Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2020. 06. 12.

Az 5 leggyakoribb mozgásszervi panasz kezelése gyógynövényekkel

Kerti munka, sport a szabadban, kirándulás – a jó idő bizony nemcsak a kedvet hozza
meg a mozgáshoz, hanem sokunknak a fájdalmakat is. Gyuri bácsi, a bükki füvesember házi
patikájából most a leggyakoribb mozgásszervi panaszokra ajánl bevált gyógynövényeket.

» Részletek

2019. 01. 02.

Hátfájás: felesleges túldiagnosztizálás

Minden második felnőtt rendszeresen panaszkodik alsó háti fájdalmakra. A kiváltó okok legalább annyira sokfélék, mint a kezelési opciók. 

 

» Részletek

2018. 08. 12.

Új információk a nyirokrendszerről

A természetgyógyászatban fontos helyet foglal el a nyirokrendszer kezelése, méregtelenítése. A legújabb kutatások most talán arra is magyarázattal szolgálnak, miért olyan eredményesek ezek az eljárások. 

 

» Részletek

2018. 02. 16.

D-vitamin a viták kereszttüzében

Manapság senkit sem kell róla meggyőzni, milyen fontosak a vitaminok. Más a helyzet, ha arról van szó, étrendi kiegészítésként melyikből mennyit célszerű fogyasztani. Az utóbbi időben a D3-vitamin került a figyelem középpontjába.

 

» Részletek

2018. 01. 09.

Egy marék dió

Aki naponta megeszik egy marék olajos magvat, az a szívbetegségek kialakulásának esélyét akár negyven százalékkal is csökkentheti.

 

» Részletek

2017. 03. 22.

Polaris: a gyógyulás csodája

Elindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben

 

Miután jobb lába ugróízületének ficama miatt három hétig fizioterápiára járt, a 23 éves fiatalembert az édesapja és fivére vitték el dr. Milica Nikolić Žuža zimonyi belgyógyász és kardiológus rendelőjébe. A fiatalembernek gipszben volt a lába, rendkívüli fájdalmai voltak, és nem tudott járni. A rendelőben megtisztították az ízületet, és pótterápiaként előírták a Polaris használatát. A fiatalember öt nap múltán már gépkocsit vezetett. Mindenki csodálkozott a gyors és nagy siker láttán.

» Részletek

2017. 02. 28.

"Doktor úr, miért nem mondja, hogy van megoldás a fájdalom enyhítésére?"

Néhány hónappal ezelőtt megcsörrent a telefonom, és amikor felvettem, ezt kérdezték tőlem: „Jó napot, doktor úr, miért nem mondja, hogy van megoldás a fájdalom enyhítésére?”

 

Néhány pillanat múltán megtudtam, hogy Milutin Milošević hívott a kragujevaci gerontológiai központból. Milošević úr néhány nappal korábban néhány Polaris lemezt rendelt a maga és az idősotthonbeli barátai számára, majd bizonyos idő múltán elragadtatva felhívott, hogy közölje tapasztalataikat. Nem utasíthattam vissza a meghívásukat, és néhány nappal később már Kragujevacon voltam. A bejáratnál Milutin (1939) fogadott, és a társalgóba vezetett, ahol már vártak rám a barátai. A bemutatkozás után Milutin kezdett beszélni: „A múltban súlyos sérüléseket szenvedtem egy közlekedési baleset során, azután néhány nagy műtét következett, de megmaradtak az erős fájdalmak, annyira kínoztak, hogy néha még sírtam is. A rohamok intenzívebbekké váltak, nehezen jártam. A fájdalomcsillapítók alig segítettek. Egyszer kinyitottam a fiókot, hogy megnézzek egy keresztrejtvényújságot, amit még egy évvel azelőtt vettem, de még ki sem nyitottam. Amikor fellapoztam, az első oldalon megpillantottam a Polaris lemezt, felkeltette az érdeklődésem, elolvastam a szöveget, majd azonnal megrendeltem. Még mindig nehéznek érzem a lábam, de a lemez két-három napi használata után sokkal jobban voltam. Felkerestem az orvosnőmet, hogy eldicsekedjek neki, és ő is mondta, hogy továbbra is használjam. Elragadtatásomban ezt elmondtam néhány barátomnak is, ma már ők is használják, akárcsak én. Most azért vagyunk itt, hogy személyesen mondjunk köszönetet önnek.”

