Hírek

 1   2   3   4   5   ... >> 11 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 12. 10.

Nekrológ

 

2019. november 25-én hajnalban itt hagyott bennünket hazánk legidősebb természetgyógyásza, NAGY IMRE.

» Részletek

2019. 11. 25.

Már csak 1 hét a fesztiválig!

A gazdag program mellett ingyenes tanácsadásban és állapotfelmérésben részesül, ha időben feliratkozik a 2. emeleten a koordinátornál!

» Részletek

2019. 11. 25.

Fesztivál előadók 2019 Varga Zsolt

Meditatív handpan koncert

 

 

Időpont: 17.00–17.40

Varga Zsolt 25 éve a zenei pályán sokféle műfajban tevékenykedik, számos ismert zenei formációban vett részt, sok zenekar lemezén szerepelt (Zselenszky band, Kirtan band, Bagdi Bella, Életfa mantra kör, Sattwa Sound Band, Matana, Barát István, Prakash, The Perfect Name, Kinopuskin stb.). 4 évig volt Mooji – világszerte az egyik legismertebb spirituális tanító – zenekarának tagja Indiában és Portugáliában, jó néhány zenei kiadványukon közreműködött. Külső-belső zenei utazásain túl dalai a természet csendjéből inspirálódnak. Ahogy Zsolt fogalmaz: „A zene forrása a csend, ahogy a fizikai világ forrása a végtelen tér. A zene egy könnyed utazás zajos elménkből szívünk végtelen csendjébe.” A meditatív koncerten helyük lesz a csodaszép hangoknak, a harmóniának, de a hangok közötti csendnek is.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 25.

Fesztivál előadók 2019 Paulinyi Tamás

Hol lakik a lélek? – álmok és testen kívüli élmények

 

 

 

Időpont: 17.00–17.40

Az ismert parakutató ez alkalommal a tudat olyan rejtélyes képességeit veszi górcső alá, amelyek a tudat agytól független működésére derítenek fényt, új megvilágításba helyezve létezésünk alapjait. Az álmokban felbukkanó paranormális észleletek, és például a halálközeli élményekben is megtapasztalt testelhagyás, valamint általában a mindenkiben működő pszi-képességek pszichénknek egy másik dimenzióját tételezik fel, ami sok tekintetben egybecseng a vallásos és metafizikai világképekkel. Ez a nehéz téma ugyanakkor közérthetően kerül előadásra, végső soron lelkünk szabadabb régióit és az ahhoz vezető utakat mutatva be a hallgatóságnak.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 13.

Fesztivál előadók 2019 Müller Péter

Kérdezz! Felelek!

 

Időpont: 11.00–11.40

 

A Kossuth-díjas író éppen fesztiválunk idején ünnepli 83. születésnapját, s ő az egyike a Szepes Mária Alapítvány idei díjazottjának is. Müller Péter – az őt ünneplő köszöntések után – rendhagyó előadást ígér: bölcs rálátással összegzi életének tapasztalatait, majd Szepes Mária gondolatait idézve kérdések felvetésére ösztönzi hallgatóságát – így teremt feledhetetlen, bensőséges légkört interaktív „előadásában”. Ezt követően az író A nő és A világvége c. könyveit dedikálja az aulában.

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

» Részletek

2019. 11. 08.

Fesztivál 2019.

 

 

Egységben önmagunkkal és Istennel - ez a mottója aTermészetgyógyász Magazin idei ezoterikus karácsonyi fesztiváljának, amely december 1-én, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban. A 23 éve népszerű és nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulatával és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával nem csak az ünnepre való ráhangolódást segíti, hanem értékes szakmai és művészeti programkínálatával felsorakoztatja a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit. Így a látogatók ismét találkozhatnak Müller Péter Kossuth-díjas íróval, aki ezúttal rendhagyó, interaktív előadást ígér, dr. Buda László pszichiáterrel, aki a Testüzenetektől a gyógyulásig c. előadásában személyes múltunk elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, vagy például dr. Gelléri Juliannával, az Új Medicina képviselőjével, aki a fogantatásunk meghatározó fontosságú körülményeiről tart lebilincselő előadást. A több mint harminc előadó között jelen lesz még dr. Boros G.László, a Kalifornia Egyetem professzora, dr. Domján László, az agykontroll hazai apostola és fia, András, Szendi Gábor, Csongrádi Kata, Delhusa Gjon és sokan mások. Külön érdekessége az idei fesztiválnak a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület külön termes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula pedig ezúttal is különleges zenei programmal várja az ezotéria szerelmeseit. És persze most is lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás is...

