Holisztika

Szubatomi finomtestünk: az aura

Gyógyító folyamatok az auralátó szemszögéből

Naponta szoktunk beszélni az auráról, anélkül, hogy pontosan tudnánk, mi az. Sokan személyes kisugárzásnak, vonzerőnek hívják. Csakhogy a kisugárzás szó pontatlan, hiszen az aura – mint a napfény és a levegő – folyamatosan ki-be áramlik rajtunk keresztül. Valójában vibráló elektromagnetikus mezőről van szó, mely nem egyszerűen csak körülvesz bennünket, de valójában mi magunk vagyunk. 


 

Ahogy a Földünket körülvevő mezők – és a földi alapanyagok – segítségével alakult ki az élet, hasonlóképpen fizikai testünk auránk és a fizikai anyagokat felépítő részecskék megtestesülése. Olyan hullámtermészetű fizikai valóság, mely hidat teremt a klasszikus fizika, a pszichológia, a gyógyászat, a parapszichológia és az ezotéria között. Éppen ezért a gyógyítóknak is hasznos az aura ismerete és mélyebb érzékelése, hogy ok-okozati összefüggéseket láthassanak meg a test, a lélek és a szellem felületi színháza mögött. 

 

Ahogy a Földet körülvevő mező, úgy az aura is a látható spektrum határán van, ezért nem mindenki képes gyakorlás nélkül látni, de érezni mindennap érezhetjük. Ezért történik meg gyakran, hogy békés emberek mellett magnetikus vonzást, míg feszült emberek közelében elektromos taszítást érzünk, hiszen az aura valójában egy elektromagnetikus mező. Vannak magnetikusabb és elektromosabb emberek, nagy általánosságban fogalmazva: szellemibb és fizikaibb hozzáállású lények keverékei vagyunk. Tulajdonképpen személyes energetikai lenyomatunknak is hívhatjuk az aurát, mivel olyan egyedi, mint az ujjlenyomat, vagy még inkább mint tenyerünk barázdái, amiből nemcsak a múlt olvasható ki, de utal a jövőnkre is. Sokrétű, nagy mennyiségű információt tárolni képes holografikus mezőről van szó, ami információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről csakúgy, mint személyiségünkről és csakráink töltöttségi állapotáról. Ránézésre kiderülhet, milyen rejtett okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő – és gyakran visszatérő – problémáinkhoz, de figyelemmel kísérhetjük rajta gyógyulásunk folyamatát is. 

 

Több ezer éves kultúrák egymástól függetlenül mind megjelenítették művészetükben az aurát, és ahol ezt nem cenzúrázták évszázadokon keresztül, ott a művészeteknek máig aktív része a szentek és istenségek pontos megjelenítésekor. Keleten a szentek körül kék, zöld, aranyszínekkel jelzik a megvilágosodottak szellemi (kék), gyógyító (zöld) vagy bölcs (arany) minőségét. Nyugaton Krisztus és az apostolok feje vagy teste körül jelenik meg az arany- vagy fehér (univerzális) aura, de más szenteket is ábrázolnak hasonlóképp. Még az észak-amerikai őslakosok legendáiban is megtaláljuk az aurát, miként az inkák, a szibériai sámánok, illetve az ausztrál és afrikai őslakosok leírásaiban is.

 

Az azonban általános nyugati félreértés, hogy világítunk, mint a szentjánosbogár. Mint auralátó tudom, hogy az aura sötétben nem látható, következésképpen csak a finomabb anyagról visszaverődő fény látható optikailag. Az viszont bárki számára, mint azt a gyerekek és a tanítványok visszaigazolják. Régen, mikor a nap lemenőben volt, nem kapcsolták fel rögtön az elektromos fényforrásokat, és talán ezért is felismerhetőbbek voltak az optikailag látható fénytartomány peremén lévő jelenségek, mivel ezek félhomályban jobban látszanak a szem számára – főleg pupillatágító technikák és szerek hatására. Ezért auralátással félhomályban érdemes próbálkozni, egyszínű (világos vagy sötét) háttérrel, és minimum 10-15 percig érdemes nézni a kéz körüli finomabb energiamezőt. Mindenkinek sikerül! Aki azt állítja, hogy nappali fénynél másodpercek alatt látja az aurát, próbálja ki, hogy szemével együtt nem mozog-e a látvány: ilyenkor optikai csalódásról van szó, ami mindig élesebb fényűnek tűnik, mint a valódi aura, ami fakó és gomolyog. Nem statikus, mint az optikai csalódás!

