Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2017. szeptember

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: A szeptember a Kakas hónapja, tehát most kétszeresen érvényesül az évet uraló csillagjegy hatása. A Patkány számára ez azt jelenti, hogy sokkal önkritikusabban és élesebben látja saját tevékenységét. Annak érdekében, hogy jobban meg tudjon felelni környezete és saját magával szemben támasztott elvárásainak, jobban meg kell szerveznie minden tevékenységét. A rend és a szervezettség ne csak elméletben legyen meg, hanem tükröződjön a cselekedeteiben is.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Szeptemberben kétszeresen érvényesül a Kakas hatása, ami a Bivaly életét némi stresszel töltheti el. Ne hagyja magát nyomás alá helyezni, azonnal jelezze, hol húzódnak terhelhetőségének határai. Akinek marad rá szabad ideje, komolyan elgondolkodhat a magánéletét vagy szakmai életét érintő változásokon.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A legtöbb Tigris egyedül is kiválóan elboldogul – ebben hasonlítanak a Kakasra, aki szintén szereti egyedül meghozni a döntéseit. Mindez most fokozottan érvényesül, de vajon nem lenne mégis jó legalább lelki szinten némi támogatás? Az erős jin-fém elem hatása erősíti a Tigrisben a koncentrációt és az önfegyelmet. Ezek birtokában sokkal könnyebben lezárhat néhány fontos feladatot és ügyet.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Idén szeptemberben egy Föld-Kakas szegődik az évet uraló Kakas mellé. Ők több önállóságot követelnek meg alattvalóiktól. Ehhez azonban nem elegendő a magabiztos fellépés. Azt is számításba kell vennie, hogy nem mindenben fog megfelelni mások elvárásainak.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Szeptember a Kakas hónapja, ezért hatása kétszeresen érvényesül. Ez azt jelenti, hogy minden tevékenységére teljes figyelmével összpontosítania kell. Lehetőleg higgadtan cselekedjen, ne kapkodjon, ezzel rengeteg bosszúságtól megkímélheti magát.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Kakas elfogadja önt olyannak, amilyen. Ez most még inkább igaz, hiszen szeptemberben az év uralkodója mellé egy másik Kakas szegődik. Semmi oka a szerénykedésre, ideje előmerészkednie rejtekhelyéről. Mutassa meg a világnak, mire képes! Ehhez nem kell nagyképűnek lennie, alakoskodnia vagy a valóságnál többet láttatnia. Egyszerűen csak legyen magabiztos.

Ló

A hónap tendenciája: Az utóbbi hónapok huzavonája után végre elérkezett az idő, hogy tisztázza magában, valójában mit szeretne elérni. A szeptember a Kakas hónapja, most tehát kétszeresen érvényesül a hatása. Ez a körülmény a cél kitűzésében is sokat segíthet, ugyanakkor a cél eléréséhez szükséges önfegyelemmel is felruházza önt.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Előbb-utóbb a Kecske türelme is elfogy. Ha most épp ez a helyzet, ne dobja be rezignáltan a törülközőt. Inkább nyissa ki a száját, és próbálja meg ismét mozgásba hozni a dolgokat. Ha továbbra is csendben marad, semmi sem változik. A szeptember nem kedvez a mélyen szántó beszélgetéseknek, de néhány felületes kapcsolatra azért számíthat. Ha új ismerősei közül valaki felkeltette az érdeklődését, később még kiépíthet vele közelebbi ismeretséget.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Ha rendezi a gondolatait, mielőtt megszólalna, azonnal odafigyelnek önre. Ellenkező esetben nagyon megnehezíti a hallgatósága dolgát, hogy kövessék kissé csapongó gondolkodásmódját. Egy kis összeszedettség és rendszerezettség mindig hasznos lehet. Még akkor is, ha úgy érzi, ez némiképp korlátozza a szabadságát. A Tűz-Kakas mellé szeptemberben egy másik Kakas társul, ezért is fontos a fegyelem, hiszen ez a Kakas egyik legfőbb elvárása alattvalói felé.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Az erős jin-fém energia hatására szeptemberben csorbát szenved a Kakas rugalmassága. Ön hajlamos sok lehetőséget elszalasztani, csupán, mert túl mereven ragaszkodik a szabályok betartásához. Ezzel feleslegesen megnehezíti saját életét.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A szeptember a Kakas hónapja, aminek hatására felerősödik a jin-fém elem hatása. Ez mindenkit tökéletes teljesítmény elérésére sarkall. Mindez az amúgy is kötelességtudó Kutya számára meglehetősen fárasztó lesz, ha valóban minden téren tökéletességre törekszik. Most nem mindig segít, ha összeszorítja a fogát, és megpróbál kitartani. Inkább időben szóljon, ha nem bírja az iramot!

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: A Kakas által gerjesztett erős jin-fém energia szeptemberben különösen erősen érvényesül. Nem csoda, hiszen ez a Kakas hónapja, tehát a hatása duplán érvényesül. Mindez a Disznó számára annyit jelent, hogy még inkább törekednie kell feladatai alapos, gondos végzésére. Ha teljesíti az önre bízott feladatokat, nem kell sokat várnia az elismerésre.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2017. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.