Hírek

 1   2  >> 2 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 11. 20.

Fesztivál előadók 2019 Patak Együttes

Forrástól a tengerig

 

Időpont: 14.40–15.00

Fodor Réka és Ölvedi Gábor olyan új megvilágításba helyezik a magyar népdalokat, mely visszavezet a magyarok ősibb világlátásába, összekötik a népdalok gazdag szimbólumrendszerét a befelé figyeléssel, önvalónk feltárásával. Teszik ezt a legősibb és legmodernebb eszközökkel – mindketten képzett énekes zenészek, akik különböző ősi énektechnikákat és ütőhangszereket használva, loop-rendszerek segítségével egész hang-városokat építenek fel, ahova azokat várják, akik szeretik mélyen megélni és felfedezi a zene, a népdalok, az emberi hangok által megnyitott, szimbólumokkal teli tereket.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 10. 30.

Maradjon fitt! Mit tehetünk az ülő életmód káros hatási ellen?

A modern munkahely általában véve mozgáshiányra kárhoztatja az egyént. Azonban már néhány apró változtatással sokat tehetünk egészségünk érdekében, pl. álló munkahelyek kialakításával, rendszeres, rövid nyújtógyakorlatok végzésével, vagy a felvonó helyett a lépcső használatával. A déli ebédszünetben lehetőleg gyalogoljunk vagy sétáljunk.

 

» Részletek

2019. 03. 12.

A fogmosás szívünket is védi

A rendszeres, alapos fogmosás nem csak fogaink épsége miatt fontos, de a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is csökkentheti – állapították meg a Hiroshima Egyetem kutatói.

 

» Részletek

2018. 07. 19.

A sportolás házi patikája

A hetvenes években megbarátkoztunk egy az NDK-ból az NSZK által kivásárolt, harmincas éveiben járó értelmiségi házaspárral, akik át voltak itatva a tömegsport keletnémet gyakorlatával, de ennek ellenére nagyon nehezükre esett megmozdulni. 

 

» Részletek

2018. 05. 12.

A legjobb gyógynövények hétköznapi bajokra

Csupán három növény, a zsálya, a kömény és az orbáncfű segítségével megelőzhető a melléküreg-gyulladás, a parodontózis vagy  a gyomor-bél rendszeri irritáció.

 

» Részletek

2018. 03. 22.

Különleges testnedv a nyál

A nyálmirigyeink nap mint nap több mint egy litert termelnek ebből az értékes folyadékból. A nyál nedvesen tartja szájüregünket, fogainkat, ugyanakkor megnedvesíti a táplálékot is. Puffereli a savakat, és képes a fogzománcot remineralizálni. De ez még messze nem minden, számos, a szájba kerülő baktériumot, vírust és gombát is semlegesít. Mivel biztosíthatjuk az egészséges nyáltermelődést?

 

» Részletek

2018. 03. 05.

Emulgeátorok: állati eredetűt vagy vegánt?

Az E471 jelű emulgeátorok (mono- és digliceridek) gyakran fellelhetők a kenyérfélékben és péksüteményekben, mert jól megkötik a vizet, ugyanakkor bizonyos mértékig tartósítják is a terméket. 

 

» Részletek

2018. 02. 15.

Tetoválások: vigyázat, a pigmentek elvándorolhatnak!

A tetoválásokhoz használt festékpigmentek egy része elvándorolhat a tetoválás helyétől, és más szövetekben rakódhat le – jelentette be a német Szövetségi Kockázatelemző Intézet.

 

» Részletek

2017. 03. 22.

Lilla King pénzmágiája meghozza a lehetőségeket

Ha kíváncsi a jövőjére, a hiteles jósnőt keresse fel!

 

Konkrét kérdésekre konkrét választ kap. Minden vendéget megtanítok a pénzmágiára!

 

Ha változtatni akar életén, megoldást szeretne gondjaira, hívja Lilla Kinget!

 

Látnok-léleklátó-mestermágus: 06-20-332-0828

 

Szombaton nyílt nap – jóslás fél áron.

 

Amióta Lilla King, a sajtóból is jól ismert látó elhatározta, hogy közzéteszi a pénzmágiát, és megtanítja rá a vendégeit is, azóta gyakran kap hálálkodó telefont. A pénz a legkülönbözőbb formákban és helyekről érkezik, sokszor onnan, ahonnan nem is számítottak rá.

