Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2019. augusztus

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Augusztusban az elegáns Víz-Majom személyében ismét olyan csillagjegy lép színre, akivel a Patkány az élet minden terén összhangban van. Mindkettőjük közös ambíciója, hogy érvényre juttassák kreativitásukat. Mivel az önkifejezés a Disznónak sincs ellenére, semmi nem állja útját, hogy alkotóerejüket kibontakoztassák. A legtöbb Patkány igen ügyesen bánik a szavakkal, ezért nem esik nehezére, hogy támogatókat találjon.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Augusztusban sokkal tovább jut, ha kevesebbet kritizál, helyette annál többet dicsér másokat. Senki sem várja el öntől, hogy hazudjon, pusztán azt, hogy szándékát szebb szavakkal adja elő, és senkit ne bántson meg. Az erős jang-víz energia segít a döntések meghozatalában és azok végrehajtásában. Ez nem lesz minden érintett ínyére, de elkerülhetetlen a jövő alakítása érdekében.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Az agilis Víz-Majom első pillantásra mindenben a Tigris ellentéte. Közvetlen, kissé hányaveti stílusával felidegesíti az állatok királyát. De mostanra talán önre is átsugárzott valami a Disznó humorérzékéből, és nem ugrik a legkisebb provokációra. A víz elem hatása különösen erősen érződik augusztusban, ezért nagy hangsúlyt kap a kommunikáció. Mondja ki nyíltan, ami a szívét nyomja!

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Legkésőbb augusztusban próbálja meg élvezni az életet, és hódoljon az élet örömeinek! Ebben segít a Víz-Majom, aki számtalan kellemes meglepetést tartogat. Persze, erre rá kell hangolódnia. Augusztusban szociális vénáját is kiélheti. Legyen kedves és barátságos azokkal, akiknek nem megy olyan jól a sora. Még ha eleinte úgy is tűnik, hogy ezt nem honorálják kellőképpen, a végén mégis elismerésben lesz része.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Augusztusban az elegáns Víz-Majom szegődik a Disznó mellé, és felcsigázza a Sárkány fantáziáját. Az elmúlt hónapok korlátozásainak immár vége! De azért vigyázzon, ne használja el egyszerre az összes munícióját! A Majommal együtt érkező jang-víz energia segít a fontos döntések meghozatalában. Most sokkal könnyebben érvényesítheti akaratát, mint az elmúlt néhány hónapban.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Egy kedves mosollyal most sokkal többet elérhet. A kedvesség egy fillérjébe sem kerül, és augusztusban sok ajtót megnyithat, amelyek egyébiránt zárva maradnának ön előtt. Ne kuksoljon a négy fal között, menjen ki a szabadba!

Ló

A hónap tendenciája: Az augusztus a Majom hava, aki ezúttal a víz és a fém energiáját erősíti fel a Ló életében. Ez azt jelenti, hogy környezete kulturált párbeszédre számít öntől. Igyekezzen megfelelni az elvárásoknak, és lehetőleg senkit ne bántson meg szavaival! Bár a Disznó szemében nagyon fontos érték az őszinteség, de azt is elvárja mindenkitől, hogy az igazságot megfelelően „csomagolva” tálalják. Aki erre nem képes, inkább hallgasson.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: A Víz-Majommal az oldalán jó benyomást tehet az emberekben. Ennek előnyeit leginkább olyan helyzetekben élvezheti, amikor új ismeretségekre tehet szert. Túlzásba vitt hízelgésre is számíthat, ezért tartsa nyitva a szemét, különben szép szavakkal olyasmibe rángatják bele, amihez amúgy semmi kedve sincs. A szociális elkötelezettséget most is nagyra értékeli környezete. Ez kapóra jön a Kecskének, aki amúgy is szeret segíteni a rászorultakon.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Ez az ön hónapja, ezért majd szétrobban a tetterőtől. Látszólag kimeríthetetlen energiával rendelkezik, ezért környezete feltételezi, hogy minden önre bízott feladattal játszva megbirkózik. Pedig a legfürgébb Majom ereje sem végtelen, és egyáltalán nem szégyen, ha ezt beismeri.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Az augusztusi élénk Víz-Majom felélénkíti a Kakas életét. Végtére is a Majom tulajdonsága, hogy igyekszik kitörni a rutin korlátai közül, és nem törődik a következményekkel. A Disznó is nyitott minden újdonságra és változásra. Talán végre a Kakas is megszabadulhat a régi terhektől és új fába vághatja fejszéjét. A nagy nyüzsgés ellenére ne feledkezzen meg azokról, akik nem olyan szerencsések, mint ön! A szociális érzékenységet csupa nagy betűvel írják az emberbarát természetű Disznó évében.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Ha régóta szeretne hangot adni kívánságainak, elérkezett a pillanat, hogy a tettek mezejére lépjen. Most nem az a legfontosabb, hogy mit mond, hanem az, hogy miként fogalmaz. A Majom és a Disznó nyitott gondolkodása és személyisége most hatással lesz a Kutyára is. Így sokkal könnyebben elboldogul az önnek ismeretlen környezetben is. Bízzon képességeiben!

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Az idei augusztus egyértelműen az élvezetek jegyében telik. Ha teheti, csökkentse kötelezettségeit minimálisra, és szentelje magát az örömöknek. Lehet, hogy ezzel nem keres pénzt, de lelkileg annál inkább gazdagodni fog. Az örömök ellenére ne feledkezzen meg azokról, akiknek nincs olyan jó dolga, mint önnek. Ossza meg másokkal is boldogságát!

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2019. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.