Hírek

 1   2   3   4   5   ... >> 17 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

2019. 11. 11.

Fesztivál előadók 2019 Kövi Szabolcs

Pánsíp és okarina – koncert

 

Időpont: 9.00–9.45

 


Az ezoterikus ihletettségű, kiváló fuvolaművész kezdetektől népszerű előadója fesztiválunknak. Idei nyitókoncertjén a legújabb lemezeiből készült válogatással azt szeretné elérni, hogy jól induljon a nap, s mindenki nyitott szívvel és tiszta lélekkel hangolódjon a változatos és érdekes előadásokra. Nem kétséges, a két népszerű, romantikus hangszerre, a pánsípra és az okarinára alapozott zenei repertoár mindenkit „feldob” és elvarázsol majd.

 

 

A fesztivál teljes programja és egyéb fontos információ itt olvasható.

 

» Részletek

2019. 11. 08.

Fesztivál 2019.

 

 

Egységben önmagunkkal és Istennel - ez a mottója aTermészetgyógyász Magazin idei ezoterikus karácsonyi fesztiváljának, amely december 1-én, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban. A 23 éve népszerű és nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulatával és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával nem csak az ünnepre való ráhangolódást segíti, hanem értékes szakmai és művészeti programkínálatával felsorakoztatja a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit. Így a látogatók ismét találkozhatnak Müller Péter Kossuth-díjas íróval, aki ezúttal rendhagyó, interaktív előadást ígér, dr. Buda László pszichiáterrel, aki a Testüzenetektől a gyógyulásig c. előadásában személyes múltunk elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, vagy például dr. Gelléri Juliannával, az Új Medicina képviselőjével, aki a fogantatásunk meghatározó fontosságú körülményeiről tart lebilincselő előadást. A több mint harminc előadó között jelen lesz még dr. Boros G.László, a Kalifornia Egyetem professzora, dr. Domján László, az agykontroll hazai apostola és fia, András, Szendi Gábor, Csongrádi Kata, Delhusa Gjon és sokan mások. Külön érdekessége az idei fesztiválnak a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület külön termes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula pedig ezúttal is különleges zenei programmal várja az ezotéria szerelmeseit. És persze most is lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás is...

 

***

A részletekért kattintson az alábbi linkekre:

 

Ezoterikus előadások

Természetgyógyászati előadások

Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület jubileumi műsora

Szepes Mária-emlékműsor

Művészeti programok

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

További információ a kiállítóknak és a jegyvásárlóknak

www.jegy.hu

www.jegymester.hu

» Részletek

2019. 10. 31.

Kerala egyensúlyba hoz

Az ájurvéda a betegségek megelőzésére, gyógyítására, az egészség megőrzésére összpontosít.

» Részletek

2019. 10. 31.

Leviticus - János Apostol tudhatták? - szív - keringő vér mennyisége - Élő (anyagcsere) víz

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

» Részletek

2019. 10. 18.

Jön a Természetgyógyász Magazin XXIII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja!

Időpont: 2019. december 1., vasárnap   

 

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont (Budapest XI., Villányi út 11–13.)

» Részletek

2019. 10. 16.

Testkontaktus: miért olyan fontosak az érintések?

Emberi közelség és melegség nélkül a csecsemők nem tudnak egészségesen fejlődni. És ha már felnőttünk, akkor is szükségünk van testi érintésre, hogy jól és elfogadottnak érezzük magunkat. Ennek ellenére vannak emberek, akik kellemetlennek érzik az érintést vagy a szemkontaktust. Ennek okozója egy hormon, illetve annak a hiánya. Ez a hormon már születés közben is fontos szerepet játszik az emberek életében: az oxitocinról van szó.

 

» Részletek

2019. 10. 15.

Beszélgetés Béky Lászlóval az emésztőszervi megbetegedések valódi okairól és gyógyításáról

Sok olvasót és természetgyógyászt – különösen a vegetáriánusokat – meglepték azok a tudományos eredmények, amelyeket lapunk az utóbbi időben közölt, és amelyek arról szóltak, hogy bizonyos, mindeddig gyógyíthatatlannak tartott belgyógyászati kórképek egy teljesen más, elsősorban állati zsiradék, belsőség és fehérje fogyasztásán alapuló étrenddel gyógyíthatók. Az ismert és elismert természetgyógyász, Béky László azonban állítja: saját, több évtizedes tapasztalatai hasonló eredményre vezettek.

 

» Részletek

2019. 10. 10.

Keralában tökéletes a harmónia

Tisztaság, figyelmesség, személyre szabott gondoskodás, csodás trópusi és tengerparti környezet jellemzi a gyógyközpontot

» Részletek

2019. 09. 27.

