Holisztika

Jóslás és gyógyítás virágnyelven

  Egyedi virág-tarotkártyát festett Joó Mária, amelyeken a tarot szimbólumok a virágok nyelvén jelennek meg. A kártyához írt könyvében, mely a napokban jelent meg a kártyalapokkal együtt Újjászületés virág tarottal címmel, arra is magyarázatot ad, hogyan választotta ki, hogy melyik virág milyen üzenetet hordoz.

   


   

  A növények, virágok is tudnak beszélni. Megértésükhöz nem kell más, mint hogy egy kicsit csendben maradjunk, és figyeljük őket. Gondolatokat, érzéseket váltanak ki belőlünk, mondanivalót közvetítenek a számunkra – vallja Joó Mária, Kazanlár Áminollah Emil tanítványa. Éveken át dolgozott a Nagy Arkánum lapjainak megfestésén, könyvével pedig kulcsot ad a lapok üzenetének megfejtéséhez.

   

  ‒ A pénz és a tárgyak felhalmozásának túlhangsúlyozott világában az érzések, az intuíció felé szeretném a figyelmet fordítani, hogy a magasabb szintű energia, a szeretet előtérbe kerüljön – mondja a szerző. ‒ Különböző energiák működnek bennünk. Minden egyes kártyalap másfajta energiát ébreszt fel. A mai világban kevés igaz barátja van az embernek. Nem nagyon merünk senkinek saját magunkról, az érzéseinkről beszélni. A kártyát tekinthetjük az egyik legjobb barátunknak.

   

   

   A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin februári lapszámában olvashatják!

  -zimber-
  XXIV. évfolyam 2. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.