Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2020. 03. 25.

Koronavírus járvány az asztrológia tükrében

Többekben felmerült a kérdés, hogy vajon lehet-e látni az asztrológia segítségével, hogy hogyan alakul világviszonylatban és Magyarországon a koronavírus járvány terjedése. A válasz igen, vannak egyértelmű tendenciák, amelyeket jól mutat a horoszkóp.

» Részletek

2019. 11. 08.

Fesztivál 2019.

 

 

Egységben önmagunkkal és Istennel - ez a mottója aTermészetgyógyász Magazin idei ezoterikus karácsonyi fesztiváljának, amely december 1-én, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban. A 23 éve népszerű és nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulatával és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával nem csak az ünnepre való ráhangolódást segíti, hanem értékes szakmai és művészeti programkínálatával felsorakoztatja a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit. Így a látogatók ismét találkozhatnak Müller Péter Kossuth-díjas íróval, aki ezúttal rendhagyó, interaktív előadást ígér, dr. Buda László pszichiáterrel, aki a Testüzenetektől a gyógyulásig c. előadásában személyes múltunk elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, vagy például dr. Gelléri Juliannával, az Új Medicina képviselőjével, aki a fogantatásunk meghatározó fontosságú körülményeiről tart lebilincselő előadást. A több mint harminc előadó között jelen lesz még dr. Boros G.László, a Kalifornia Egyetem professzora, dr. Domján László, az agykontroll hazai apostola és fia, András, Szendi Gábor, Csongrádi Kata, Delhusa Gjon és sokan mások. Külön érdekessége az idei fesztiválnak a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület külön termes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula pedig ezúttal is különleges zenei programmal várja az ezotéria szerelmeseit. És persze most is lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás is...

 

***

A részletekért kattintson az alábbi linkekre:

 

Ezoterikus előadások

Természetgyógyászati előadások

Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület jubileumi műsora

Szepes Mária-emlékműsor

Művészeti programok

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

További információ a kiállítóknak és a jegyvásárlóknak

www.jegy.hu

www.jegymester.hu

» Részletek

2018. 02. 06.

MÁGIA, TAROT, ASZTROLÓGIA, MEDITÁCIÓ

A SZEPES MÁRIA Alapítvány és a SZINTÉZIS Szabadegyetem közös szervezésében

 analógiatudományokkal foglalkozó, nyitó rendezvényi nap

2018. február 17. szombat, 10–18 h  / Lurdy Ház

Budapest IX., Könyves Kálmán krt. 12–14., I. em. 2-es terem

 

» Részletek

2017. 11. 28.

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás- workshop

A Természet-gyógyász Magazin ezoterikus kiskarácsonyán ingyenesen kaphattok természetgyógyászati kezeléseket és egészségmegőrző tanácsokat az alábbi gyógyítóktól.

» Részletek

2017. 05. 05.

A védikus (indiai) asztrológia az önismerethez vezető út

„Sorsunk nem egy véletlen szeszély, hanem a lélek tudatos terve”

 

Indiában az utókorra maradt 14 ősi könyv: ezek egyikében foglal helyet a védikus asztrológia tudománya. Az emberek ezt iránytűként kapták, hogy életüket könnyebben és tudatosabban élhessék.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.