Holisztika

Testre rajzolt gyógyulás

  A kívülállók számára csodának tűnhet, milyen hatalmas erő rejtőzik bizonyos geometriai formákban – pedig hatásmódjuk a természeti törvényeken alapul.  


  Egy német természetgyógyász első találkozását az új homeopátián alapuló, geometriai formákkal történő gyógyítással egy kliensének köszönheti, aki elmondta, hogy édesapja makacs torokfájása egy „egzotikus” módszer segítségével szűnt meg.

   

  Édesapán egy szinuszgörbét rajzolt a nyakára, bal keze mutatóujjával ezt a pontot megérintette, miközben a jobb kezében egy pohár vizet tartott. Néhány perc múlva megitta a vizet. Ezzel a módszerrel kigyógyult a makacs torokfájásból – mesélte a páciens.

   

  Ez a beszámoló vezetett a praxisorientált új homeopátia módszerével dolgozó PraNeoHom Intézet megalapításához. A földön minden anyag, minden atom, minden szubatomi részecske folyamatosan rezeg. A környezetből származó rezgésekre sejtjeink reagálnak: vagy harmonikusan, vagy diszharmonikusan. Hasonlóan a zenéhez, amelyben szintén vagy harmonikus egymással két hang, vagy nem. Azokra a rezgésekre, amelyeket nem jól viselünk, „allergiásan” reagálunk. Ez bármi lehet: élelmiszerek, vegyszerek, tisztítószerek vagy kozmetikumok, a lakásból származó mérgek, ékszer, vagy műszaki eredetű rezgések, pl. az elektroszmog, földsugárzás, olykor pedig emberek.

   

  Néhány egyszerű, geometrikus szimbólum segítségével képesek vagyunk a rezgéseket olyan mértékben módosítani, hogy saját rezgéseinkkel ismét harmonizáljanak, így pedig az olyan élelmiszereket, fölsugárzást, ékszert stb. is képesek vagyunk allergia nélkül elviselni, amelyek addig gondot okoztak.

   

  Mivel a módszer sikere szempontjából fontos a precizitás, ingával kell tesztelni, hogy mely anyagok rezgése nem harmonizál szervezetünkkel. A szimbólumok (párhuzamos vonalak, szinuszgörbe és annak megerősítése két vonallal, valamint az ipszilon) tesztelése könnyű.

   

  A kitesztelt geometriai ábra lehetővé teszi a rezgés módosítását, hogy az harmóniában legyen saját rezgésünkkel.

   

  Ha konkrét testi panaszokról van szó, a geometriai szimbólumokat közvetlenül az érintett testrészre is felfesthetjük. Ennek hatására kedvező módon változik az energetikai állapot, és megindul az öngyógyítás folyamata a szervezetben. Ehhez a hagyományos kínai orvoslás energetikai rendszerét használják, és a szimbólumokat akupunktúrás pontokra rajzolják fel. Így tűszúrás nélkül az akupunktúrához hasonló kezelést végeznek. A hatás hoszszú ideig tart, akár hetekig, amely idő alatt a páciens időről időre utánarajzolja a jeleket. A szimbólumokat azonban közvetlenül az érintett testrészre is felrajzolhatják, amint azt a fentiekben ismertetett esetben láttuk, pl. a nyakra, torokfájás esetén.

   

   

  A PraNeoHom rendszerben azt is elsajátítják a gyógyítók, hogyan lehet a vizet gyógyító információkkal feltölteni, így gyorsan és egyszerűen olyan orvosságot készíthetnek, amely nem csak olcsó, hanem hatékony is. Ez a következő, igen egyszerű módon történik: az információt, amelyet a vízre szeretnének átvinni, a bal kezükben tartják, míg a jobb kezükben egy pohár vizet tartanak. Az információátadás a „bal-jobb hatással” magyarázható, ami konkrétan annyit jelent, hogy az energiák mindig balról jobbra áramlanak. Legkésőbb három perc múlva az információ a vízben van. E folyadék elfogyasztásával az információ a sejtjeinkbe jut.

   

   

  Milyen pozitív változást hozhat a PraNeoHom kezelés?

  Megszűnnek az allergiák, fájdalomcsillapítás, rovarcsípések elvesztik kellemetlen hatásukat. A módszerrel könnyen enyhíthetők a pszichés terhelések is, hiszen a lelki terhelés és a stressz sem egyéb, mint diszharmonikus rezgések. A szimbólumok segítségével ezeket gyorsan és könnyedén lehet harmonizálni, elkerülve az évekig tartó pszichoterápiát. Ehhez a gyógyító információt szintén a vízre kell átvinni, majd a vizet meg kell inni. A terápiát állatok és növények esetében is sikerrel alkalmazzák.

   

  Magyarországon dr. Sági Mária és Sági István foglalkoznak magas szinten az új homeopátiával

  -tamás-
  XIII. évfolyam 9. szám

  Címkék: testre rajzolt gyógyulás

   Aktuális lapszámunk:
   2020. november

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.