Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2020. 07. 02.

10 575 PCR-tesztből 3 pozitív, azaz a bújócskázó korona vírus orvosi deutenomikája

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2020. 03. 23.

Nature Medicine, Stanford Egyetem - Korona vírus hisztéria válogatás!

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2018. 07. 17.

A joghurt a száj dezodora

Minden negyedik felnőttnek kellemetlen a lehelete. A megoldás sokszor egyszerűbb, mint gondolnánk. A cukormentes natúr joghurt hatékony megoldás a kellemetlen szájszag ellen. A joghurt ugyanis képes csökkenteni a száj kénhidrogén- tartalmát, amely a fő szerepet játssza a kellemetlen lehelet kialakulásában - állapították meg japán kutatók.

 

» Részletek

2018. 04. 27.

Exkluzív interjú dr. Boros G. Lászlóval, a Kalifornia Egyetem (UCLA) professzorával

Alkotói szabadságát mindig Magyarországon tölti, de a híres Kalifornia Egyetemen (UCLA) tanít és kutat. Hivatalból folyamatos kapcsolatot tart a világ legrangosabb egyetemeinek oktatóival és tudósaival, mégis képes közösen kialakított szakmai véleményüket, tudásukat úgy megosztani laikusokkal is, hogy megértsék. Gondolatai eretneknek tűnnek a gyógyszereken alapuló orvosláshoz szokott fülnek, ő azonban úgy véli, sokan alapvető biokémiai ismeretek nélkül gyógyítanak. A természetgyógyászatban bízik, mert a természet mindig jobb megelőzési lehetőségeket és megoldásokat kínál annak, aki érti a működését. A Los Angelesben élő és dolgozó Boros G. László egyetemi tanár exkluzív interjút adott a Természetgyógyász Magazinnak.

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.