 

Tibetből származó energetikai gyógyászat pár perces alkalmazásának hatása. A 25 éve tartó energiaszegény életmód besötétülő aurához vezet, ami egy idő után kevés energiával látja el a testi öngyógyító funkciókat. Kézrátétellel átvihető energiatöltés  azonnal meglátszik az aurán

 

Mindenesetre nem csak optikailag érzékelhető a kisugárzásunk. Kézzel főleg a töltését/hiányát és hőjét érzékeljük, szaglással az illatát, ingával és pálcával pedig a kisugárzását tudjuk intuitíve is felmérni, több-kevesebb sikerrel. Az optikai látvány valamivel többet árul el az emberről. Kisbabáknál tapasztalható, hogy fél- és egyéves kor körül a fölé hajoló ember feje feletti koronaaktivitásra hegyezi a tekintetét, majd arcunk elé néz 10-15 cm távolságra. Nem véletlenül, hiszen az aura mozgékony, pulzáló látványa sokkal érdekesebb, mint az arcunk. Majd egyéves kor körül már inkább a sűrűbb anyagokról visszaverődő fénytartományokra kénytelen fókuszálni, mivel ez a járásának megtanulásához elengedhetetlen. 3-5 éves kor körül már inkább csak félhomályban, 10-20 másodperc után veszi csak észre a fejünk körüli mezőt. Felnőtt-tanítványaim 15 perc után kezdik észlelni az aurát, egyelőre csak fehér kesztyű formájában, melyből energiacsóvák áramlanak ki és hajlanak a másik kéz irányába. Érdemes próbálkozni! Megéri!

 

Az aurával kapcsolatos másik gyakori félreértés, hogy tojásformájú kiterjedésének van mérete. Valóban vannak személyes rétegei, melyek kisebbek/nagyobbak lehetnek különböző hatásokra, de ugyanúgy nincs vége, mint ahogy a földnek sincs: a látható és érzékszerveinkkel felfogható méretén túl – szubatomi szinten – mindennel összefügg. Az aura szempontjából a tojásformájú rétegeken túli, optikailag már senkinek nem érzékelhető, de hatodik érzékkel felfogható tudati aspektusát tudatmezőnek hívjuk. A távgyógyítás, a telepátia és távolbalátás nyilván ezen a hullámtengeren keresztül történik, mint a távirányító vagy a mobil: távolból küldött hullámtermészetű szignálok leadását érzékeli a test és a tudat minden porcikája, hiszen atomi szin­ten többnyire energiából állunk. Tehát a testet nem csak biokémiai úton lehet gyógyítani. Testünk biokémiai molekuláris úton hatással van az aurára ugyanúgy, mint auránk szubatomi frekvenciákon keresztül a testünkre. Az energia ugyanúgy hatással van a testre, mint a mikrohullámú sütőben lévő frekvenciák a benne lévő ételre. Kívülről jövő frekvenciák (fény, hang, hő, kristály, prána, reiki, bioenergia, mágia, akupunktúra, masszázs stb.) ugyanúgy pozitív hatással vannak állapotunkra, mint a belülről jövő frekvenciák (agykontroll, kineziológia, pszichoterápia, hipnoterápia, hit, akarat, mágia, meditáció, jóga stb).

 

Mindenki szivárványszínű

Szoktak nyugaton jó és rossz színekről beszélni. Általában ezoterikus körökben elterjedt tévedés, hogy a piros alapszín pénzzel és bűnös dolgokkal hozható összefüggésbe, a lila pedig jó és spirituális. Ennek nagyon ellentmond, hogy a legjobb pránások katicapirosak vagy aranyszínűek. Tapasztalatom szerint a pirosabb gyakorlatiasabb, a kékesebb elméletibb. Az viszont igaz, hogy a színek sötétebb tónusai nem igazán optimálisak, és akár testi, akár lelki oka van, az illető tényleg sötéten fogja látni a világot. De ettől még alapvetően nem rossz ember, csak annak látszik: ha egy piros ember egész nap nem eszik, elborítja a sötétpiros, és reszketve fog kiabálni. Így természetesen lehet egy narancs ember hirtelen haragú, ha a nagy mennyiségű elektromagnetikus töltését például ülő munka miatt nem tudja leadni, és pirossá válik. Felesleges feszültség halmozódik fel benne, besötétedik, vibrál benne az energiamező sejtszinten és körülötte, majd azt ösztönösen próbálja kezén, lábán, száján minél hamarabb leadni: csapdos/rugdos/kiabál. Ilyen esetben relaxáció és nyugtató mellett energetikai feszültségleadás is javasolt blokkoldással egybekötve, és utána tudja csak a relaxált, meditatív állapotot megtapasztalni.

