Hírek

 1   1 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2018. 07. 15.

Nekünk kell véghez vinnünk a paradigmaváltást

Csinos, fiatal feleségével és tündéri két és fél éves kislányával érkezik. Öt perc múlva úgy érzem, mintha régről ismernénk egymást az egész családdal. Azután Zsú és a kicsi lány magunkra hagy Jakab Istvánnal, én pedig azon tűnődöm, mit is kérdezzek először. Mindig felkészülök az interjúra, rengeteg, Jakab Istvánnal készült tévéfelvételt, cikket találtam, hiszen a kombucha hazai elterjesztője, a Viva Natura és a róla elnevezett internetes televízió alapítója, számos könyv szerzője és kiadója, sorolni is nehéz, mi mindennel foglalkozik. Róla magáról azonban semmit nem tudtam meg! 

 

» Részletek

2017. 03. 01.

XXXI. Kombucha Nap - 2017. november 12.

Lurdy Ház (9:30-18:30)

Gyógyírem hívószava. Boldogság alanyi jogon.

Az előcsarnokban egész napos kiállítói vásárt rendezünk, ahol természetesen a Viva Natura közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. A rendezvényen a Viva Natura ismét különféle akciókkal, kóstolókkal kedveskedik Önöknek.

 

Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre és kezelésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.