Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 11. 13.

Fesztivál előadók 2019 Müller Péter

Kérdezz! Felelek!

 

Időpont: 11.00–11.40

 

A Kossuth-díjas író éppen fesztiválunk idején ünnepli 83. születésnapját, s ő az egyike a Szepes Mária Alapítvány idei díjazottjának is. Müller Péter – az őt ünneplő köszöntések után – rendhagyó előadást ígér: bölcs rálátással összegzi életének tapasztalatait, majd Szepes Mária gondolatait idézve kérdések felvetésére ösztönzi hallgatóságát – így teremt feledhetetlen, bensőséges légkört interaktív „előadásában”. Ezt követően az író A nő és A világvége c. könyveit dedikálja az aulában.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 07.

Interjú Müller Péter Kossuth-díjas íróval

A Természetgyógyász Magazin állandó szerzője, a legnépszerűbb magyar kortárs író, Müller Péter tavasszal Kossuth-díjat kapott, a napokban pedig új könyve jelent meg Világvége!!! címmel, a borítón egy bohóccal és azzal az alcímmel: Játék és vallomás. A kötet újszerű hangvétele, játékos humora talán meglepetés lesz régi olvasóinak. A 83 esztendős szerző szokásához híven előadást is tart lapunk XXIII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválján december 1-jén. Ebből az alkalomból nemcsak a könyvéről beszélgettünk, régi ismeretségünkre és közvetlenségére tekintettel tegeződve.

 

» Részletek

2018. 11. 16.

Fesztivál előadók: Dr. Darnói Tibor, Müller Péter, Jakab István (kerekasztal)

Gondolatok a szerelemről a művészet és a tudomány szemszögéből ‒ kerekasztal-beszélgetés

 

Időpont: 12.00‒12.40

 

Müller Péter személyes élményekkel teli előadásának gondolatait a szerelemről új nézőpontból boncolgatják a kerekasztal résztvevői: dr. Darnói Tibor orvos, holisztikus gyógyító, a Yotengrit Alapítvány elnöke, valamint maga az író és Jakab István (VNTV), aki egyúttal a beszélgetést is vezeti. Az „illegalitásból” nemrég felszínre került ősi magyar vallás, a Yotengrit szerint a férfi és a női minőség isteni szerelméből születik a világ, és én ennek minden élményét tapasztalom – mondja Müller Péter. – Darnói Tibort, aki ezt a tudáskincset képviseli, szellemi testvéremnek tekintem. A szerelem összetett kérdéskörének általa képviselt tudományos megvilágítása – párhuzamba állítva a beszélgetésben részt vevők más nézőpontú gondolataival ‒ különös élményt nyújt.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2018. 11. 06.

Fesztivál előadók: Müller Péter

A szerelem titkai

Időpont: 11.00-11.40

„Szerelmes vagyok. Hatvankét éve.” – Így vall legbensőbb titkairól hiteles őszinteséggel az író. Előadásában szenvedélyesen beszél az „öröklángról”, amelyről tudja, hogy nem lesz parázs soha, és öregkorban lobog a legszebben. Szót ejt az ötezer éves férfiuralom veszedelmes összeomlásáról, a nők mai öntudatának forradalmi változásáról, lelkünk varázshatalmáról, a szeretet és szerelem különbségéről, a szeretkezésről és a magányról, a titkos szerelmek megrendítő történetéről, a „szívvel látni” misztériumáról. Eközben arra keresi a választ, van-e „igazi”, s megtaláljuk-e.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

 

 

» Részletek

2017. 11. 20.

Fesztiválunk előadói: Müller Péter

Az isteni gondviselésről ‒ A Lélek színpadán

 

Időpont: 11.00–11.40

 

» Részletek

2016. 12. 07.

Fesztivál - Kiemelt előadások Müller Péter: A halhatatlanságról

Időpont: 11.00–11.50 (600-as előadóterem)

 

„Tudom, hogy nincs halál. Átutazó vagyok ezen a válságban lévő Földön – mondja a 80. születésnapját ünneplő, népszerű ezoterikus író. – Szellemhazánkkal akkor is kapcsolatban állunk, ha ez egyáltalán nem tudatosul bennünk. Onnan jöttünk, oda megyünk. A lelke mélyén mindenki tudja, hogy halhatatlan, csak rá kell ébrednie.”

 

A teljes program itt érhető el!

» Részletek

2014. 11. 13.

Müller Péter előadása a dec. 7-ei Fesztiválon!

Halhatatlan szerelem

Időpont: 11.00–11.40

Helyszín: 600-as előadóterem

„Ez az előadásom új könyvem személyes hátteréről szól, elsősorban lelkünk mély múltjáról, a reinkarnációról. Arról, hogy valamennyien sorsfeladatot hozunk magunkkal, amelynek megoldása életünk értelme. Én erről a kérdésről csodálatos művésztársam és barátom, Tolnay Klári életének bemutatásával próbálok beszélni.”

 

A Fesztivál részletes programja itt, a jegyvételi lehetőségek pedig itt érhetők el.

» Részletek

2013. 11. 08.

Csongrádi Kata és Müller Péter: Szepes Máriáról...

Meghitt beszélgetés a 2008-ban elhunyt írónőre, Szepes Máriára emlékezve a Természetgyógyász Magazin ezoterikus karácsonyi fesztiválján.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.