Holisztika

Kristályszerkezetek és az élő kristályok

A kristályos szerkezetű víz az élet elixírje


   

  Ahogy az előző cikkben láttuk, a holografikus univerzum létrejöttének alapjai a platonikus testek formáit követő szilárd kristályszerkezetek. Ugyanezt látjuk az élet keletkezésénél az ún. folyadékkristályoknál, főleg a vízalapú rendszerekben, vagyis a szervezet folyadékkristályos működése tiszta szakrális geometria.

   

   

  A víz folyadékkristályos szerkezete

  A vízmolekula általában két hidrogén- és egy oxigénatomból áll, ez a H2O. A víznek a szilárd, folyékony és gáz halmazállapotán túli negyedik halmazállapotát nevezik folyadékkristályos víznek, mert ugyanolyan molekuláris szerkezettel rendelkezik, mint a kvarckristály. A természetben valami csodálatos dolog történik, amikor a víz természetes mozgásban van, ugyanis ilyenkor átlép ebbe a negyedik halmazállapotába, és OH4 lesz.

   

  Ezt az úttörő felfedezést sok kutató megerősítette, köztük dr. Gellard Pollack biomérnök, a Washingtoni Egyetem professzora is. Ez a negyedik fázis a hatszögű, hexagonális szerkezetű vízre vonatkozik. Ez játszik közre az olyan biológiai molekulák stabilizálásában, mint a DNS, fenntartva a molekula láncolatát és kötéseit, megvédve azt a külső zavaró hatásoktól.

   

  Lényegében a víz spirálos mozgása a természetben a Föld elektromágneses mezejével egyesülve fejti ki azt a hatást, amely a révén a H2O molekulacsoportok (klaszterek) szabályos hexagonális és tetragonális mátrixba szerveződnek OH4 molekulát létrehozva. Így 6 vízmolekulából álló csomag jön létre, lazán kapcsolódva a többi csomaghoz. Ezek a méretek a nanométersávban helyezkednek el.

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin októberi lapszámában olvashatják!

   

  Majoros János Károly
  XXV. évfolyam 10. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.