Hírek

 1   2   3   4   5   ... >> 77 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2020. 07. 07.

500 ezer adag elővételben Remdesivirből - Fauci szerint hatásos koronában

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 07. 06.

Halmozott szövődmények - FDA leállíttatta a kulcs személyre szabott génterápiát

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 07. 02.

10 575 PCR-tesztből 3 pozitív, azaz a bújócskázó korona vírus orvosi deutenomikája

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 07. 01.

Kertészeti munkák 2020. júliusban

2020. 06. 29.

Ragaszkodnak a magyarok a gyógymódok szabad választhatóságához

A magyarok többsége elutasítja a homeopátiás szereket érintő korlátozásokat – derült ki egy friss kutatás eredményeiből. A homeopátia továbbra is népszerű, a megkérdezettek közel 57 százaléka bízik benne.

 

» Részletek

2020. 06. 25.

Csökkenő cukortartalom az üdítőitalokban

A magyarországi élelmiszergyártó ágazatok közül elsőként és a mai napig egyedül a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség fogadott el önkéntes cukorcsökkentési programot.

 

» Részletek

2020. 06. 23.

Ma (kedd) este 18.30-kor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

Magyar idő szerint június 23-án, kedd este 6.30-kor ismét izgalmas témával várjuk nézőinket, melynek címe: “A számok nem hazudnak, de akkor kik?”

» Részletek

2020. 06. 22.

Fiatalító hatóanyagok a fényvédőkben

 

A fényvédők világában való eligazodás nehézkes. Ma már általánosan elfogadott, hogy kerüljük a kémiai fényvédőket és hogy az is nagyon fontos, hogy a fényvédő mellett mit tartalmaz egy igazán jó készítmény. Ha tudatosan választunk modern jótékony hatóanyagokat, akkor könnyen lehet szép és egészséges bronzbarna bőrünk.

 

 

 

 

Az általános jó fényvédők nem ártanak és biztosítják a bőr fényvédelmét, de az igazán jó fényvédelemben nélkülözhetetlenek azok a sejtszintű, hightech hatóanyagok, melyekkel a sejtek anyagcseréjét, megújulását segítjük. Kivédjük a nap szárító és roncsoló hatását és elérhetjük, hogy egyenletesen, ragyogó barna legyen a bőrünk, megmarad a bőrünk szépsége és rugalmassága, mert a fiatalító hightech fényvédő a bőr a hidro-lipid rétegét is ápolja, erősíti a bőr védekező képességét és sejtszinten regenerálja a bőr szerkezetét.

 

 

Melyek ezek a hatóanyagok, amivel ezt elérhetjük?

 

Természetes fényvédelmet biztosító hatóanyagok

 

Az egyensúlyra törekedve erősítik a bőr természetes védekezését és gátolják a környezet károsító hatásait. A természetes védelmet támogató növényi hatóanyagok, melyek segítik a fotoprotektív barna melanin egyenletes termelődését és visszaszorítják a káros fotoagresszív vörös színű melanin termelődését. A paradicsom likopinja erőteljes bőrvédő és antioxidáns, mely egyfajta karotinféle és a sejtek "belső" napvédelmét szolgálja. Az anatto és répa kivonata felkészíti a bőrt a napsugarak hatására, megvédik a bőrt a korai elöregedéstől, elősegítik a melanin képződést és hozzájárulnak, hogy a bőr hosszabb ideig megőrizze barnaságát. A vörösalga kivonat, a vörösszölő resveratolja, a jerikói rózsa glycoinja UV sugár elleni fényvédők és emellett intenzív DNS szintű bőrvédők.

 

Sejtszintű védelmet biztosító hatóanyagok, antioxidánsok, DNS védők

 

A mimóza kivonat hatóanyagai mélységében regenerálják a bőrszöveteket és serkentik a kollagén és elasztin termelődést, ami nagyon fontos tényező a bőrszövetek helyreállításában. Emellett a trópusi és sivatagi területeken élő népek a különböző esszenciális olajokat sikeresen alkalmazzák a káros sugárzás ellen. Segítségükkel mi is természetes úton fokozhatjuk a fényvédő kozmetikumok aktivitását, mert az UV sugarak DNS-károsító hatását kivédik. Ilyen a makadámdió olaj SPF6, jojoba olaj SPF4, kendermagolaj SPF6, sheavaj SPF6, homoktövismag olaj SPF10. Ezekkel az olajokkal készült termékek megnövelt napvéhatását a faktorszám utáni „+” jelzi. Az olajokon kívül az antioxidáns növényi hatóanyagok is segítik a sejtek védelmét, az UV sugarak hatására bőrünkben keletkező szabad gyökök semlegesítésével. Ilyen az E-vitamin, a Totarol, a C-vitamin, a Ferulasav és a Fehér tea kivonata.

