Hírek

 1   2   3   4   5   ... >> 30 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2020. 07. 02.

10 575 PCR-tesztből 3 pozitív, azaz a bújócskázó korona vírus orvosi deutenomikája

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 07. 01.

Kertészeti munkák 2020. júliusban

2020. 06. 23.

Ma (kedd) este 18.30-kor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

Magyar idő szerint június 23-án, kedd este 6.30-kor ismét izgalmas témával várjuk nézőinket, melynek címe: “A számok nem hazudnak, de akkor kik?”

» Részletek

2020. 06. 19.

Természetesen gyönyörű – letisztult varázsával vár a 25. Krisna-völgyi Búcsú

Idén júliusban rendezik meg a 25. Krisna-völgyi Búcsút Somogyvámoson. A járvány okozta élethelyzet tapasztalataira tekintettel az idei háromnapos szabadtéri rendezvény középpontjában az önfenntartó és egyszerű életmód áll.

» Részletek

2020. 06. 15.

Korrupt politikusok állnak a koronavírus világjárvány mögött!

Amerikai FOX hírcsatorna: A médián keresztül folyamatosan tolt rémhírkeltések és (demokrata) államokat kormányzó “egészségügyi” globalista technokraták intézkedéseinek eredménye a megfélemlítést eszközösítő koronavírus "járvány"! 

 

Kedden (06/16) este hatkor ezeket részletesen megbeszéljük az Obamagate mellett, hogyan és miért is csinálták....! https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-we-were-lied-to-about-coronavirus-and-the-mass-lockdowns-heres-the-proof

 

Forgatókönyv:

 

1. Nem lehet temetni elhunyt hozzátartozókat a fertőzés veszélyére hivatkozva..., közben kórhazakat zárni ugyanezért, illetve kellenek az ágyak (lásd alább).


2. Hullák torlódnak minden más terminális betegség miatt, ezeket a kovid-ra kell fogni vizsgálati eredmény nélkül, vagy akkor is ha az negatív.


3. Idős otthonokba influenzás fertőző betegeket kellett pl. New Yorkban felvenni (Andrew Cuomo kormányzó rendelkezése) akik időseket, elesetteket fertőztek.


4. Lélegeztető gépen, géppel kivégezni az állami ellátást igénylő betegeket (90% mortalitással), mindezt a kovid-ra fogni.


5. TV (CNN, BBC) álhír csatornákon mutogatni a kórházak melletti hulla kamionokat ahol a temetkezési tilalom miatt tovább és folyamatosan torlódtak a hullák!


6. Pániktól lihegő, hozzátartozókról lekapcsolt betegeket ugyanígy eltenni láb alól, és így tovább, mint ahogy ez a new yorki kórházi nővér is elmondja mindezt: 

https://youtu.be/UIDsKdeFOmQ

 

7. Második koronavírus "járvány" hullámról kiabálni a CNN, BBC forgatókönyve szerint, ettől függetlenül lehet tüntetni, fosztogatni a "rasszizmus mentes demokrácia" mellett, azt már viszont távolságtartás és szájkosár nélkül!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3338&v=UIDsKdeFOmQ&feature=emb_title

 

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.

» Részletek

2020. 06. 15.

Holnap (kedd) este hatkor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

Szokásos időben, magyar idő szerint június 16-án, kedd este 6-kor ismét izgalmas témával várjuk nézőinket, melynek címe: Művírustól az anarchiáig.

» Részletek

2020. 06. 12.

Az 5 leggyakoribb mozgásszervi panasz kezelése gyógynövényekkel

Kerti munka, sport a szabadban, kirándulás – a jó idő bizony nemcsak a kedvet hozza
meg a mozgáshoz, hanem sokunknak a fájdalmakat is. Gyuri bácsi, a bükki füvesember házi
patikájából most a leggyakoribb mozgásszervi panaszokra ajánl bevált gyógynövényeket.

» Részletek

2020. 06. 12.

Május-június-júliusban nem jelenik meg a Természetgyógyász Magazin!

Kedves Olvasóink!

