Hírek

USA-CDC - a 153 504 regisztrált halálesetnek csak 6% -a halhatott meg a vírustól!

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

 
Ezen a héten a CDC (USA Center for Disease Control; a magyar Központi Statisztikai Hivatal adatszolgáltatási megfelelője) csendben (psss...) frissítette a koronavírus halálozási számait, beismerve, hogy a 153 504 regisztrált halálesetnek csak 6%-a halt meg a vírustól! Ez 9210 halálesetet jelent az USA-ban. A fennmaradó eddig kovidnak behazudott 94%-a a halálozásoknak 2-3 egyéb súlyos betegség volt, és a betegek túlnyomó többsége nagyon magas életkort élt meg; 90%-ban idősotthonokban haltak meg és onnan hazudták be hasraütésre őket kovidnak! Hazugságokon, félrevezetéseken és politikai hazárdírozásokon alapul az egész kovidos bohóckodás szerte a világban! Eredeti adatok a komorbiditási mutatók alatt találhatóak, ott a 3-as táblázat az útmutató, amely szerint 2.6 az átlagos súlyos társbetegség arányszám, tehát legalább kettő, de inkább három másik betegség vezetett halálhoz azokban akik sajnálatos halálát kovid halálnak hazudja rendszeresen a média!
Ha a magyarországi "adatokra" vetítjük az amerikai CDC most bevallott komorbiditási adatait a budapesti 369 és vidéki 245 eddigi kovidnak tulajdonított haláleset Budapesten eddig 22-re, illetve vidéken 15-re csökken (Aug. 30., 2020)
 
 
 
 
Comorbidities: Table 3 shows the types of health conditions and contributing causes mentioned in conjunction with deaths involving coronavirus disease 2019 (COVID-19). For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death. The number of deaths with each condition or cause is shown for all deaths and by age groups. For data on comorbidities!
 

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.


2020. 08. 31.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.