 

‒ Nagy a család, és bizony hónap végén számoljuk a forintokat – meséli Éva. ‒ Lilla Kingről az újságban olvastam, és éppen a pénzmágia miatt kerestem meg. Szépen megcsinálom, amire tanított, ezt szerencsére az is meg tudja tenni, aki nem beavatott mágus. Azóta egészen különös dolgokat tapasztalok. A múltkor a páromnak adódott egy kis mellékes, szépen megfizették, máskor nyertünk a sorsjegyen, kisebb összeget, de épp annyi hiányzott. Legutóbb pedig, amikor azon tűnődtem, hogy mit adok a családnak vacsorára, a szomszéd hozott friss tojást ajándékba. A pénzmágiával bevonzzuk a lehetőségeket az életünkbe. Áldja meg az Isten a jósnőt mind a két kezével!

 

Nem csoda, hogy Lilla Kinghez jár a fodrász, a sarki hentes, a gyógyszerész, a közértes, a szomszéd és az egész környék. Mi több, más jósnők is hozzá jönnek tanulni!

 

‒ A jóslás és a mágia óriási felelősség – mondja Lilla King. ‒ Ezt csak nagyon sok tanulás és a képesség csiszolása után szabad mások javára hasznosítani. Aki megfelelő tudás nélkül lát hozzá, több bajt csinál, mint amennyi hasznot hajt. Lilla King látnoki képességein sokan megdöbbennek, bár ő szerényen annyit mond: a tanuláson kívül az égieknek köszönheti, hogy sohasem téved, és sikerül jobbá tennie a hozzá fordulók sorsát.

 

Noémi a 22 éves lánya miatt kereste fel: cisztát akartak eltávolítani a petefészkéből. Lilla King javaslatára vártak a műtéttel, a jósnő mágiát alkalmazott, és a következő orvosi vizsgálat szerint a ciszta egy hónap alatt felszívódott.

 

Attilának azt mondta a jósnő, három hónapon belül eladja a házat, amit árul, méghozzá jó áron. Így is lett.

 

‒ A főnököm megszelídült, mióta Lilla Kingnél jártam – számol be Péter. Rita azt panaszolta: úgy érezte, mintha malomkövet raktak volna a mellkasára, de miután Lilla Kingnél járt, az érzés elmúlt, vissza se jött.

 

A pénzmágia segített Margit nénin is: amióta elhunyt az ura, két gyermeke követeli a hagyatékot, holott azon még az ő haszonélvezete van. Lilla King megtanította a pénzmágiára, ezáltal a családja életébe több lehetőség jön, több pénz áramlik, már nem olyan sürgős nekik az örökség.

 

Egy nagy cég igazgatója azt panaszolta, hogy nem érzi jól magát a munkahelyén, de nehéz olyan állást találni, amilyen az övé. Miután Lilla King mágiával beavatkozott, az igazgató állásajánlatot kapott egy magyarországi befektetést tervező külföldi cégtől. Zsuzsi elveszítette értékes fülbevalóját, de Lilla King pontosan megmondta, hogy a két szék közé esett be, és ott meg is találta.

 

Egy gyűjtőnek az egymillió forintot érő eltűnt porcelánkészletéről mondta meg: egy dobozban van a nappaliban, az ablakpárkány alatt. Tényleg ott volt! Se szeri, se száma azoknak, akik Lilla King pénzmágiájának, tisztánlátásának, jóslatainak köszönhetik, hogy nyugodtabban, jobban élnek, megoldódott egy problémájuk. Ha Ön is közéjük szeretne tartozni, ne szalassza el a lehetőséget: hívja Lilla Kinget most! (X)

 

Magyarország egyik leghíresebb látnoka tizenhét éve az Önök szolgálatában, a média által dokumentált sikerekkel.

 

Még több történet a www.lillaking.hu honlapon.

 

Szombaton nyílt nap – jóslás fél áron.

» Részletek

2017. 03. 10.