A kutya meghosszabbítja a gazdi életét

A kutya nem csak fizikai értelemben tartja fitten gazdáját. Az emocionális kötődés is nagyon fontos tényező. Már korábbi kutatások is kimutatták, hogy jó szociális kapcsolatokkal megelőzhetők a szív-érrendszeri megbetegedések.

 

» Részletek

2019. 09. 23.

Oxidatív stressz? Sejtvédelem az öregedés ellen

Az emberi szervezet a levegő oxigéntartalmát és a táplálékokat hasznosítja a sejtek energiaigényének fedezésére. E folyamat során úgynevezett szabad gyökök keletkeznek, amelyek megtámadhatják, károsíthatják a sejtek struktúráit. Szervezetünk saját, antioxidáns-védő mechanizmusokkal védekezik a károsító hatás ellen, de erre csak addig képes, míg a rendszer egyes elemei egyensúlyban vannak egymással. Megfelelő laborvizsgálatokkal megállapítható, vajon szervezetünk az oxidatív stressz állapotában van-e.

 

» Részletek

2019. 09. 20.

Élethosszabbító, ha felkelünk a székből

A Sydney Egyetem kutatói közvetlen összefüggést állapítottak meg a sok ülés és a szív-érrendszeri betegségek okozta idő előtti elhalálozás között.

 

» Részletek

2019. 09. 10.

A készételek hízást okoznak

Aki szeretné súlyát megtartani, vagy szeretne lefogyni, jobban teszi, ha tartózkodik a készételektől – javasolják az amerikai National Institutes of Health (NIH) kutatói.

 

» Részletek

2019. 08. 29.

Spirituális Lélekvezetés 2019.

Egyéves veszteség-és gyászfeldolgozást segítő program

» Részletek

2019. 08. 23.

Gyógyító fűszerek: a veseműködés serkentése

A fűszerek használata a konyhában természetes, hétköznapi dolognak számít. Aromájukkal gazdagítják ételeinket. Ez azonban nem minden, hiszen rengeteg gyógyhatású anyagot is tartalmaznak, tehát nem csak finomak, de gyógyítanak is.

 

» Részletek

2019. 08. 08.

Kíméletes bőrápolás nyáron

Kémiai tartósítószerek, hormonhatású vegyületek, allergén illatanyagok, ásványolajok és rákkeltő anyagok ‒ sok szépségápoló szer tartalmaz olyan komponenseket, amelyektől inkább távol kellene tartanunk magunkat. Mindez fokozottan igaz a naptejekre.

 

» Részletek

2019. 08. 06.

Ari Csilla PhD a NASA felkérésére készíti fel a Holdmisszió űrhajósait

A NASA felkérésére egy magyar tudós, Ari Csilla PhD volt az egyike annak a négy nőnek, akik 9 napot töltöttek az óceán mélyén, az Aquarius nevű kutatóbázison és az óceán fenekén szimulálva az űrbéli körülményeket, hogy a leendő űrhajósok számára fontos kísérleteket végezzenek el. A NEEMO23 expedíciót az egész világ figyelemmel kísérte. A magyar neurobiológus visszatérése után exkluzív interjút adott a Természetgyógyász Magazinnak.

 

» Részletek

2019. 08. 02.

A bodza gátolja az influenzavírusok szaporodását

A bodzalé ismert házi orvosság megfázás és influenza ellen. A Sydney Egyetem kutatói megállapították, hogy a bodzabogyó kétféle hatásmechanizmus mentén gátolja a vírusokat.

 

» Részletek

2019. 07. 25.

Az édességgyártók rajzfilmfigurákkal csábítják el a gyerekeket

Az édességek és cukros üdítők gyártói népszerű rajzfilmfigurákkal igyekeznek vásárlásra, fogyasztásra csábítani a kiskorúakat.

 

» Részletek

2019. 07. 17.

Mayr-kúra hölgyeknek

A nők egészségügyi, betegségmegelőzési szempontból különböznek a férfiaktól: Laborvizsgálati leleteik közül kiemelendő a vércukorszint. Akkor is normális éhomi vércukorszintet produkálnak, amikor már kialakult náluk a cukorbetegség.

 

» Részletek

2019. 07. 10.

A ballasztanyagok meghosszabbítják életünket

Az eddigi legnagyobb kutatás keretében 243 egymástól független, a ballasztanyagok egészségünkre gyakorolt hatásait vizsgáló klinikai kísérlet eredményeit hasonlították össze új-zélandi tudósok.

 

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2019. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.