 

Faltuk a gyógyszereket

„A nehezen mozgó Stanko barátomnak úgy vásároltam a gyógyszereket, mint a cigarettát, minden másnap újabb doboz gyógyszert. Nem szedtük, faltuk őket.” Stanko Đokić (1934) nyugalmazott repülőmérnök gyakran küzdött az isiász okozta kínokkal, még az injekciók sem segítettek rajta. „Amióta használom a lemezt, nem szedek fájdalomcsillapítót, és jól érzem magam. Hét évvel ezelőtt bőrelváltozás jelentkezett az orromon, és egyre növekedett, szóba került a műtét is. Tíz napon át öt percre rátettem a Polaris lemezt, és nézze csak, eltűnt, lehámlott” – tette hozzá Stanko. A beszélgetésbe bekapcsolódott Jelena Zekanović (1945) nyugalmazott egészségügyi nővér is. „Tizenhét éves korom óta, lényegében az egészségügyi  középiskola óta, reumatoid artritiszben szenvedek.

 

 

Egész életemben gyógyszereket szedtem. Már ott tartottam, hogy fájdalomcsillapító kellett ahhoz, hogy megfürödhessek,  az ágyban nem tudtam megfordulni. Egyszer azt is megértem, hogy amint azt az orvosok elmondták, a sok gyógyszertől elpattantak az erek a  gyomromban, vért hánytam. Amióta a Polaris lemezt használom, könnyebben mozgok, végre be tudom hajlítani a térdem, sokkal vidámabb vagyok.” Végül Zdravko Petrović (1931) is elmesélte az energiával dúsított vízzel kapcsolatos tapasztalatait. „A vizesüveget állandóan a lemezen tartom, fél litert egyszerre megiszom, nagyon jólesik, jobb ízű az egyszerű víznél.” Meglepő, hogy ezek az emberek mennyire jókedvűek, minden pillanatban készek viccelődni, nevetgélnek. Még elragadóbb, hogy mindig segítenek egymáson. Harmonikus család benyomását keltették. Később körbevezettek a központon, elhívtak a szobáikba, meglepődtem, mennyire kényelmesen élnek. Amikor elmondták, hogy a személyzet mennyire figyelmes hozzájuk, megnyugodtam, megerősödött az emberekbe vetett bizalmam. Nagyon jó érzés, hogy mindehhez én is hozzájárultam, mert mint mondják, egyek vagyunk. (X)

 

A Polaris széleskörűen alkalmazható, mindenekelőtt az alábbiak esetében:

mindenfajta fájdalom, ginekológiai és urológiai problémák, gerinc- és csuklófájdalom, elhízottság, libidó- és potenciagyengülés, sterilitás, aranyér, székrekedés, bél-, tüdő-, szív-, pajzsmirigy- és szinuszproblémák, fejfájás,álmatlanság, rossz hangulat

 

A készülék megalkotójáról:

 

Dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos 20 éve foglalkozik a klasszikus medicina korlátain kívül eső más gyógykezelési módok felkutatásával: kvantum- és biorezonanciás medicinával, homeopátiával, akupunktúrával és energiatechnikákkal.

 

Megrendelés és információk:

06-20-429-6260 (+36-20-429-6260)

info@polariskorong.hu

www.polariskorong.hu

A Polaris ára: 11 990 Ft + 1500 Ft postaköltség

» Részletek

2015. 06. 11.

A cigarettafüst súlyosabbá teheti a reumát

A reumás megbetegedés kockázata dohányzóknál kétszer magasabb, mint a  nemdohányzóknál – állapították meg svéd kutatók. A kockázat szoros korrelációt mutat az elszívott cigaretták és a dohányzással töltött évek számával.

» Részletek

2013. 07. 29.

Kampány a sokízületi gyulladásban szenvedőkért

Küzdjünk együtt elnevezéssel indul kampány világszerte a sokízületi gyulladásban (rheumatoid arthritis) szenvedő betegek tájékoztatására.  Küzdjünk együtt elnevezéssel indul kampány világszerte a sokízületi gyulladásban (rheumatoid arthritis) szenvedő betegek tájékoztatására. Küzdjünk együtt elnevezéssel indul kampány világszerte a sokízületi gyulladásban (rheumatoid arthritis) szenvedő betegek tájékoztatására.  

» Részletek

2012. 10. 12.

Október 12.: az ízületi gyulladásos betegségek világnapja

1996 óta minden évben október 12-én tartják meg világszerte az ízületi gyulladásos betegségek nemzetközi világnapját, hivatalos nevén a World Arthritis Day-t.

» Részletek

2012. 10. 10.

Újabb nyíregyházi fürdő kapta meg a gyógy minősítést

Újabb nyíregyházi intézmény, a Júlia-fürdő kapta meg a gyógyfürdő minősítést, ezzel négyre bővült a számuk a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen - jelentette be Podlovics Roland, a helyi, százszázalékos önkormányzati tulajdonban lévő Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón a nyírségi nagyvárosban.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.