miatt - elmulasztották azt beszerezni, még módjuk lesz olvasgatni kedvenc lapjukat. Annál is inkább ajánljuk ezt, mert ez a lapszámunk érdekes cikkekkel szolgál a koronavírusról és a járványokról a táplálkozáskutató szemszögéből, a gyógygomba kivonatairól ismertté vált Varga Gábor mindent gyógyító új "csodaszeréről", a C-peptidről, a cukorbetegség gyógyításának újdonságairól, valamint egyebek között arról, hogy mikor ajánlott gluténmentesen táplálkozni.

 

Tudjuk, hogy most sokan elveszítették az állásukat, és a szűkre szabott büdzséjük miatt csak a legszükségesebb kiadásokra áldoznak, de a mostani helyzetben talán fontosabb, mint valaha, hogy a testi-lelki egészségüket szolgáló szellemi munícióhoz jussanak. Ennek érdekében - ha szétnéznek a lappiacon - a Természetgyógyász Magazinnál értékesebb és hitelesebb hírforrásra alig bukkanhatnak. Elképzelhető az is, hogy a 790 Ft-os havilapunkat sokan drágának találják, és nem gondolkodnak el azon, hogy egy ilyen újság megjelentetése mekkora költségekkel jár, mint ahogy azon sem, mennyi felesleges, egészségromboló termékért fizetnek hetente, havonta óriási összegeket. Csak néhány példa: egy gombóc fagyi átlagosan 250 Ft, egy szelet cukrászsütemény a legtöbb budapesti cukrászdában 700 Ft körül van, de a végtelenségig sorolhatnánk a sort a kekszektől és táblacsokiktól a cukrozott üdítőitalokig, aromás joghurtokig. Mi mennyi hát? Mi a drága, és mi nem? A választ olvasóinkra bízzuk.

 

Reméljük tehát, hogy mind többen olvasói és előfizetői(!) maradnak az augusztustól újra megjelenő Természetgyógyász Magazinnak, addig pedig azt javasoljuk, hogy naponta böngésszék annak internetes kistestvérét, az online magazinunkat. Ezen az oldalon igyekszünk új és új híranyagokkal szolgálni többek között a koronavírus járvánnyal kapcsolatban, de minden más betegség gyógyítását és az immunrendszer erősítését elősegítő írásokból, ötletekből is merítkezheznek.
 
 
Vigyázzanak magukra, és augusztustól keressenek bennünket az újságárusoknál!
 
Megértésüket megköszönjük!

 

Üdvözlettel: A Szerkesztőség  

» Részletek

2020. 06. 01.

Gyerekaneten.hu – Interaktív felvilágosítás a szülőknek

Interaktív információs felületet készített szülőknek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, amelyen szócikkek, kvízek és tájékoztató anyagok segítségével ismerkedhetünk meg a gyerekek által használt szlenggel, a netes alkalmazásokkal, vagy akár azzal is, milyen esetekben nem célszerű képet posztolnunk a gyerekünkről.

 

» Részletek

2020. 05. 31.

Nature:megbízhatatlan Korona tesztek – a világ, ahol munkája, lakhatása, hitele vérvizsgálattól függ

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 05. 29.

Az influenza vakcináknak nincs semmi értelme - írja az Annals of Internal Medicine

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 05. 29.

Kis Zsolt – Szív Szútra

 

 

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a közeljövőben milyen tanfolyamok és képzések indulnak. Akik kezelésekre jönnének, kérem, hogy időben jelezzék, mikorra szeretnének időpontot kérni. Az Ö.T.II időpontja még függőben van. Amint meglesz, azt is közlöm veletek!
 
 
Meditációban való belső megvilágosodás I.          Indul:2020.05.30.
 
Meditációban való belső megvilágosodás II.         Indul:2020.06.13-14.
 
Meditációban való belső megvilágosodás III.        Indul:2020.06.27-28.
 