 

Szíves tájékoztatásukra közöljük, hogy a koronavírus helyzet miatt beszűkült terjesztési lehetőségek következtében a Természetgyógyász Magazin kiadója gazdasági megfontolásból arra kényszerült, hogy 3 hónapig szüneteltesse a lap kiadatását. Így ne lepődjenek meg, ha május, június és július hónapokban nem tudják megvásárolni az aktuális Magazint. Ez idő alatt az áprilisi számunk terjesztésben marad, s akik eddig - a kényszerű bezártság miatt - elmulasztották azt beszerezni, még módjuk lesz olvasgatni kedvenc lapjukat. Annál is inkább ajánljuk ezt, mert ez a lapszámunk érdekes cikkekkel szolgál a koronavírusról és a járványokról a táplálkozáskutató szemszögéből, a gyógygomba kivonatairól ismertté vált Varga Gábor mindent gyógyító új "csodaszeréről", a C-peptidről, a cukorbetegség gyógyításának újdonságairól, valamint egyebek között arról, hogy mikor ajánlott gluténmentesen táplálkozni.

 

Tudjuk, hogy most sokan elveszítették az állásukat, és a szűkre szabott büdzséjük miatt csak a legszükségesebb kiadásokra áldoznak, de a mostani helyzetben talán fontosabb, mint valaha, hogy a testi-lelki egészségüket szolgáló szellemi munícióhoz jussanak. Ennek érdekében - ha szétnéznek a lappiacon - a Természetgyógyász Magazinnál értékesebb és hitelesebb hírforrásra alig bukkanhatnak. Elképzelhető az is, hogy a 790 Ft-os havilapunkat sokan drágának találják, és nem gondolkodnak el azon, hogy egy ilyen újság megjelentetése mekkora költségekkel jár, mint ahogy azon sem, mennyi felesleges, egészségromboló termékért fizetnek hetente, havonta óriási összegeket. Csak néhány példa: egy gombóc fagyi átlagosan 250 Ft, egy szelet cukrászsütemény a legtöbb budapesti cukrászdában 700 Ft körül van, de a végtelenségig sorolhatnánk a sort a kekszektől és táblacsokiktól a cukrozott üdítőitalokig, aromás joghurtokig. Mi mennyi hát? Mi a drága, és mi nem? A választ olvasóinkra bízzuk.

 

Reméljük tehát, hogy mind többen olvasói és előfizetői(!) maradnak az augusztustól újra megjelenő Természetgyógyász Magazinnak, addig pedig azt javasoljuk, hogy naponta böngésszék annak internetes kistestvérét, az online magazinunkat. Ezen az oldalon igyekszünk új és új híranyagokkal szolgálni többek között a koronavírus járvánnyal kapcsolatban, de minden más betegség gyógyítását és az immunrendszer erősítését elősegítő írásokból, ötletekből is merítkezheznek.
 
 
Vigyázzanak magukra, és augusztustól keressenek bennünket az újságárusoknál!
 
Megértésüket megköszönjük!

 

Üdvözlettel: A Szerkesztőség  

» Részletek

2020. 06. 10.

Szűrőprogram férfiaknak is

Minden hetedik nemzőképes korú magyar házaspár meddő, összesen 150 ezer párnak nem lehet gyermeke – derült ki az Egyházi Kórházak Egyesülése megbízásából, a Merck támogatásával készült, több pilléren álló szakmai kutatásból.

 

» Részletek

2020. 06. 06.

Közösségi finanszírozási kampányt indít a Pécsi Állatkert

 

A Pécsi Állatkert az ország egyik kedvelt szabadidős helyszíne, amely a tavalyi évben több, mint 150 ezer látogatót fogadott. Az intézmény évről évre bővíti szolgáltatásait, fejlődik, innovál. 2019-ben elérte legnagyobb szakmai sikerét is, amikor az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetségének (EAZA) teljesjogú tagságát is kiérdemelte.

 

Állatkertünk idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját. Az év első hónapjai még az évforduló méltó, egész éven át tartó megünnepléséről szóltak, de a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került az intézmény.

 

A több, mint 300 faj, közel 1500 egyedének otthont adó állatkert és akvárium-terrárium fejlesztéseinek szinte teljes leállítására kényszerült, a közel két és fél hónapos zárva tartás következtében pedig több, mint 28.000 látogatótól és több tízmillió forintnyi bevételtől esett el.

