Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6  >> 6 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A vastagbélrák megelőzhető - A táplálkozás jelentősége

Az összes vastagbélrákos esetnek mindössze 5-10 százalékában játszanak szerepet genetikai  tényezők. Jelentős kockázati tényezőnek számít a mozgáshiány, a stressz, a dohányzás, a túlsúly és a helytelen, egészségtelen táplálkozás. Mindezek alapján leszögezhetjük, hogy az egészséges, vitális anyagokban bővelkedő étrenddel hatékonyan védekezhetünk a rákos megbetegedések ellen. Kezünkben van tehát a lehetőség, hogy megelőzzük a (bél-)rákot.

» Részletek

Anti-aging: Semlegesítsük a rákkeltő szabad gyököket!

Az antioxidánsok képesek a rettegett szabad gyököket sakkban tartani. Segítségükkel megelőzhető az idő előtti öregedés, de védő hatásúak a rákkal, a szívinfarktussal és az érelmeszesedéssel szemben is.  

» Részletek

Antihormon-terápia - Mérlegeljük a kárát és a hasznát!

» Részletek

Atomrobbanáshoz hasonlítható környezeti hatások: Rák, szív- és érrendszeri betegségek II.

» Részletek

Az emlők egészsége

» Részletek

Az immunrendszer mint az egyik leghatékonyabb rákellenes fegyver

 

» Részletek

Az isteni Joao

Csodálatos gyógyulásokról, láthatatlan műtétekről számolnak be azok, akik jártak már a kis brazíliai faluban, Abadianiában. Mint arról tavaly júniusi számunkban beszámoltunk, a Szent Ignác Háza előtt naponta több százan gyülekeznek hófehér ruhában, türelmesen várva a bebocsáttatásra. Tudják, hogy valamennyien sorra kerülnek, és nagy valószínűséggel gyógyulást lelnek, találkozva a Joao de Deus néven az egész világon ismertté vált gyógyító médiummal. "Nem én ...

» Részletek

Beata Bishop - Értsd meg, mit üzen a betegség!

Először írt magyar nyelven könyvet Beata Bishop magyar származású, Angliában élő pszichoterapeuta, a Gerson-módszer lelkes híve és terjesztője. Anyanyelvén akarta megüzenni: van teljes gyógyulás a rákbetegek számára, visszaesés nélkül. A könyv bemutatója után nyilatkozott a Természetgyógyász Magazinnak.

» Részletek

Beata Bishop a Gerson-módszerről

Beata Bishop Angliában élő magyar pszichoterapeuta és írónő a Gerson-diéta legismertebb európai terjesztője. Ő vezette be Magyarországon is a Gerson-terápiát. „Ideje a gyógyításnak" című könyvét nyolc nyelvre lefordították, magyarul az Egészségforrás Alapítvány kiadásában jelent meg. Ugyancsak ők adták ki másik könyvét a Gerson-terápiáról, amelyet Charlotte Gersonnal írt. Beata Bishop saját betegsége révén került kapcsolatba a Gerson-módszerrel, majd gyógyult meg a segítségével.

» Részletek

Bélrák

A bélrák gyakoribb, mint gondolnánk. A tumor sokszor évekig növekszik a belekben, anélkül, hogy bármi panaszt okozna. Az első figyelmeztető jeleket, pl. a széklet megváltozását figyelmen kívül hagyják az érintettek, illetve más, ártalmatlan betegség, pl. aranyeresség jelének vélik.  

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.