Meditációs est:                                                      Indul:2020.06.02.  18-20-ig.
 
Önfejlesztő tréning I:  Indul: Szeptember eleje! 10 hét. Ezen azok tudnak részt venni akik elvégezték az első és második tanfolyamot.
 
Önfejlesztő tréning  II:  Indul: 2020... 6 hét.  Ezen azok tudnak részt venni akik elvégezték a 3-as tanfolyamot!!!
 
 
Jó gyakorlást és fejlődést kívánok mindenkinek!
 
 
Kis Zsolt
 

További információ: http://www.szivszutra.hu/hu/tanfolyamok

» Részletek

2020. 05. 27.

Hightech, fiatalító fényvédők

Ahogy a Nap sugarainak “helyes használata” hozzájárulhat az egészségünkhöz, a szépségünkhöz, ugyanúgy, ha a legalapvetőbb szabályokra nem vagyunk kellően figyelmesek, akkor az egyik legerősebb károsító faktor lehet a szervezetünk és a bőrünk öregedésében.

» Részletek

2020. 05. 26.

BillGécz Fauci maffia által “irányított” kovid vakcina néhány órás bukása körüli hazudozások

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 05. 26.

Ma (kedd) este hatkor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

Szokásos időben, magyar idő szerint ma este 6-kor szeretettel várjuk nézőinket!

Adásunk a “The Wolf of Wall Street” azaz “A Wall Street farkasa” c. nagysikerű Leonardo DiCaprio film után szabadon kapta
“A Wakcina Street farkasai” címét.

Lesz itt szó vakcináról, pénzről, hatalomról, korrupcióról, tisztességtelen üzletekről, kísértésről, versenyről... és még megannyi másról!

Főszereplők:


Dr. Boros G. László
Boros Eszter

Vetítés ideje:

 

2020. május 26. kedd este 6 óra

» Részletek

2020. 05. 25.

Mozgásfejlesztés a Parkinson-kórban szenvedőknek

Akár 15-20 éven keresztül képes szinten tartani a fizikai állapotot az időben megkezdett mozgásfejlesztés központi idegrendszeri sérülések esetén.

 

» Részletek

2020. 05. 20.

Fontos a szem rendszeres vizsgálata

Úszkáló homályok, fényfelvillanás, látásban bekövetkező változások. Csak néhány tünet, melynek hátterében sürgős ellátást igénylő elváltozás állhat.

 

» Részletek

2020. 05. 18.

A deutériumcsökkentés nagyjai! Hogy áll ma a tudomány? "A nagy deukkentés sztori” napjaink NY

Holnap (kedd) este hatkor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

» Részletek

2020. 05. 18.

Homeopátiával csökkenthető az antibiotikum-felhasználás

Tudományos vizsgálatot indít a bajor tartományi kormányzat, amelyben azt vizsgálják, lehet-e homeopátiás szerekkel csökkenteni az antibiotikum-felhasználást.

 

» Részletek

2020. 05. 14.

A gyomorégés elleni gyógyszerek hatására megnő a bélfertőzések kockázata

Gyomorégés ellen sokan szednek gyomorsav-termelődést gátló gyógyszert. Egy a közelmúltban készült francia kutatás szerint, aki hosszabb ideig szed ilyen gyógyszert, annál nagyobb a valószínűsége a bélfertőzések megjelenésének.

 

» Részletek

2020. 05. 12.

Obamagate - Obama irányította puccs Trump megbuktatására - A Korona is ennek folytatása?

Ma (kedd) este hatkor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

» Részletek

2020. 05. 11.

CBS news: az USA legnagyobb hírcsatornája ál-koronahírekkel vette fel adását

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 05. 11.

Feljövőben az adalékmentes gyógyszerek

A német Jövőkutató Intézet 2020-as, „Clean Meds” kutatása szerint feljövőben vannak az adalékmentes gyógyszerek.

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.