 

Reiki hatása az aurára. Az első fotón racionális aggodalmakat láthatunk a test jobb  oldalán, melyet a második fotón lévő koronacsakra-aktivitáson keresztül behívott zöldes energia olvaszt fel. Ezt bizonyítja a harmadik fotó, melyen a nagyon rövid (15 perces) öngyógyítás hatására a piros helyett fehér (univerzális) töltést látunk

 

A speciális eseteket leszámítva azt kell mondanom, bár mindenkinek van egy hozzávetőleges alapszíne, mégis mindenki szivárványszínű. Mindenki tartalmazza az összes frekvenciát, bennünk van energiaszinten minden ember által elérhető képesség és tudás. Mint azt a próféták mondták: mindenkiben benne van az isteni szikra, mindenki válhat buddhává, és mindenki tartalmazza önmagában az egész univerzumot. 

 

A gyógyítás szempontjából fontos, hogy alapszínünk tartósabbnak mondható, míg hangulatszínünk folyamatosan változik. Így nem csak a személyiség lassabban változó alapszíne mutatkozik meg az aurából, de az aktuális érzelmi, gondolati, testi töltések és hiányok egyaránt megfigyelhetőek különböző eszközökkel és érzékszervekkel. Ezek az energetikai hiányok hosszabb távon testileg is megmutatkoznak, hasonlóképpen, ahogy a növényen pár nap múlva fizikailag is meglátszik, ha kevés energiát kap (fény, víz, tápanyag, szeretet stb.).

 

Testi szempontból gyakran az aurán látszik, hogy valaki negatív gondolatokkal töltődik, a máj körüli réteg és ennek később manifesztációja a testi rosszmájúság, ami persze elromolhat anyagilag bevitt mérgek által is. Az aurán energetikai és lelki okok miatti betegségek hamarabb látszanak, majd az energiával (vagy annak hiányával) átszőtt test is alul fog működni. Szintén igaz, hogy pl. testi gyulladások is látszanak kívülről, ezt már kórházakban is alkalmazzák mint „hőkamerás diagnózis”, ami mivel kisugárzott hőt fényképez, nevezhetjük aurafotónak is, bár csak infra spektrumban fényképez.

 

Lelki szempontból ugyanígy nagyon fontos, hogy a dolgokhoz való hozzáállásunk (lelki táplálékunk) látszik meg az aurában. Nem a dolgok önmagukban teszik kedvünket rosszá. Tehát egy tíz évig tartó gyász nem annak függvénye, mi történt, hanem hogy mit kezdünk a történtekkel, hogyan emésztjük azt meg. Gyakran találkozom lelkileg tápanyaghiányos emberekkel, mely hiány forrását 99 százalékban (!) párkapcsolatuk állapotában látják. De ne felejtsük: érzelmi életünknek csak egy része a párkapcsolat, az egzisztencia, a siker és a többi. Lelki táplálékunk hiánya csak annyit jelent, hogy a pozitív és a negatív érzelmi impulzusok nem megfelelő arányban és módon kerülnek „megemésztésre”. Ha a jókedvet csak a párkapcsolattól vagy mástól várjuk, akkor boldogtalanok leszünk, mivel ezek is hullámzó természetűek, és gyakran átmenetiek. Minél több és tartósabb testi, lelki és szellemi tápanyagról gondoskodunk, annál jobban fogjuk magunkat érezni a bőrünkben (annál jobb lesz a kisugárzásunk is), attól teljesen függetlenül, hogy a húszféle forrás valamelyike átmenetileg éppen nem működik elvárásainknak megfelelően.

 

Auralátó gyermek rajza családtagjairól – jobb oldalon édesanyja aurája

 

Az aura mára már fotózhatóvá vált egy speciális bioenergetikai műszer segítségével. A fotózás a csakrákról rendkívül pontos kimutatást ad, és egyórás részletes elemzést is tartalmaz a test-lélek-szellem minden szintjén. Végeredményében hasonlatos ahhoz, mintha egyesítenénk a grafológiát, az asztrológiát, a pszichológiai teszteket stb., hiszen az aura, mint saját énünk, az önismeret egyik legmegbízhatóbb forrása: tudatunk és tudatalattink információs tárháza. Aki aurafotózásra jelentkezik, tartsa szem előtt, hogy csak rendkívül kevés auraelemző rendelkezik az auralátás képességével is, és mivel az aurafotó statikus állóképet tud csak mutatni, ezért igen sokat számít, ha auralátóval készíttetjük el elemzésünket. Általában 20 perces elemzésekkel lehet találkozni plázákban, ellenben egy auralátó minimum egyórás elemzést készít, hiszen az aura rendkívül sokat tud mondani a szakembernek és kliensének!

