Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 07. 25.

Az édességgyártók rajzfilmfigurákkal csábítják el a gyerekeket

Az édességek és cukros üdítők gyártói népszerű rajzfilmfigurákkal igyekeznek vásárlásra, fogyasztásra csábítani a kiskorúakat.

 

» Részletek

2018. 03. 25.

Glifozáttal fertőzött élelmiszerek

A glifozát a világ legelterjedtebb gyomirtója, évente több mint egymillió tonnát használnak fel belőle a konvencionális módszerekkel megművelt agrárterületeken.

 

» Részletek

2017. 02. 06.

C-vitamin: télen különösen fontos

A C-vitamint szervezetünk nem képes előállítani, ráadásul testünk nem tudja hosszabb távon hatékonyan raktározni sem. A C-vitamin fontos feladatokat lát el szervezetünkben, pl. semlegesíti a sejtkárosító, agresszív szabad gyököket, és lényeges szerepet játszik immunrendszerünk működésében is. Ezért fontos, hogy nap mint nap fogyasszuk, lehetőleg természetes formában. Az egyik legjobb természetes C-vitamin az acerola cseresznye nevű gyümölcsből származik, és ízletes szopogatótabletta formájában is kapható. A C-vitamin további pozitív hatásai: késlelteti a fáradtság érzetét, támogatja az idegrendszer egészséges működését és a pszichés funkciókat.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.