 

 

 

Az intézmény több éve készül egy nagyon kedvelt faj, a vörös panda, másnéven vörös macskamedve tartására. Ezt a különleges, állatkertek közt koordináltan tartott, veszélyeztett fajt kizárólag olyan intézmény fogadhatja, amely az EAZA teljesjogú tagja. A korábbi szakmai sikereket követően a faj koordinátora engedélyezte, hogy az európai szinten is kis egyedszámú szaporulatból két nőstény példány a Pécsi Állatkertben találjon új otthonra. A sikeres tartást, tapasztalatszerzést és későbbi fejlesztések révén akár további hím egyed fogadására, így a faj szaporítására is lehetőség nyílhat, ami nagy örömet okozna az Állatkert rajongóinak is.

 

A vörös panda tartásához az állatkert egy teljesen új, a faj és a látogatók szempontjából is megfelelő kifutót szeretne megépíteni, ez azonban nettó 2.000.000 forintos ráfordítást igényel.

 

A befektetés-célú közösségi finanszírozási platformként induló Tőkeportál a koronavírus járvány negatív hatásainak enyhítése érdekében lehetővé teszi nonprofit szervezetek, egyesületek számára is támogatás-célú kampányok indítását.

 

Élve az innovatív lehetőséggel, a vörös panda javára támogatás-célú kampányt indítunk, hogy az állatkert által megkezdett munka egy közösség sikereként érjen célba és mindannyiunk örömére csatlakozhassunk a vörös pandák fajmegmentő és tenyészprogramjához.

 

A cél, hogy 60 nap alatt 2.000.000 forint összegyűjtésével megépülhessen a Pécsi Állatkert új kifutója.

 

A kampányt magánszemélyek és vállalkozások is támogathatják a https://tokeportal.hu/pecszoo oldalon, ahol a fotók és a kisfilm mellett, számos ajándékkal várjuk támogatóinkat.

 

A Tőkeportálról

 

A Tőkeportál Zrt. által létrehozott Tokeportal.hu az első hazai részvénycélú közösségi finanszírozási platform, befektetési lehetőségeket bemutató piactér. Célja a világszerte virágzó közösségi finanszírozási kultúra hazai megteremtése. A Tőkeportál nem szabályozott piac, nem kezel vagyont, de elősegíti a közvetlen és hatékony tőke- és ügyfélszerzési lehetőséget. A közösségi finanszírozási kampány nagyszerű lehetőség arra, hogy a befektetőből vásárló, a vásárlóból befektető legyen.

A platformon közzétett, 45–60 napos kampányban bemutatott pár perces videó és a szöveges anyagok bemutatják a vállalkozást, amelynek alapítóitól a kampány során minden felhasználó kérdezhet. Az online kampány széleskörű elérést és marketinglehetőséget biztosít a kezdő, kis- és középvállalkozásoknak, amik jellemzően 30–300 millió forint tőkét keresnek.

 

Kapcsolat:
Zászkaliczky Anna Eszter, press@tokeportal.hu

 

» Részletek

2020. 06. 05.

Hogyan befolyásolja életünket a 2020. június 21-én bekövetkező napfogyatkozás?

 

     Különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi ez év június 21-én. Gyűrűs napfogyatkozás lesz, amelyet elsősorban Ázsia területéről lehet majd jól látni. Napfogyatkozásnak nevezzük azt a jelenséget, amikor Hold a Nap és a Föld közé kerül úgy, hogy a Hold árnyéka rávetül a Földre. Tulajdonképpen, a Földről nézve a Nap a Hold mögül világít. Ha a Hold keringési síkja pontosan metszi a Föld pályáját, és nem fölötte halad el néhány fokkal, akkor napfogyatkozásról beszélünk. Mivel a napfogyatkozás újhold idejére esik, így ilyenkor a Hold és a Nap azonos csillagjegyben áll, jelen esetben együtt mennek át az Ikrekből a Rákba. A fent említett ekliptikai sajátosságok miatt, a Nap és a Hold együttáll a felszálló holdcsomóponttal is.

