Holisztika

Te is megújulhatsz! - 11 Életigenlő módszer az új évre

Gyógyító frekvenciák

  Minden energia. A látható és a láthatatlan is. Ha összekapcsoljuk magunkat a Mező hullámaival, elérhetővé válik az eredendő állapot, amit Rendnek nevezünk. A Rendben pedig minden el-Rend-eltetett állapotában létezik s működik... tökéletes egészségben. Kérdés lehet még, hogy újrakapcsolódjunk?


   

  Eltelni látszik egy újabb év, melyben a megpróbáltatások éppúgy jelen voltak, mint a felismerések, a katarzisok és a mérhetetlen szépség és kegyelem vakító fénye is. Kaptunk számtalan házi feladatot – hiszen az úgynevezett problémák azok –, s minden egyes alkalommal vizsgáztunk is egyúttal, hogy milyen tudatállapotban s milyen eszköztárral törekedtünk a házi feladat megoldására. Aktuális állapotunk – test, lélek és szellem szinten – aszerint alakult s alakul mindig is, hogy mit és mennyit vagyunk hajlandóak tevőlegesen megtenni ezek minél ildomosabb állapotáért. Pontosan tudjuk, hogy sok mindent meg is teszünk. Minden egyes pillanatban. Az érzelmeinkkel, az értelmünkkel s akaratunkkal éppúgy, mint akár táplálkozási szokásainkkal. Ezek támogatják vagy épp gátolják kiteljesedésünk. Csak az előjel változik. A tevőlegesség tevőlegesség marad. Szándékosan nem használom azon kifejezést, hogy rezgésszintet emelünk vagy épp csökkentünk, mert ha ezt tenném, akkor a Valóságnak csak egy szeletét fejezném ki, s cikksorozatunkból mára kiderülhetett, hogy bizony nem elég szellemileg vagy épp lelkileg topon lenni, hiszen az oktávtudat skáláján a teljes  megvalósulásunk szerepel. A teljes Rend-Szerünk. S ahol a Szer, ott a Jel. Jelenlét. A jelen-lét. Mikor rajta vagyunk a Jelen. Az Isteni „frekvencián”.

   

  Csodálatosan megtervezett információs adó- és vevőberendezéseink folyamatosan működnek. Nincs olyan, hogy nincs „térerő”. Úgy gondoltam, hogy az óév befejeztével valamilyen útravalót állítanék össze az új évre. Ezt a csomagot 11 Életigenlő Módszernek neveztem el. A kellemetlen hír az, hogy jottányi dolgot sem tartalmaz, amiben ne kellene tevőlegesen, aktívan részt venni. Változás, teremtés és tisztulás is csak a dinamika  állapotában lehetséges. Állóvíz partot nem mos. A módszereket annak alapján állítottam össze, ahogy az „emésztendő” információ – vagyis táplálék – egyre finomabbá válik felfelé  haladván az emberi rendszerben Jákob lajtorjájaként. Táplálékaink közül az ételeink a leglassabb rezgésűek, ezeket emészti a bélrendszerünk. A víz már kifolyik a kezünk közül, finomabb rezgés, s ezt veséink emésztik. A levegő után már csak kapkodhatunk kezeinkkel, még szemeinkkel sem látjuk finom állagát, ezt a tüdőnk emészti. A hangot, mint még finomabb rezgést a fülünk emészti. A fényt, mely rendkívül gyors – majdnem a leggyorsabb – információ, szemünk emészti. De a legfinomabb – s nem az ízére gondolok – táplálékot, a gondolatot csak agyunk s értelmünk egybefüggő rendszere képes megemészteni. Ahogy haladunk testünkben felfelé, úgy finomodnak táplálékaink. Ez érvényesül a csakrák energiáinak esetében is. Színekben még Földünk is ezt a skálát mutatja.

   

   

  A cikk folytatását 2014. januári lapszámunkban olvashatják!

  Beszeda Gábor
  XX. évfolyam 1. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.