Hírek

Vélemények a XXI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválunkról

"Jómagam is mosolyogva jöttem ki az ott töltött pár óra után."

 

Azok csoportjába tartozom, akik imádják az embereket. Élvezek minden egyes pillanatot, amit beszélgetéssel, ismerkedéssel tölthetek. Idén nyáron ismertem meg egy fantasztikus hölgyet, akivel bár csupán fél évre nyúlik vissza ismeretségünk, talán kijelenthetem már, hogy kapcsolatunk barátsággá mélyült.

Meglepetésként hívott el a Természetgyógyász Magazin XXI. Ezoterikus karácsonyi fesztiváljára. Kapva kaptam az alkalmon, hiszen sosem voltam még itt, és égetett a kíváncsiság: vajon hogy nézhet ki ez a fesztivál, milyen előadások, milyen portékák, milyen közönség jön el egy ilyen helyre? Megdöbbentő volt látni a sok-sok csillogó szemű embert, aki ott sétálgatott az aulában, kereste az általa kiszemelt következő előadás helyszínét, érdeklődött a termékek, olvasnivalók iránt. Ha másért nem, már önmagában ezért megérte ott lenni. Hiszen ennyi érdeklődő, vidám ember között csak feltöltődni lehet. Jómagam is mosolyogva jöttem ki az ott töltött pár óra után. Leginkább az tetszett, milyen sokan nyitottak erre a világra. Találkoztam olyannal, aki már visszajáró vendégként volt jelen a rendezvényen, és lelkesen mesélt a korábbi évek előadásairól, az aznap szerzett élményiről: csak úgy dőlt belőle a szó. Élmény volt hallgatni. Természetesen láttam olyanokat is, akik kissé bizonytalanul, tétován sétáltak az árusok és termek között. Ők nyilvánvalóan először látogattak el ide. Keresték azt, ami majd megfogja, itt tartja őket.S ami az igazán szívet melengető érzés volt, hogy órák múltán is még ott voltak. Remélem megtalálták, amit kerestek. S azt is remélem, jövőre is visszatérnek.

Én egészen biztosan visszatérek jövőre, hiszen azzal az érzéssel léptem ki, hogy tele van a fejem új információkkal, és tele kérdésekkel, amelyekre még választ várok. Igazi adventi hangulat volt, mégpedig a kellemes változatban, amikor még élvezzük a készülődést, a várakozást, amikor még mosolygunk, mert igazán jól érezzük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Veszprémi Csilla
Budapest


2017. 12. 03.

Kapcsolódó képek


Aktuális lapszámunk:
2019. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.