Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2020. 07. 10.

Vakvágányon vesztegel Bill Gécz, Faucsi Tóni pacsi, Francis Collins vackina vonata

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 07. 08.

“...adatok nélkül, hasra ütve javaslunk, de hát valamit mondani kell...” válaszolta A. Faucsi a szen

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 05. 04.

Rockefellerék "megnyitnák" az USA-t heti 30 millió saját korona teszt fejében

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 04. 15.

92 éves Gyuri bácsi, a bükki füvesember

„Az emberiségnek el kellene hinnie, hogy a természetben rend van”

» Részletek

2020. 03. 25.

Koronavírus járvány az asztrológia tükrében

Többekben felmerült a kérdés, hogy vajon lehet-e látni az asztrológia segítségével, hogy hogyan alakul világviszonylatban és Magyarországon a koronavírus járvány terjedése. A válasz igen, vannak egyértelmű tendenciák, amelyeket jól mutat a horoszkóp.

» Részletek

2020. 03. 24.

Dr. Házi Edina gyógyszerész, kutató-fejlesztő véleménye és tanácsai a koronavírus kapcsán

 

A jelenlegi helyzet okot adhat a pánikra, mégis azt gondolom, hogy a higgadtság jelenti a legnagyobb segítséget. Sok infót olvasunk pro és kontra, mégis az igazi segítség nagyon kevés. Szükség van rá.

 

» Részletek

2019. 02. 05.

A C.I.C. méregetlenítő módszerrel visszanyerte egészségét

 

Szimpatikus, mosolygós fiatalember. Senki sem sejti, hogy néhány évvel ezelőtt kórházakban töltötte élete nagy részét, komoly, a klasszikus értelemben vett orvoslás szerint gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Ma már az ellenőrzött és irányított méregtelenítésnek köszönhetően ismét teljes életet élhet.

» Részletek

2018. 12. 12.

Egy tudatos fiatal vallomása az egészségről

 

A nagyszerűsége az egyszerűségében van! Molnár Nikolas 18 éves gimnazista, kicsi kora óta aktívan sportol és figyel az egészséges táplálkozásra. Úszik, kerékpározik, fut és edzőteremben erősít. Beszélgetésünk során kiderül, hogy nem csak izmaiban, hanem szellemileg és lelkileg is erős fiatalemberrel beszélgetünk.

» Részletek

2018. 10. 24.

Interjú dr. Eöry Ajándokkal, a szakmai kollégium vezetőjével

Manapság a hűséget nem tartják fontosnak, pedig dr. Eőry Ajándok élete a példa rá, milyen nagy érték. 46 éve szereti a feleségét, 30 éve alapította vállalkozását, ragaszkodik hivatásához, vallásához, nézeteihez és lelkiismeretéhez. Ez jutott eszembe, amikor kis rendelőjében az életéről, a családjáról és a természetgyógyászatról beszélgettünk. 

 

» Részletek

2018. 08. 11.

Helyreállítható a vese működése

Egyre gyakoribb, hogy azok az élettani értékek, amik a vesék állapotát tükrözik – a karbamid, a kreatinin, az ezek alapján kalkulált eGFR érték – nem megfelelő, magyarán: egyre több a vesebeteg. Mi okozhatja ezt, és milyen természetes módszerekkel segíthetjük a vese működését? Erre ad választ Béky László természetgyógyász.

 

» Részletek

2018. 07. 13.

Klinikai fázisban megbukott gyógyszerkísérletek

Időről időre jelentkező rovatunkban dr. Boros G. László biokémikus orvosnak, a Los Angeles-i Kalifornia Egyetem (UCLA) professzorának teszünk fel egy-egy kérdést, amire a világ különböző részein dolgozó tudóstársaival közösen kialakított tudományos álláspontja alapján válaszol. 

 

» Részletek

2018. 04. 27.

Exkluzív interjú dr. Boros G. Lászlóval, a Kalifornia Egyetem (UCLA) professzorával

Alkotói szabadságát mindig Magyarországon tölti, de a híres Kalifornia Egyetemen (UCLA) tanít és kutat. Hivatalból folyamatos kapcsolatot tart a világ legrangosabb egyetemeinek oktatóival és tudósaival, mégis képes közösen kialakított szakmai véleményüket, tudásukat úgy megosztani laikusokkal is, hogy megértsék. Gondolatai eretneknek tűnnek a gyógyszereken alapuló orvosláshoz szokott fülnek, ő azonban úgy véli, sokan alapvető biokémiai ismeretek nélkül gyógyítanak. A természetgyógyászatban bízik, mert a természet mindig jobb megelőzési lehetőségeket és megoldásokat kínál annak, aki érti a működését. A Los Angelesben élő és dolgozó Boros G. László egyetemi tanár exkluzív interjút adott a Természetgyógyász Magazinnak.

 

» Részletek

2017. 12. 03.

Vélemények a XXI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválunkról

"A Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi fesztiválja kihagyhatatlan rendezvény számunkra"

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.