Holisztika

Az Anamé program csodája

A módszer megalkotója a halálos ágyán fedezte fel, hogy ezzel a programmal bármi elérhető


 

Anamé, a módszer megalkotója, önmagán kísérletezte ki az Anamé Programot. Még húszéves sem volt, mikor számtalan veleszületett és gyógyíthatatlan betegséggel küzdve már csak egy gép tartotta életben, tolókocsiba került, leépültek a szervei, és szinte vak volt. Apró légzésekkel és mozgásokkal elkezdte vizsgálni magán az energiaáramlás szabályait, a tapasztalt eredmények pedig őt magát is megdöbbentették. Azóta kicsattanóan egészséges, gyönyörű, és nagyon boldog életet él, melyet teljes mértékben annak szentel, hogy a világban ne legyen többé szenvedés. Munkáját és hitelességét elismerve Anamét az Oxford Enciklopédia 2017-ben beválasztotta első magyar kiadásába. A módszer a világon egyedülálló, és megállíthatatlanul terjed A módszer hatékonyságának köszönhetően az Anamé Program mára világszerte elterjedt. Egyre többen gyakorolnak vele Szingapúrtól Sydney-n keresztül Torontóig, az Anamé Program csapata pedig fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a módszert a világon mindenki számára elérhetővé tegye. Két budapesti központjukban, összesen 600 m2-en dolgoznak, saját, profi oktatói csapattal, emellett rendszeresen tartanak kurzusokat vidéki nagyvárosokban és szerte Európában is. Anamé Karmakiller című könyvének amerikai bemutatója óta pedig az USA-ban is nagyon várják őket: a harmadik Anamé Központ az idén Los Angelesben nyílik.

 

 

Bármi lehetséges

25 év tapasztalata bizonyítja, hogy az Anamé Programmal bizony bármi elérhető. Ugyan ki ne vágyna egy olyan módszerre, mely képes elhozni a tökéletes egészséget, évtizedekkel fiatalítja meg a testet, rendbe hozza az emberi kapcsolatokat, és még a körülményeket is jó irányba mozdítja elő? Nem véletlen, hogy az Anamé Program gyakorlói tábora egyre gyorsuló mértékben növekszik. A módszer hatékonyságának híre szájról szájra jár, aki gyakorolja, hamarosan elkezdi jobban érezni magát, és ezt boldogan osztja meg mindenkivel. Ennek köszönhető, hogy a gyakorlók 98%-a ismerős lelkes ajánlásának köszönhetően érkezik a központokba. A gyakorlók videós beszámolói közt találunk számos olyat, mely gyógyíthatatlan betegségekből való felépülésekről szól, olyanokat, melyekben a gyakorlók az életkörülményeik gyökeres változásáról számolnak be, és olyanokat is, amelyekben fájdalmas emberi kapcsolatok átfordulásáról mesélnek. „Nagyon hálásak vagyunk, mert a munkánk során naponta lehetünk csodák szemtanúi” – meséli Anamé.

 

 

Hogyan működik?

„Az Anamé Program gyakorlatias, egyszerű, tapasztalati, személyre szabott módszer” – mondják magukról. „Hisszük, hogy az elmélet csak akkor hasznos, ha hozzásegít a megoldáshoz, és boldogabbá teszi az életet. Ez a megoldásorientált megközelítés fontos jellemzője a munkánknak.” A módszer célja a test energiarendszerének harmonizálása. A testben levő energiablokkok kioldódása nemcsak ahhoz vezet, hogy regenerálódik és megfiatalodik a testünk, de mi magunk és az életünk is megváltozik. Mindehhez egyszerű, bárki által könnyen végrehajtható légzések és mozgások vezetnek. Az, hogy valaki hisz-e benne, nem fontos. A módszer mindenképpen hatni fog, és jótékony hatását megtapasztalhatja mindenki. Egy a lényeg, csinálni kell. Az az energia, amiről a központok munkatársai beszélnek, nem csupán elmélet. Egyértelműen érezhető, ahogy a végtagok bizseregni kezdenek, és a testben elindul az élet áramlása. Régi álmuk volt, hogy ez a különleges, segítő erőtér a gyakorlástól függetlenül is elérhető legyen. A kristályok, a víz és a zene közismerten kiemelkedő energiahordozó képességét kihasználva megszülettek olyan eszközeik, melyek ugyanezt az energiát hordozzák, idén pedig megjelent várva várt, A szervek frekvenciái című meditációs CD-sorozatuk, binaurális és izokrónikus théta-hullámokkal, egy-egy szerv optimális rezgésére hangolva.

 

Aki szeretné kipróbálni a módszert, de nem tudja, hogyan fogjon bele, itt megtalál minden tudnivalót: https://anameprogram.com/ hogyan-kezdjem-el Az Anamé Program Youtube-csatornája beszámolókkal, interjúkkal, és érdekességekkel: https://www.youtube.com/anamekundaliniprogram Próbáld ki, hogy milyen ebben az erőtérben lenni! Anamé vezetett meditációja théta-hullámokkal itt található.

 

Elérhetőségek:

honlap: www.anameprogram.com

Anamé Pest: 1072 Budapest, Dohány utca 33. (Dohány utca és Klauzál utca sarka)

Anamé Buda: 1024 Budapest, Margit krt. 49. V. emelet 4. ajtó e-mail: info@anameprogram.com

Facebook: www.facebook.com/AnameProgram

Minden Anamé Program kiadvány megvásárolható az Anamé Pestben, vagy megrendelhető e-mailben az anameprogramonlineshop@gmail.com  címen.

tgym
XXIV. évfolyam 3. szám

Címkék: egészség, terápia, öngyógyítás

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.