 

Milyen módon hat ránk a napfogyatkozás?

 

     Először is, érdemes néhány dolgot tisztázni a napfogyatkozásokkal kapcsolatban. Az első az, hogy hol fejti ki a hatását? A napfogyatkozás elsősorban asztrológiailag, azon a területen érvényesül, ahova vetül, tehát ahol jól látható az égi jelenség. Idén nyáron, leginkább az Ázsiai országokban lesz látható, közel 99%-osan. Ezeknek az országoknak az életét fogja befolyásolni a későbbiek során. A napfogyatkozásnak, nemcsak a mundán asztrológiában van jelentősége, hanem az egyéni, születési horoszkópokban is megmutatkozik hatása. A mundán asztrológia az egyes országokra állít fel képleteket és a társadalmi jelenségekkel foglakozik. Azt mondják, hogy ahány óráig tart maga a folyamat, annyi évig lesz érzékelhető a hatása.

 

Mi történik a Nappal, asztrológiai szempontból a napfogyatkozás során?

 

      Napfogyatkozáskor a Földről nézve úgy tűnik, mintha egy rövid ideig eltűnne az égboltról a Nap. Számos olyan régi asztrológiai leírás létezik, ahol a napfogyatkozásokkal foglalkoztak, és nem jósoltak pozitív eseményeket ezen időszakokról. Innen ered az ahány óra, annyi év elmélet is. Valójában azzal, hogy a Nap elsötétül és látszólagosan eltűnik az égről, veszít erejéből. Nemcsak az éjszakai égboltot láthatjuk ilyenkor, ha teljes a napfogyatkozás, hanem érezhetjük, ahogyan eltűnik a fény. Innen is eredeztetik, hogy nem a legszerencsésebb intervallumokat jelenti a napfogyatkozás, mert átmenetileg elveszti az uralmát a Föld felett. A fény helyébe a sötétség lép, néhány óra vagy perc erejéig. Akik ebben az időben születnek, a születési képletükben esésben lesz a Nap. Ez azt jelenti, hogy az önérvényesítés, önkifejezés komoly kihívásokat jelenthet majd az életükben. Az egyes asztrológiai házak, egyes életterületeknek felelnek meg, így az a ház, amelyben a Nap áll, nehezebben fog kibontakozni.

     Még egyszer nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy csak azokra a területekre igaz ez az állítás, ahonnan valóban jól látszik a teljes napfogyatkozás. Azért, mert itthon csak 30%-os a napfogyatkozás, az még nem jelenti a legrosszabbakat sem Magyarországra, sem az itt élő emberekre nézve.

 

Milyen eseményeket idézhet elő a 2020-as napfogyatkozás az ázsiai országokban?

 

     Asztrológiailag kiemelkedő jelentőségű ez az alkalom, több szempontból is. Az egyik az, hogy, június 21-én 7:42 perckor, vált jegyet a Nap, az Ikrek jegyből a Rák jegyébe lép, helyi idő szerint ez mutathat eltérést a különböző országok között. A másik pedig, ami nagyon különleges ebben az esetben, azok a fényszögek. Napfogyatkozáskor a Hold és a Nap ugyanabban a jegyben áll egymás mellett, érintve a felszálló holdcsomópontot is. A Hold is, ahogyan a Nap, szintén jegyet vált, az Ikrekből mennek át a Rákba. Mivel számtalan országot fog érinteni, így csak nagy vonalakban mutatom be a várható hatását. Hiszen, eltérőek lehetnek a zónaidők, valamint minden országnak más és más a horoszkópja, amire felállíthatjuk a képletet, ha ez nincs meg, akkor értelemszerűen a képlet felállítás szempontjából a zónaidő és a földrajzi hely fog dönteni.

