Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 11. 15.

Fesztivál előadók 2019 Delhusa Gjon

Popmeditáció – koncert

 

Időpont: 13.00–13.40

 

Nagytermes zenei koncertjén Gjoni lélekutazásra viszi a közönségét, amikor is kiváló zenészek társaságában megismétli a dalai láma születésnapján, a tari buddhista templomban előadott nagy sikerű popmeditációját. Az ismert előadó évek óta rendszeres művészvendége a fesztiválunknak, s ezoterikus elköteleződése egyre elmélyültebb. Indiában ismerkedett meg Sai baba tanításaival, akinek – és még számos spirituális mesternek – a hatására az évek során eggyé ötvözte popzenei tudását a meditáció élményével. „Baba Gjon” – így hívják Albániában a legidősebb testvért – azt a célt tűzte ki maga elé, hogy könnyűzenei rajongóit átvezeti az élet kibogozhatatlan ösvényén, és a színpad lelki tisztására érve, a zeneenergia tengerében „megfürdeti” az arra rászorulókat.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 08.

Fesztivál 2019.

 

 

Egységben önmagunkkal és Istennel - ez a mottója aTermészetgyógyász Magazin idei ezoterikus karácsonyi fesztiváljának, amely december 1-én, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban. A 23 éve népszerű és nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulatával és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával nem csak az ünnepre való ráhangolódást segíti, hanem értékes szakmai és művészeti programkínálatával felsorakoztatja a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit. Így a látogatók ismét találkozhatnak Müller Péter Kossuth-díjas íróval, aki ezúttal rendhagyó, interaktív előadást ígér, dr. Buda László pszichiáterrel, aki a Testüzenetektől a gyógyulásig c. előadásában személyes múltunk elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, vagy például dr. Gelléri Juliannával, az Új Medicina képviselőjével, aki a fogantatásunk meghatározó fontosságú körülményeiről tart lebilincselő előadást. A több mint harminc előadó között jelen lesz még dr. Boros G.László, a Kalifornia Egyetem professzora, dr. Domján László, az agykontroll hazai apostola és fia, András, Szendi Gábor, Csongrádi Kata, Delhusa Gjon és sokan mások. Külön érdekessége az idei fesztiválnak a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület külön termes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula pedig ezúttal is különleges zenei programmal várja az ezotéria szerelmeseit. És persze most is lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás is...

 

***

A részletekért kattintson az alábbi linkekre:

 

Ezoterikus előadások

Természetgyógyászati előadások

Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület jubileumi műsora

Szepes Mária-emlékműsor

Művészeti programok

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

További információ a kiállítóknak és a jegyvásárlóknak

www.jegy.hu

www.jegymester.hu

» Részletek

2018. 11. 13.

Fesztivál előadók: Delhusa Gjon

Mediterrán mantra

 

Időpont: 15.40‒16.00

 

Gjoni a szeretet és a lélek popzenei hírnökének nevezi magát. Kétségtelen, hogy spirituális érzékenysége, mediterrán temperamentuma és mély érzésekkel átszőtt hangszíne, előadása évek óta elvarázsolja fesztiválunk látogatóit. Idén is tanúi lehetünk lelki fejlődésének, amit elengedhetetlennek tart zenei pályafutásában. A mediterrán popmeditáció képviselője ezúttal is szeretné bizonyítani, hogy ha az ének hat, a lélek varázsolni képes.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2017. 11. 27.

Idei Fesztiválunk előadói: Delhusa Gjon

Kívánjunk szép karácsonyt!

Időpont: 16.40‒17.00

 

» Részletek

2016. 11. 11.

Fesztiválunk előadói: Delhusa Gjon

A világzene trubadúrja -

Helyszín: Aula

Időpont: 14.40‒15.00

» Részletek

2016. 11. 10.

Fesztiválunk előadói: Laár András

Mantrák és bhajanok a békesség üdvéért

Helyszín: Aula

Időpont: 15.40‒16.00

» Részletek

2014. 11. 20.

Delhusa Gjon előadása a dec. 7-ei Fesztiválon!

A világ körül – popmeditáció

 

Időpont: 14.40–15.00

A balkáni származású, mediterrán lírai énekesként ismert előadó – felhasználva spirituális tapasztalatait – ezúttal lélekemelő, zenei szeretetmeditációval kedveskedik a közönségének. Spirituális világzenei műsorában – megőrizve a popzenei elemeket – megjeleníti az indiai és a dél-európai zenei kultúra elemeit. Gjony nemcsak énekel és gitározik, hanem több különleges hangszer és zenei berendezés segítségével megsokszorozza hangjának energiáját, és bizonyítja: a zene gyógyítani képes!

 

A Fesztivál részletes programja itt, a jegyvételi lehetőségek pedig itt érhetők el.

 

Delhusa Gjon "Shanti, lelki béke" című száma itt hallgatható meg!

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.