Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 08. 12.

A fekete áfonya és a cékla vérnyomáscsökkentő hatású

A fekete áfonya antociánjai, valamint a céklában található szervetlen nitrátok hatásosan csökkentik a vérnyomást. Londoni kutatók megállapították, hogy napi 200 g feketeáfonya-lé egy hónapon át fogyasztva 5 Hgmm értékkel képes csökkenteni a vér
nyomás szisztolés (első érték) értékét.

 

» Részletek

2018. 08. 22.

A cékla jót tesz az izmoknak

Izmaink nagy terhelés, igénybevétel után gyorsabban regenerálódnak, ha céklalevet iszunk – állapították meg angol kutatók.

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.