 

Az aura színeiről

Vörös

Alapszínként: Maximalista, vezető, versenyző, esetleg sportoló. Szereti a kalandot, szenvedélyes, bátor. A siker élteti, és ha kitartó, akkor nagyon sikeres is tud lenni. Nagyon sok benne a vitalitás, betegségekre alig hajlamos. Jég hátán is megélő típus.

 

Negatívuma: Túlérzékenység, önmarcangolás (önemésztés), hirtelen düh vagy szerelem, néha elvakultság, hirtelenség, mégis máskor nagyon erős összpontosítási készség. Merészsége néha vakmerőségbe csap át. 

 

Hangulatszínként: Erős energia, kreatív, teremtő, életerőt ad, akaraterőről tanúskodik. Dinamikát feltételez, lendületet ad. Karizmatikusság, szenvedélyesség, törekvés, kezdeményezőkészség, kalandvágy és vitalitás jellemzi.

 

Negatív hangulatszínként: Agresszió, túlérzékenység, materializmus, türelmetlenség, stressz.

 

Egy kristályokkal megtöltött párnán ülés 15 perc után energetizálja az aurát. Ha a számunkra szükséges kristályokat az ülésre vagy alvásra használt párnánkba tesszük, akkor a kristályok által közvetített és felerősített energia hatással lesz az atomjainkban lévő frekvenciákra

 

Konkrét testi pontokon: Gyulladás, friss nyílt seb, friss égési sérülések, menzesz, libidó. Nyaki ütőereknél vagy csuklótájékon magas vérnyomás. Szív tájékán szívidegesség. Gyomornál savasodás. Végbél tájékán aranyér okozta, térdnél kopás okozta aktuális fájdalmat jelez.

 

Narancs

Alapszínként: Kreatív, ötletes, gyors észjárású ember. Van benne vállalkozó kedv. Jó kommunikációs készsége van, diplomatikus, nyitott és barátkozó. Megfontolt, józan, tehetséges és gyakorlatias. Gondoskodó, törődő, családcentrikus. 

 

Negatívuma: Büszkeség, hiúság, sértődékenység és némi önemésztés. Hosszú távon nem annyira megbízható, mégis kitartóbb, mint a piros. Amikor sárgába hajlik, lustaságra való hajlamot lehet nála tapasztalni.

 

Hangulatszínként: Emocionális hevültség (pozitív értelemben), kreatív gondolatok, alkotás előtti állapot. Társalgási szín. Egoista megnyilvánulás, önkifejezés.

 

Negatív hangulatszínként: Kapkodás, önfegyelem hiánya, szétszórtság, magamutogatás, feltűnési zavar.

 

Konkrét testi pontokon: A fakó, barnás narancssárga az epe tájékán túlműködést jelez. A tüdőben aktív dohányzást (ha barnás) vagy fafeldolgozás (ha faszínű) okozta szennyezést feltételez. 

 

Sárga

Alapszínként: Optimista. Logikus, okos(kodó), analitikus elme. Lelkes, szórakoztató, vidám, társaságkedvelő (de inkább saját magát szereti a társaságban). Önkifejező típus: beszéd, írás, ének, tánc, festés, ruhatervezés stb. Szabadságra vágyó típus. Rövid távon megbízható, pontos. 

 

A kliens hármas földsugárzás-kereszteződésen aludt évek óta. Energiáját már a Voll-diagnosztika sem mutatta ki rendesen, ezért állapotát nem tudta a természetgyógyász rendesen felmérni, így energiahiányának okát sem tudta megállapítani se a hagyományos, se az alternatív orvoslás. A második fotó a vízér leárnyékolása utáni harmadik héten készült

 

Negatívuma: Hazugságra való hajlam (túldimenzionál történeteket), pletykás, fecsegő. Félénk, egoista. Erősebb lustaságra való hajlam jellemzi, aminek látszólag ellentmond, hogy néha túl lelkes is tud lenni rövid távon. Hosszú távon nem megbízható. A kritikától megsértődik, másokat kritizál.