ALTRIENT – a liposzómába zárt világ

Vízipisztoly és a tűzoltófecskendő

 

Az úgynevezett módosítatlan liposzómák használata az elmúlt évtized során egyre elterjedtebbé vált a lényeges tápanyagok hatékony szervezetbe juttatásában. Ez, a szájon át lehetségessé vált beviteli mód alkalmas arra, hogy minden egyes sejthez eljuttassanak olyan létfontosságú tápanyagokat, mint például a C-vitamint, glutationt, alfa-liponsavat, B-vitaminokat stb. S bár mára sokan felismerték, hogy a szájon át szedhető liposzómás termékek hozzáférhetővé válásával olyan rendkívüli előnyökre tesznek szert, mint korábban soha, sokan még mindig megfosztják magukat ezektől, vagy azért, mert nem értik, miről szól ez a tudományág, vagy nem tudják, milyen minőségű készítményeket szednek.

» Részletek

2017. 02. 28.

Működik Lilla King pénzmágiája!

Különösen szerencsés és a dolgok befolyásolására alkalmas napok előtt állunk. Érdemes felkészülni június 9-ére, és már előtte felkeresni az országszerte ismert és elismert tisztánlátót, Lilla Kinget, aki az égiek segítségével nem csak jövőnket látja pontosan, hanem abban is segíteni tud, hogy a dolgokat jó irányba befolyásoljuk a mágia segítségével. Június 9-én telihold lesz, és ez egyben az idei második tibeti tízmilliószoros nap. Ezen a napon óriási teremtőerővel rendelkezünk, ennek kihasználásában segít Lilla King. A hónap másik mágikus napja június 24., az újhold alkalmas a megújulásra, az újrakezdésre.

» Részletek

2017. 02. 26.

Derült égből itt vagyunk! - II. VNTV Fesztivál

Gondolatainknak teremtő ereje van. Ha nem vagyunk ura a gondolatainknak, akkor mások rendelkeznek felettük. Ha már tudatosak vagyunk a gondolatainkra, változtathatunk is rajtuk. Ha nem tökéletes, könnyed és boldog az életünk, másképp kell gondolkodnunk, mint eddig, amivel ezt teremtettük magunknak. A gondolatainkat kell megváltoztatni ahhoz, hogy a világról való érzékelésünk megváltozhasson. Ha meg akarjuk újítani az életünket, a világot, az energiát, azt önmagunkkal kell kezdeni. Nem várhatunk tovább egy külső vezetésre, aki majd megvált bennünket és tálcán kínálja nekünk a boldogságot. Rá kell találnunk, rá kell hangolódnunk, és figyelnünk kell a belső vezetőnkre.

» Részletek

2017. 02. 24.

Lilla King az égiek közbenjárásával segít

Mágikus napok: szeptember 6., telihold, szeptember 20., újhold

 

Lilla King automatikus írást tanít!

 

Aki megtapasztalta a mágia erejét, az többé nincs kiszolgáltatva

 

Különös érzés azokkal beszélni, akik már megtapasztalták a méltán híressé vált látó, Lilla King mágiájának az erejét. Jósnő sok van, de olyan, aki befolyásolni is képes a sorsunkat, kevés. Akik róla beszélnek, mintha egy csodatévőt emlegetnének – pedig ő maga állítja, hogy az eredmény nem az ő érdeme, hanem az égieké.

» Részletek

2017. 02. 24.

Lilla Kinget mindenki egymásnak ajánlja

Mágikus napok: augusztus 7., telihold, augusztus 21., újhold

Nem elég ismerni a jövőt, mágiával befolyásolni is lehet

 

» Részletek

2017. 02. 23.

Az OZSVÁTH-MÓDSZER

A gyógyítás teljes tárházával dolgozik.

Az Ozsváth-módszer (ozsvathmethode) egy olyan szemészeti gyógyító eljárás, amely úgy próbálja megelőzni a látásproblémák kialakulását és orvosolni a már kialakult szemproblémákat, hogy sikeresen ötvözi az orvostudomány által alkalmazott legmodernebb szemészeti módszereket, valamint gyógyszereket az alternatív kezelési módokkal, közte az életmódbeli változtatásokra vonatkozó ajánlásokkal.

» Részletek

2017. 02. 14.

