Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2018. december

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Ez a Patkány hónapja, így igazán elemében érezheti magát. Többek között kommunikációs készségét és kreativitását csillanthatja meg mások előtt. Mindezeknek köszönhetően a naptári év vége felé még új terveket szövögethet. Azzal azonban türelmesen ki kell várnia 2019 februárját, amikor a Kutya éve véget ér, hogy kiderüljön, ezekből a tervekből mi valósítható meg. Addig is vegye fel a távoli megfigyelő pozícióját! Lehet, hogy olyan információk birtokába jut, amelyek később hasznosnak bizonyulnak. 

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A december hónap a Fa-Patkány jegyében telik, ami némi lendületet ad az év végének. A Bivaly most olyan impulzusokra számíthat, amelyek segítenek az utóbbi hónapokban megrekedt helyzetek feloldásában. Váratlan fordulatoktól nem kell tartania, hiszen a Kutya gondoskodik a kellő stabilitásról. 

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A december remek ahhoz, hogy az élet minden területén jó eredményt érjen el. Ráadásul mindehhez még csak nagyon meg sem kell erőltetnie magát. Őrizze meg nyugalmát és hagyja, hogy a naptári év békés nyugalomban érjen véget! Az élénk szellemű Patkány talán megpróbál bogarat ültetni a fülébe, és lehet, hogy kifejezetten jó ötletei is vannak. Ez azonban nem ok arra, hogy kapkodásba kezdjen! 

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: A Föld-Kutya éve lassan a végéhez közeledik. A naptári év utolsó hónapját egy a Kutyánál sokkal élénkebb és kreatívabb Patkány uralja. Ez némiképp előre vetíti a következő évben várható változást. Aki túlságosan hozzászokott a lassúsághoz és a stabilitáshoz, azt érzékenyen érintheti a változás szele. Végtére is a Patkány türelmetlenül reagál a rutinra, és inkább több aktivitást vár a Nyúltól. Ennek persze nem kell mindenáron engedelmeskedni. Aki a lassabban haladó Kutyával érzi jobban magát, még nyugodtan maradhat az eddigi, komótos tempónál. 

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: A nehézkes, lassú hónapok után végre fellélegezhet. Ez persze még nem jelent azonnali felgyorsulást, de azért már kezdhet terveket kovácsolni. Mivel a Kutya hatása lassan gyengül, nyugodtan álmodozhat, akár kisebb légvárakat is építhet. 

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Ne csodálkozzon, ha minduntalan azon kapja magát, amint lehetséges forgatókönyveket játszik le képzeletében, és azok kimenetelét latolgatja. De gondoljon rá, hogy legtöbbször teljesen másképp alakulnak a dolgok, mint terveztük! Aki némiképp szétszórnak, dekoncentráltnak érzi magát, igyekezzen napi teendőit minél tudatosabban rendszerezni! 

Ló

A hónap tendenciája: A Ló főként szellemi téren igencsak felélénkül. Ám, ahelyett, hogy egyszerűen csak úgy nekiiramodna, alaposan gondolja át, merre akar elindulni! Ezzel sok időt és boszszúságot takaríthat meg. Maradjon meg saját tempójánál, és ne hagyja, hogy eltérítsék a figyelmét! Koncentráljon inkább a közvetlenül ön előtt lévő dolgokra! 

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: A Kecske gondolkodása is felpezsdül, ez azonban még nem jelenti automatikusan azt, hogy a gondolatokat azonnal tett is követi. Inkább csak arról van szó, hogy megszabadul néhány gondolati féktől, és lassan ráhangolódik a készülő változásra. Az sem baj, ha motivációja egyelőre nem túl intenzív. 

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Lehet, hogy annyi ötlet kering a fejében, hogy képtelen rendet tartani köztük. A Kutya évében aligha lesz alkalma összes új tervének megvalósításához hozzálátni, de épp elég alkalma lesz minderre jövőre. 

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: A Kakas örül, hogy végre megint távolabbra vetheti tekintetét. Lassan elkezdheti szövögetni jövő évi terveit. Mindenekelőtt az aktuális szituációt kell alaposan felmérnie, így később sokkal könnyebben hozhat majd döntéseket. 

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Ha a Kutyának eddig nem sikerült valamilyen konkrét célért lelkesedni, most utoljára lehetőséget kap, hogy saját évében megtalálja a helyes irányt. Olyasmit találjon, amiben hosszabb távon is örömét leli. Ennek érdekében azonban nem kell minden mást félredobnia. A Kutya a szokások rabja. Ezt decemberben főként akkor érzi, ha teljesen újszerű dolgokkal konfrontálódik. Most könnyebben rá tud hangolódni az ilyesmire, ami a decemberben színre lépő kreatív és nonkonform gondolkodású Patkánynak köszönhető. Azonban az, hogy az új gondolatokat hajlandó lesz-e megvalósítani, már más lapra tartozik. 

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: A naptári év vége felé könynyen megtörténhet, hogy a Disznó fejében olyan sok gondolat kavarog, hogy miattuk elfelejt cselekedni. Alapjában véve semmi baj sincs vele, ha mindent alaposan megfontol, de a gondolkodás ne tartson túl sokáig, különben elszalasztja a lehetőséget, hogy ötleteit megvalósítsa. Decemberben ismét erősen érződik a víz elem hatása, ami kifejezetten kedvez az utazásnak. 

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2018. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.