 

      Először a Nap Hold együttállás, az Ikrek/Rák jegyhatáron fogja éreztetni a hatását, a másik az ehhez kapcsolódó Mars kvadrát lesz a Halakban. Annak ellenére, hogy ugyanolyan elemű jegyben állnak a bolygók, mégis úgy alkotnak fényszöget, hogy kvadrátot zárnak be egymással. Alapvetően egy konfliktusos, belviszályoktól sem mentes időszakot jelezhet, ahol van egy csoport, a Nap és a Hold miatt, amely komolyan összetart (kormányzati hatalom), míg van egy másik az ellenzék csoportja (Mars), vagy akár más, külső országra is utalhat, mely akadályozza az együttműködést vagy az adott ázsiai országgal kapcsolatban hoz kedvezőtlen döntéseket.  Ez országonként más-más helyzetet fog előidézni. Nem lesz éppen surlódásoktól mentes az elkövetkező időszak, több csoport érdekérvényesítési területe is ütközhet egymással. Az asztrológiában az egyik legerősebb fényszög a kvinkunx, azért mert elsősorban fizikai szinten nyilvánul meg a hatása, nagyon magas pontossággal.  Nem olyan természetű, mint egy kvadrát, amely inkább lelki síkon mutatkozik meg.

 

       A koronavírusos időszakot is meghatározóan alakító három bolygó alkotja ezt a fényszöget is, nevezetesen a Plútó, a Szaturnusz és a Jupiter. Láthattuk, márciusban és áprilisban is, hogy a Bakban álló három bolygó milyen pusztítást okozott világszerte. Ezzel a trióval teljesen összhangban mozgott a járvány tombolása is, megfigyelhettük az erejét. A Szaturnusz komoly korlátozásokat mutat, sokak élete nehezebbé válik megélhetés szempontjából anyagi szinten. A Jupiter-Plútó konjunkció elmélyíti a változásokat, társadalmi szinten vetít elő átalakulásokat. Némely országban, talán el is túlozzák majd a reformokat, ne felejtsük el, hogy mindenki új egészségügyi és gazdasági helyzettel fog találkozni. Valószínűleg a nagyon szegény ázsiai országokban még jobban kiéleződhetnek a határok a társadalmi osztályok között, nagy terhet róva ezzel a szegényebbekre (Szaturnusz kvinkunx). Ebben a fényszögben a Jupiter is benne van, így azért lehet abban reménykedni, hogy a fejlettebb, nyugati országoktól segítséget fognak kapni, és nem torkollik zavargásokba a folyamat. Mivel a Jupiter-Plútó- Szaturnusz együttállás, ha ázsiai területekre állítom fel a képletet, a hetes, nyolcas házba esik, még inkább kihangsúlyozza a társadalmi osztályokban bekövetkező változásokat. Nagyon fontos lesz a korrupciót visszaszorítani, mert zavargásokhoz vezethet, ha igazságtalanul elnyomják és kizsákmányolják az embereket, amire van esély a Plútó-Jupiter miatt.  A másik, ami szintén a nyolcas házból adódik, az az, hogy nehogy egy újabb járvány üsse fel a fejét, ami nem feltétlenül egy újabb koronavírus járványra vonatkozik, hanem pl.: a rossz higiéniai körülmények miatt vagy egy nagyobb áradás után is bekövetkezhet. Ilyen lehet pl.: Indiában a monszun. Hangsúlyozom, hogy ezek csak lehetőségek, az idő rendelkezésre áll, hogy ezeket az eseményeket elkerüljék az érintett területek, ezek nem kőbe vésett szavak.

 

      A víz elem komoly hangsúlyozottsága miatt, különösen Indiában kell majd figyelni a monszun által okozott áradásokra. Igen erőteljes a Rák és a Halak vizes jegyek hatása. Elképzelhető, hogy más országokban is számítani lehet nagyobb esőzésekre és áradásokra is, rosszabb esetben földmozgásokra is a Bak Jupiter, Plútó föld jegybeli pozíciója miatt.