 

Modern mechanikai fényvédők

 

A mechanikai napvédők természetes és biztonságos alternatívát kínálnak. Hatóanyagaik rendkívül finomra porított ásványok (cink-oxid és/vagy titán-dioxid), amelyek a bőr felszínén védőréteget alkotnak és az UV sugarakat visszaverik, illetve szétszórják. A modern fényvédőkben a mikronizált nanopartikulákat egy speciális természetes védőréteggel vonják be (diszpergálják), így transzparensek maradnak, de már nem szívódnak fel a bőrön keresztül.

 

 

Dr. Házi Edina

 

https://webshop.drhazi.hu/drhazi-borszepites/drhazi-bio-fenyvedelem-borapolas?utm_source=prcikk&utm_medium=textlink&utm_campaign=tgy_uvi

 

 

 

» Részletek

2020. 06. 22.

Néhány percen múlhat egy újszülött élete

A mindennapi gyógyításhoz és életmentéshez szükséges új műszerekkel gazdagodott 13 gyermekegészségügyi intézmény a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat jóvoltából, összesen 20 millió forint értékben.

 

» Részletek

2020. 06. 19.

A Jóga Világnapja – online rendezvény

Június 21-én immár ötödik alkalommal ünnepelhetik az emberek szerte a világon a jóga nemzetközi napját.

 

» Részletek

2020. 06. 19.

Természetesen gyönyörű – letisztult varázsával vár a 25. Krisna-völgyi Búcsú

Idén júliusban rendezik meg a 25. Krisna-völgyi Búcsút Somogyvámoson. A járvány okozta élethelyzet tapasztalataira tekintettel az idei háromnapos szabadtéri rendezvény középpontjában az önfenntartó és egyszerű életmód áll.

» Részletek

2020. 06. 18.

New York Times bestsellers - második Judy Mikovits - ezzel leelőzte Michelle Obama First Lady-t

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 06. 18.

Karmaváltás

Egy mindenre elszánt anya ígéretet kap egy jó hírnevű, dél-indiai gurutól, hogy az meggyógyítja gyermekeit, ezért nekivág a nagy kalandnak egyedül három gyermekével és az autizmussal.

 

» Részletek

2020. 06. 15.

Korrupt politikusok állnak a koronavírus világjárvány mögött!

Amerikai FOX hírcsatorna: A médián keresztül folyamatosan tolt rémhírkeltések és (demokrata) államokat kormányzó “egészségügyi” globalista technokraták intézkedéseinek eredménye a megfélemlítést eszközösítő koronavírus "járvány"! 

 

Kedden (06/16) este hatkor ezeket részletesen megbeszéljük az Obamagate mellett, hogyan és miért is csinálták....! https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-we-were-lied-to-about-coronavirus-and-the-mass-lockdowns-heres-the-proof

 

Forgatókönyv:

 

1. Nem lehet temetni elhunyt hozzátartozókat a fertőzés veszélyére hivatkozva..., közben kórhazakat zárni ugyanezért, illetve kellenek az ágyak (lásd alább).


2. Hullák torlódnak minden más terminális betegség miatt, ezeket a kovid-ra kell fogni vizsgálati eredmény nélkül, vagy akkor is ha az negatív.


3. Idős otthonokba influenzás fertőző betegeket kellett pl. New Yorkban felvenni (Andrew Cuomo kormányzó rendelkezése) akik időseket, elesetteket fertőztek.


4. Lélegeztető gépen, géppel kivégezni az állami ellátást igénylő betegeket (90% mortalitással), mindezt a kovid-ra fogni.


5. TV (CNN, BBC) álhír csatornákon mutogatni a kórházak melletti hulla kamionokat ahol a temetkezési tilalom miatt tovább és folyamatosan torlódtak a hullák!


6. Pániktól lihegő, hozzátartozókról lekapcsolt betegeket ugyanígy eltenni láb alól, és így tovább, mint ahogy ez a new yorki kórházi nővér is elmondja mindezt: 

https://youtu.be/UIDsKdeFOmQ

 

7. Második koronavírus "járvány" hullámról kiabálni a CNN, BBC forgatókönyve szerint, ettől függetlenül lehet tüntetni, fosztogatni a "rasszizmus mentes demokrácia" mellett, azt már viszont távolságtartás és szájkosár nélkül!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3338&v=UIDsKdeFOmQ&feature=emb_title

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.

» Részletek

2020. 06. 15.

Holnap (kedd) este hatkor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

Szokásos időben, magyar idő szerint június 16-án, kedd este 6-kor ismét izgalmas témával várjuk nézőinket, melynek címe: Művírustól az anarchiáig.

» Részletek

2020. 06. 15.