 

***

A részletekért kattintson az alábbi linkekre:

 

Ezoterikus előadások

Természetgyógyászati előadások

Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület jubileumi műsora

Szepes Mária-emlékműsor

Művészeti programok

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

További információ a kiállítóknak és a jegyvásárlóknak

www.jegy.hu

www.jegymester.hu

» Részletek

2019. 11. 04.

Az FDA leállította a Novartis 700 millió forintos Zolgensma genomikai hamisítványának vizsgálatait

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 10. 31.

Kerala egyensúlyba hoz

Az ájurvéda a betegségek megelőzésére, gyógyítására, az egészség megőrzésére összpontosít.

» Részletek

2019. 10. 31.

Leviticus - János Apostol tudhatták? - szív - keringő vér mennyisége - Élő (anyagcsere) víz

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 10. 29.

Fagyöngyterápia: sikeres a tüdőrák gyógyításában

A nem kissejtes tüdőrákban szenvedők élettartama megnő, ha konvencionális orvosi kezelésüket fagyöngyterápiával egészítik ki – állapították meg egy hosszú távú, megfigyelő jellegű kutatás eredményeként.

 

» Részletek

2019. 10. 18.

Jön a Természetgyógyász Magazin XXIII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja!

Időpont: 2019. december 1., vasárnap   

 

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont (Budapest XI., Villányi út 11–13.)

» Részletek

2019. 10. 10.

Keralában tökéletes a harmónia

Tisztaság, figyelmesség, személyre szabott gondoskodás, csodás trópusi és tengerparti környezet jellemzi a gyógyközpontot

» Részletek

2019. 10. 07.

Az élelmiszerárak csalnak

A konvencionális úton előállított élelmiszerek ára irreálisan alacsony.

 

 

» Részletek

2019. 09. 25.

Idegrendszer a hasban?

A bolygóideg, orvosi nevén nervus Vagus, a tizenkét agyideg közül a tizedik. Ezeket az idegeket azért nevezik így, mert közvetlenül az agyvelőből és nem a gerincvelőből lépnek ki, mint a testünket behálózó többi ideg. Másfelől a bolygóideget az agyunkban működő „második aggyal” hozzák kapcsolatba, mert hasfájást és egyéb hasüregi érzeteket képes kiváltani. Akkor lehet, hogy valójában nem is agyideg, hanem hasi ideg? Erről nincs szó, de annyi bizonyos, hogy egészen különleges ideg, mert az agytörzsből kiindulva, a nyakon lefelé haladva, a mellkason és a hasüregen végighaladva egészen a medencéig fut, majd itt megfordul, és visszatér kiindulási helyére, életfontosságú tengelyt alkotva a hasüreg és az agyvelő között.

 

» Részletek

2019. 09. 23.

Oxidatív stressz? Sejtvédelem az öregedés ellen

Az emberi szervezet a levegő oxigéntartalmát és a táplálékokat hasznosítja a sejtek energiaigényének fedezésére. E folyamat során úgynevezett szabad gyökök keletkeznek, amelyek megtámadhatják, károsíthatják a sejtek struktúráit. Szervezetünk saját, antioxidáns-védő mechanizmusokkal védekezik a károsító hatás ellen, de erre csak addig képes, míg a rendszer egyes elemei egyensúlyban vannak egymással. Megfelelő laborvizsgálatokkal megállapítható, vajon szervezetünk az oxidatív stressz állapotában van-e.

 

» Részletek

2019. 08. 25.

Megbukott az Opdivo molekuláris genomikai szer tüdőrákban is

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 07. 25.

Az édességgyártók rajzfilmfigurákkal csábítják el a gyerekeket

Az édességek és cukros üdítők gyártói népszerű rajzfilmfigurákkal igyekeznek vásárlásra, fogyasztásra csábítani a kiskorúakat.

 

» Részletek

2019. 07. 15.

Probiotikum minden mennyiségben?

Az emberek érthető módon szeretnének egészségesebbek lenni, kevésbé érthető, miért hiszik, hogy ehhez elég csak bogyókat beszedni.

 

» Részletek

2019. 06. 14.

Humusz előállításával a szén-dioxid-kibocsátás ellen

A német Szövetségi Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Minisztérium felmérése szerint Németországban 2018-ban is csökkent a termőtalaj mennyisége és annak termőképessége.

 

» Részletek

2019. 06. 03.

USA Akadémiai lapja szerint helyes a Teremtésben (Brésit; 1Mózes 1:1-2) leírt, Földünk saját élő víz

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.