Összes cikk
<< 1   2   3   4   5   6  >> 6 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Biológiai rákgyógyászat

A "másfajta" rákgyógyászat előretörőben van. A legújabb felismerések szerint még a súlyos esetekben is vannak alternatívák.

» Részletek

Családban marad?

"Amiről itt szó van, az a legvégsőt érinti. A sors, a szeretet és a bűn határaira vezet el. Aki velünk tart ezekhez a határokhoz, megtapasztalja, mi az, ami képes néha még a negatív sorsokat is megfordítani. Látja, hogyan változhat át a megbetegítő szeretet gyógyító szeretetté. Megtapasztalja ezen kívül, hogyan alakul erővé a bűnhődésben kimerülő bűntudat, ha felismerik." (Bert Hellinger)

» Részletek

Daganatellenes gyógynövények

Mottó: "Már öt négyzetméternyi gyógynövénykert birtokában sokat tehet az ember önmagáért, viruló egészségéért." (Maurice Messegue)

» Részletek

Daganatos betegségek

Ha egy embernél a diagnózis minden kétséget kizáróan daganatos betegséget állapít meg, azonnal kétségbeesik. Joggal, hiszen a ráknak félelmetes a híre! Sajnos ezzel a betegséggel rendszerint akkor keresik fel a betegek a természetgyógyászt, amikor már kevés a remény, vagy utolsó szalmaszálként a "csodákban" bíznak.

» Részletek

Elfojtás helyett...

» Részletek

Érzelmi sokk előzi meg a daganatot

A gyógyításban az utóbbi évtizedben érezhetően szükség lenne a paradigmaváltásra. Meglevő szemléletünk nem koherens, a polaritás erőteljesen jelen van, sok betegségre nem tudunk értelmes magyarázatot adni. Új ismereteinket nehezen tudjuk a jelenlegi medicina szemléletébe integrálni. Több ismert gyógyító is teljesen új koncepcióval állt elő az elmúlt évtizedekben, de nézeteik nehezen terjedtek el, nem kaptak kellő nyilvánosságot.

» Részletek

Étkezési tanácsok rákos betegeknek

A­ vitál anyagokban ­gazdag, ­sok­ értékes­ másodlagos­ növényi­ hatóanyagot ­tartalmazó ­teljes­ értékű ­táplálkozás­ fontos ­alapját képezi  a rákmegelőzésnek és az­ egészség­ megőrzésének.­ Ha­ azonban­ valaki­ rákban­ megbetegszik,­ akkor­a­ szokásos­ terá- piák­ és­ mellékhatásaik­ miatt­ átmenetileg­ néhány­ különleges­ szempontot­ kell­ figyelembe­ venni­ az­ étlap­ ...

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 1. rész

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 2.rész

» Részletek

Gyógyító ételek daganatos betegeknek 3. rész

A fűszerek is igen fontos szerepet játszanak ebben a táplálkozási programban, ugyanis bizonyított antioxidáns hatásuknál fogva kedvezően befolyásolják a gyógyulási folyamatokat. Érdemes tehát az ételeket a következő fűszerekkel mértékkel, személyre szabottan gazdagítani. Oregánó, babér, bazsalikom, gyömbér, kakukkfű, kapor, koriander, kurkuma, sáfrány, csili, curry, fokhagyma, hagyma, bors.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.