 

     Mindenképpen próbára fogja tenni, a napfogyatkozás után következő néhány hónap, az ázsiai emberek élethez való hozzáállását. A Halakban lévő Neptunusz-Mars együttállás miatt, születhetnek átláthatatlan döntések, bizonyos térségekben késni fog, az akár egészségügyi, akár gazdasági talpra állást segítő intézkedés. És ahol, nem lépnek idejében, ott az anyagi szinten megnyilvánuló kvinkunx fogja kikényszeríteni a megfelelő lépéseket. Ebben az esetben is, a kulcs lényegében abban van, hogy milyen az egyes országoknak a viszonyulása, a koronavírus járvány után kialakult gazdasági helyzethez. Rugalmasságra lesz szükség, le kell számolni az elavult hagyományokkal. Az, hogy melyik életterületeken fog pontosan lecsapódni a napfogyatkozás asztrológiai-társadalmi hatása, az attól is függ, hogy melyik házba esnek a bolygók, ezért lehet a felállított képlet teljesen más Indiában, mint pl.: Kínában, és még azon belül is nagyon sok múlik a zónaidőkön. 

 

   Lényegében, a szabad akaratbeli döntés ott van az emberek kezében, tőlük függ, hogy milyen irányba indulnak el, és hogy hogyan reagálnak a kialakult problémákra.

 

Somogyi Kitti

 asztroveritas.hu

 

» Részletek

2020. 06. 04.

Man-Dala lélekalkotó tábor

Az alkotástól, játékoktól, és a csodálatos pihentető környezettől áthatva „újra alkotjuk”, megfrissítjük a hétköznapokban megfáradt lelkünket.» Részletek

2020. 06. 04.

Kertészeti munkák 2020. júniusban

2020. 06. 04.

Az állatoknak is van lelkük

Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat életét mentette meg, amelyekről a hagyományos orvoslás hívei már lemondtak.

 

» Részletek

2020. 05. 29.

Az influenza vakcináknak nincs semmi értelme - írja az Annals of Internal Medicine

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 05. 29.

Kis Zsolt – Szív Szútra

 

 

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a közeljövőben milyen tanfolyamok és képzések indulnak. Akik kezelésekre jönnének, kérem, hogy időben jelezzék, mikorra szeretnének időpontot kérni. Az Ö.T.II időpontja még függőben van. Amint meglesz, azt is közlöm veletek!
 
 
Meditációban való belső megvilágosodás I.          Indul:2020.05.30.
 
Meditációban való belső megvilágosodás II.         Indul:2020.06.13-14.
 
Meditációban való belső megvilágosodás III.        Indul:2020.06.27-28.
 
Meditációs est:                                                      Indul:2020.06.02.  18-20-ig.
 
Önfejlesztő tréning I:  Indul: Szeptember eleje! 10 hét. Ezen azok tudnak részt venni akik elvégezték az első és második tanfolyamot.
 
Önfejlesztő tréning  II:  Indul: 2020... 6 hét.  Ezen azok tudnak részt venni akik elvégezték a 3-as tanfolyamot!!!
 
 
Jó gyakorlást és fejlődést kívánok mindenkinek!
 
 
Kis Zsolt
 

További információ: http://www.szivszutra.hu/hu/tanfolyamok

» Részletek

2020. 05. 26.

Ma (kedd) este hatkor a https://m.facebook.com/bbdhealth oldalra kattintva!

Szokásos időben, magyar idő szerint ma este 6-kor szeretettel várjuk nézőinket!

Adásunk a “The Wolf of Wall Street” azaz “A Wall Street farkasa” c. nagysikerű Leonardo DiCaprio film után szabadon kapta
“A Wakcina Street farkasai” címét.

Lesz itt szó vakcináról, pénzről, hatalomról, korrupcióról, tisztességtelen üzletekről, kísértésről, versenyről... és még megannyi másról!

Főszereplők:


Dr. Boros G. László
Boros Eszter

Vetítés ideje:

 

2020. május 26. kedd este 6 óra

» Részletek

2020. 05. 25.

Mozgásfejlesztés a Parkinson-kórban szenvedőknek

Akár 15-20 éven keresztül képes szinten tartani a fizikai állapotot az időben megkezdett mozgásfejlesztés központi idegrendszeri sérülések esetén.

 

» Részletek

2020. 05. 20.

Fontos a szem rendszeres vizsgálata

Úszkáló homályok, fényfelvillanás, látásban bekövetkező változások. Csak néhány tünet, melynek hátterében sürgős ellátást igénylő elváltozás állhat.

 

» Részletek

2020. 04. 30.

Dr. Judy A. Mikovits - A korrupció pestise

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.