 

Hangulatszínként: Mentális aktivitás, gyors észjárás. Tanárok, előadók feje körül sokszor látható. Feltűnni akarást jelezhet, a személy kinyílásának folyamatában tűnik fel. Aktuális nagylelkűséget és egy témában való hirtelen felfedezést okozó intuíciót jelezhet.

 

Negatív hangulatszínként: Fáradtság, félelem, hiúság, önteltség. Irigység, büszkeség elhatalmasodása. Hazudozás közben sötéten nyilvánul meg (a mögötte rejlő, a sárgát elsötétítő másik szín határozza meg, mi miatt hazudik, például ha a sárga bordóba olvad, akkor haragból vagy birtoklási vágyból, esetleg türelmetlenség, stressz miatt hazudik).

 

Konkrét testi pontokon: A szennyezés minősége (és egyéb érzetek) döntik el, milyen szennyezésről van szó. A fapor száraz és darabos, a kémiai lerakódás fakósárgásan nedves és „rossz ízű”, a passzív dohányosnak homoksárga nyálkás lerakódásai vannak, a pollenes porszerű, de nyálkás. (A városi szennyezés egyértelműen fémes és szürke, nincs benne sárga.)

 

Zöld

Alapszínként: Gyógyító. Békés, nyugodt, természetet szerető, kiegyensúlyozott személyiség. Nagylelkű, mély érzésekkel teli, együtt érző, gondoskodó. Rövid és hosszú távon is megbízható, szorgalmas, kitartó. Minden őszinte gyógyító, orvos vagy ápolónő (vagy családtagját hosszú távon ápoló emberek) aurájában tartósan megjelenik a zöld, tulajdonképpen beépül, akármilyen is aurájának alaptípusa.

 

Negatívuma: Önfejű, makacs, merev hozzáállás. Néha nehezen mond nemet. Megszokásairól nem mond le könnyen. 

 

Hangulatszínként: Öngyógyítás, kiegyensúlyozottság, aktív pihenés. Őszinte jóság. 

 

Negatív hangulatszínként: Féltékenység, önzőség. Nagyon sötétzöld esetében manipulatív telepatikus mágia, vagy fortyogó, de feszültségmentes rosszindulat.

 

Konkrét testi pontokon: Bárhol megjelenhet, ahol harmonizáló gyógyítást ad az univerzum (súlyos, kritikus esetekben kristályosan fehér fény jelenik meg a gyógyítandó területen).

 

Kék

Alapszínként: Hűséges, nyugodt, pozitív, önfeláldozó, őszinte. Hosszú távon megbízható. Terheseknek nem véletlenül válik kékké az aurájuk. Komoly és igazságos. Királyi tulajdonságai vannak, de nem jó vezető. Tudósnak megfelelő, mivel erős mélyrehatolás jellemzi, elmélyed az őt érdeklő dolgokban, mégsem sárgásan intellektuális. Élénk fantázia jellemzi, de nem annyira kreatív, mivel nem annyira önkifejező. Finomabb észlelésre képes, intuitív, művésztípus. 

 

Negatívuma: Nehezen fejezi be a feladatot. Nagyon nehezen mond nemet, ezért kihasználhatják. Hogy kerülje a konfliktust, esetleg elhallgat dolgokat. Van benne némi felsőbbrendűségi érzés. Időlegesen elzárkózhat a társadalomtól.

 

Hangulatszínként: Mélyrehatolás. Elmélyülés. Bármilyen alapszín esetében a felsőbb világok felé haladás folyamata közben jelenik meg. Elmélyültebb ima közepén gyakori jelenség.

 

Negatív hangulatszínként: Depresszió, melankólia. Mások vagy magunk sajnálata. Elhidegülés, közöny. Akik negatív élmények miatt távolságtartást alakítottak ki szüleikkel, találkozásukkor gyakran megjelenik a gyermek aurájában, még felnőttkorban is.

 

Konkrét testi pontokon: Hideg kék esetében (például a térdnél) energiahiányt jelez. A szürkéskék friss víz hiányát jelzi az ízületekben. Végtagok ujjain gyenge kék esetében keringési zavarra utal. Sötétkék a vénákban elzáródást, lerakódást, visszereket vagy akár trombózist is jelenthet. A tüdőt behálózó égkék érhálózat megerőltetettebb tüdőaktivitást jelenthet (sport, asztma stb.)

 

Indigó

Az indigószín az, ahonnan jövünk és ahova megyünk. A kisgyerekek és az öregek minden esetben indigók, a terhesek a szülés előtti stádiumban szintén. Alvás közben, két REM-fázis között mindannyian kicsit indigóba hajlunk.