Magyar agykutatók sikere

Agyunk működésének egyik nélkülözhetetlen része, hogy negatív tapasztalatainkra megfelelő válaszokat adjon, amelyekre aztán később is emlékszünk. Így tudjuk elkerülni a ránk nézve ártalmas események megismétlődését.

 

» Részletek

2020. 06. 12.

Az 5 leggyakoribb mozgásszervi panasz kezelése gyógynövényekkel

Kerti munka, sport a szabadban, kirándulás – a jó idő bizony nemcsak a kedvet hozza
meg a mozgáshoz, hanem sokunknak a fájdalmakat is. Gyuri bácsi, a bükki füvesember házi
patikájából most a leggyakoribb mozgásszervi panaszokra ajánl bevált gyógynövényeket.

» Részletek

2020. 06. 12.

Május-június-júliusban nem jelenik meg a Természetgyógyász Magazin!

Kedves Olvasóink!

 

Szíves tájékoztatásukra közöljük, hogy a koronavírus helyzet miatt beszűkült terjesztési lehetőségek következtében a Természetgyógyász Magazin kiadója gazdasági megfontolásból arra kényszerült, hogy 3 hónapig szüneteltesse a lap kiadatását. Így ne lepődjenek meg, ha május, június és július hónapokban nem tudják megvásárolni az aktuális Magazint. Ez idő alatt az áprilisi számunk terjesztésben marad, s akik eddig - a kényszerű bezártság miatt - elmulasztották azt beszerezni, még módjuk lesz olvasgatni kedvenc lapjukat. Annál is inkább ajánljuk ezt, mert ez a lapszámunk érdekes cikkekkel szolgál a koronavírusról és a járványokról a táplálkozáskutató szemszögéből, a gyógygomba kivonatairól ismertté vált Varga Gábor mindent gyógyító új "csodaszeréről", a C-peptidről, a cukorbetegség gyógyításának újdonságairól, valamint egyebek között arról, hogy mikor ajánlott gluténmentesen táplálkozni.

 

Tudjuk, hogy most sokan elveszítették az állásukat, és a szűkre szabott büdzséjük miatt csak a legszükségesebb kiadásokra áldoznak, de a mostani helyzetben talán fontosabb, mint valaha, hogy a testi-lelki egészségüket szolgáló szellemi munícióhoz jussanak. Ennek érdekében - ha szétnéznek a lappiacon - a Természetgyógyász Magazinnál értékesebb és hitelesebb hírforrásra alig bukkanhatnak. Elképzelhető az is, hogy a 790 Ft-os havilapunkat sokan drágának találják, és nem gondolkodnak el azon, hogy egy ilyen újság megjelentetése mekkora költségekkel jár, mint ahogy azon sem, mennyi felesleges, egészségromboló termékért fizetnek hetente, havonta óriási összegeket. Csak néhány példa: egy gombóc fagyi átlagosan 250 Ft, egy szelet cukrászsütemény a legtöbb budapesti cukrászdában 700 Ft körül van, de a végtelenségig sorolhatnánk a sort a kekszektől és táblacsokiktól a cukrozott üdítőitalokig, aromás joghurtokig. Mi mennyi hát? Mi a drága, és mi nem? A választ olvasóinkra bízzuk.

 

Reméljük tehát, hogy mind többen olvasói és előfizetői(!) maradnak az augusztustól újra megjelenő Természetgyógyász Magazinnak, addig pedig azt javasoljuk, hogy naponta böngésszék annak internetes kistestvérét, az online magazinunkat. Ezen az oldalon igyekszünk új és új híranyagokkal szolgálni többek között a koronavírus járvánnyal kapcsolatban, de minden más betegség gyógyítását és az immunrendszer erősítését elősegítő írásokból, ötletekből is merítkezheznek.
 
 
Vigyázzanak magukra, és augusztustól keressenek bennünket az újságárusoknál!
 
Megértésüket megköszönjük!

 

Üdvözlettel: A Szerkesztőség  

» Részletek

2020. 06. 10.

Szűrőprogram férfiaknak is

Minden hetedik nemzőképes korú magyar házaspár meddő, összesen 150 ezer párnak nem lehet gyermeke – derült ki az Egyházi Kórházak Egyesülése megbízásából, a Merck támogatásával készült, több pilléren álló szakmai kutatásból.

 

» Részletek

2020. 06. 08.

Mérföldkő a hazai misztika történetében

Számos rózsakeresztes elhivatott munkájának eredményeként és a Magyarországon több mint 25 éve működő Rózsakeresztes Rend, AMORC tevékenységének elismeréseként a magyar nyelvű joghatóság Nagypáholy rangra emeltetett Ékes Ákos nagymester vezetésével.

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.