A XXI. század táplálkozási forradalma

Napjainkra megszámlálhatatlan táplálkozási szokás, betegség, függőség alakult ki és csak találgatjuk, mi lehet a megoldás. Vajon, hogy alakítsuk táplálkozási szokásainkat, hogy az egészségesnek mondható legyen?

 

A JUVO megoldást nyújthat erre, mert:

- allergiát okozó élelmiszert nem tartalmaz;

- szénhidrát tartalma és glikémiás indexe alacsony;

- rosttartalma magas;

- hozzáadott cukrot nem tartalmaz;

- teljes mértékben adalék és GMO-mentes;

- szinte minden modern táplálkozási szokásnak megfelel - paleo, gluténmentes,
vegán, organikus.

…és ami a legfontosabb, teljes értékű táplálék.

 

Mit nevezünk teljes értékű tápláléknak?

Olyan élelmiszereket, melyeknek nagyon alacsony feldolgozási foka, minimálisan módosult a tápértéke, vegyszer és adalékmentes.

 

A JUVO-val könnyen és egyszerűen megteremthetjük az egészséges táplálkozás alapjait, mert:

- 1 perc alatt elkészíthető egy shakerrel vagy turmixgép segítségével;

- pótolhat egy teljes étkezést, mert 55-féle összetevője tartalmaz minden fontos tápanyagot;

- változatosan fogyaszthatjuk a nap bármely időszakában ízlés szerint bármilyen szobahőmérsékletű itallal, étellel;

- az összetevők a feldolgozás (szárítás) folyamán megőrzik a tápanyagok 98%-át;

 

A JUVO-t Dr. James Hwang immunrendszer kutató, onkológus orvos alkotta, azzal a céllal, hogy betegei számára egy alternatív gyógymódot, a felnövekvő nemzedékek számára, pedig egy betegségeket megelőző táplálkozási kultúrát hozzon létre.

 

További információkért hívja a (1) 297-1624 telefonszámunkat, hétköznap 10-től 16 óráig

vagy keresse fel a www.juvofood.hu weblapunkat.

» Részletek

2017. 02. 06.

A placébó mindig hat

A hit hegyeket képes megmozgatni. E mottó szerint működik a placébóhatás is. A Harvard Egyetem kutatói megdöbbentő eredményekről számoltak be: a placébó akkor is hat, ha az egyén tisztában van vele, hogy hatástalan „gyógyszert” kapott. A kísérletben részt vevő személyek fájdalmai kb. 30 százalékkal csökkentek, még akkor is, ha előzőleg részletesen elmagyarázták nekik a placébóhatás lényegét, majd közölték velük, hogy most ilyen, gyógyszernek kinéző, de semmilyen hatóanyagot nem tartalmazó tablettákat fognak beszedni. Ráadásul a kutatók a tablettákat jól olvashatóan „placébó” felirattal látták el, ennek ellenére a kísérleti személyek fájdalmai érezhetően csökkentek.

» Részletek

2017. 01. 28.

Eddie Redmayne: feljöttem levegőért

Szépek és gazdagok. Gazdagok és sikeresek. Lehet, hogy mégsem minden az övék? Amit nem kapnak meg, mennyire hiányzik? Bevallják? Letagadják? Mégis mitől vannak egyensúlyban?

» Részletek

2016. 12. 22.

Receptek a natúrkonyhából - Karácsonyi sült alma

Hozzávalók (4 személy részére): 8 db magozott aszalt szilva darabokra vágva, 4 db megmosott piros alma, 3 evőkanál konyak, 1 csipet őrölt gyömbér, 1 csipet fahéj, 4 evőkanálnyi és + 6 dkg tisztított napraforgómag (nem sós!), 1 teáskanál vaj, 1 evőkanál méz, 6 evőkanál almalé, 6 evőkanál cukor, 1,2 dl tejszín.

» Részletek

2016. 12. 16.

Karácsonyi receptek a natúrkonyhából - Narancsos pulyka bazsalikomos burgonyapürével

Hozzávalók: 1 kis bébipulyka konyhakészen, 1 evőkanál ételízesítő, 1 evőkanál currypor, 30 dkg rizs, 2 db narancs, 2 db tojás, 1 pohár tejföl, 3 dkg mandulaforgács, 2 evőkanál étkezési keményítő.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. február

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.