 

Alapszínként: Humanitárius, segítő, támogató, törődő, másokért vállal felelősséget. Őszinteség, igazságérzet, spiritualitás, univerzális hit. Megbízható, mély önvizsgálattal rendelkezik, tudja, mi az a feltétel nélküli szeretet. Bölcs és empatikus. Magas frekvencián pörög (hiperaktív). Pszi-képességekkel rendelkezik, megérzései, intuíciója kifejlett, fantáziája tökéletes. Többnyire nem szavakkal kommunikál. Zene- és fénytípusú művészetekben jártas. A betegségekre nem nyitott.

 

Negatívuma: Befelé forduló, könnyen megbántódik a világ negatív dolgain. Felsőbbrendűségi érzésekkel küzd. Nem tud nemet mondani, ezért könnyen kihasználható, túl sokat segít másoknak. Nem ismeri a veszélyt (de másokat sosem sodor bajba). Könnyen tönkreteheti magát. Nyugtatásul vagy a világot és önmagát megismerendő gyakran pszichoaktív szerekhez nyúl.

 

Hangulatszínként: Spirituális fejlődés, megértés, igazi együttérzés. Összpontosítás, harmadik szem aktiválódása, mély meditációt kísérő jelenség. Mély imádkozás, kapcsolatteremtés az univerzummal. Misztikus témák emésztése közben aktívan világít a homlok előtt.

 

Negatív hangulatszínként: Meg nem értettség, rövid távú befordulás, érdektelenség. Szomorúság, lehangolódás (elsötétül). 

 

Konkrét testi pontokon: Pirossal keveredve a torok tájékán pajzsmirigyzavart jelenthet, a térdnél és a forgóknál kopás okozta, aktuálisan fájdalommentes állapotot tükröz. Elsötétülve, üresen bizonyos szervek hiányát jelzi, például a méhben abortusz vagy vetélés okozta energiahiányt mutat (abortusz esetében konkrétan látszik a beavatkozás helye is). 

 

Arany

(Minden tulajdonsága később érik be, érettsége előtt azonban az összes fenti szín tulajdonsága jellemző lehet rá életkortól függően.) 

 

Alapszínként, ha kifejlődött: Isteni teremtőerő. Isteni szeretet. Korlátlan lehetőségek, nagyszabású vállalkozások. Tehetséges, sikeres, jó vezető (belülről nézve nem főnök, de kívülről úgy néz ki, sokan követik). Karizmatikus, szorgalmas, hosszú távon türelmes. Magasabb szintű, dinamikus spirituális energia. Nem egyéneket, hanem az emberiséget szolgálja. 

 

Hangulatszínként: Nem létezik, kivéve, ha aranyaurával találkozik valaki, az összefolyás idejéig mindig megjelenik.

 

Negatív hangulatszínként: Nem létezik.

 

Konkrét testi pontokon: Beavatások alkalmával a koronacsakrán látható, utána egy darabig az egész testet körbeveszi vékony rétegben. Reiki és pránagyógyítás esetében ritkán megjelenik a gyógyítón (leginkább akkor, ha a testi bajhoz aktív lelki okok is társulnak).

 

Egyéb színek az aurában

Rózsaszín: Színtiszta szeretet. A várandósság idejének közepe táján megfigyelhető (később egyre inkább indigóba hajlik a kismama aurája). Babás szülőknél mindig megjelenik (apák esetében csak alkalomszerűen), de unokájukkal önfeledten játszadozó nagymamáknál szintén megfigyelhető. Kisgyerekeknek alapvetően indigóaurájába legelőször beépülő szín. Játszadozó kismacskák és kiskutyák aurájában is megjelenik addig a pontig, amíg a játék pirosba nem fordul.

 

Fehér: Egészséges embernél tisztaságot jelez. Beteg embernél a betegség területén lokalizálódik a kívülről jövő gyógyító energia. Nagyon magas szinten szerzetesek aurájában megfigyelhető (ritkán az egész aura fehérré is válhat), főleg apácák esetében, de csak akkor, ha nem az önfegyelemre (önsanyargatásra) koncentrál, hanem önfegyelme, tisztasága csak mellékhatása a felsőbb frekvenciákkal való kapcsolatnak.

 

Bognár Tas, auraszakértő

www.auraszakerto.hu
tasbognar@gmail.com
Telefon: 06-20-424-6114

 


XVI. évfolyam 4. szám

Címkék: aura, szubatomi finomtest

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.