Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2020. október

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Októberben nem árt, ha alacsonyabb sebességfokozatba kapcsol, ugyanis most a Tűz-Kutya lép színre, aki gondoskodik róla, hogy minden szabályozott keretek között történjen, és senki ne terhelje túl magát. Aki tehát már régebb óta úgy érzi, kis pihenésre volna szüksége, most ne habozzon tovább, vegye ki megérdemelt szabadságát! Ellenkező esetben egyre több hibát fog elkövetni, vagy teljesen kimerül.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A Tűz-Kutya a konzervatív tendenciák megerősödését jelzi. A Bivaly számára ez azt jelenti, hogyan őrizheti meg eddig elért eredményeit. Mivel a Patkány éve túl van a zeniten, most minden téren biztosíthatja mindazt, amiért eddig megdolgozott. Ennek ellenére továbbra is érdemes olykor távolabbra is tekinteni, ugyanis az elkövetkező hónapokban is adódhat olyan alkalom, amikor érdemes a kitaposott ösvényről letérni, és új terepre merészkedni.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Bizonyos dolgokat az agilis Fém-Patkány évében sem lehet erőből elintézni. Ahelyett, hogy továbbra is láthatatlan falaknak rohanna, jobb lenne, ha inkább pihenne. Bizonyos dolgok önmaguktól is elintéződnek, anélkül, hogy közbeavatkozna. A szünet kínálta pihenés alatt gondolatban felkészülhetne következő utazására. Így leküzdheti benső bizonytalanságát, és szívósabb lesz, ha esetleg akadállyal szembesül.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Októberben a Nyúl szempontjából mind az öt alapelem harmonikus egyensúlyba kerül. Ez ideális időszak, hogy most csak az élvezeteknek és az örömöknek éljen! Nyugodtan szánjon egy kis időt olyasmire, aminek nincs kézzelfogható haszna, hanem egyszerűen csak örömöt okoz önnek! Akit még mindig kisebb-nagyobb betegségek gyötörnek, most vegyen ki hosszabb szabadságot!

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Az októberben színre lépő Kutya lefékezi a Sárkány eddigi lendületét. A kínai horoszkópban a Sárkány és a Kutya oppozícióban áll egymással, ezért nem jönnek ki jól. Valószínűleg ez azzal magyarázható, hogy a pragmatikus Kutya nem tud mit kezdeni a Sárkány fékezhetetlen fantáziájával. Készüljön fel az esetleges kritikákra, hogy megfelelő választ tudjon adni. A Kutya az idén jang-tűz energiát tartogat a tarsolyában, ezért a Sárkány kellő vehemenciával és szenvedéllyel fogja tudni védeni ügyeit.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A jang-tűz energia megkönnyíti az introvertált Kígyó dolgát, ha környezetét meg akarja győzni terveiről. Senki sem várja el, hogy lelkesítő előadásokat tartson, de azért egy kicsit nyugodtan dolgozhat rajta, hogy ötleteit megismerje a külvilág.

Ló

A hónap tendenciája: Végre kellő távolságot tarthat a Patkány néha vadnak tűnő ötleteitől, és eredményesebben tudja képviselni saját álláspontját. Ennek ellenére ne kezdjen el kapkodni! Képtelenség négy hét alatt mindent behozni, amit az elmúlt hónapokban elszalasztott. Inkább kímélje erőforrásait! A Lónak jól jön a stabilabban alakuló októberi időszak. Most lehetőleg a környezetében élő emberek segítségére támaszkodjon!

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Októberben nehézségekbe ütközhet, ha mindenáron keresztül akarja vinni akaratát. Különösen nagy ellenállásra számíthat, ha letér a megszokott ösvényről. Most akármilyen jó ötleteket is kap a Patkánytól, megfelelő támogatás nélkül aligha fogja azokat tudni megvalósítani. Jobban teszi, ha vár még, és novemberben újra próbálkozik. Addigra megszűnik a Kutya hatása.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Nem mindenki képes lépést tartani a Majommal – ezt nyilván észlelte az elmúlt hónapokban, de nem törődött vele. Hiába érzi úgy, hogy energiája kimeríthetetlen, környezete örülne neki, ha időnként tartana egy kis szünetet. Arról nem is beszélve, hogy természetesen önnek is jót tenne, ha kissé lassítana. Törődjön többet egészségével! Elhalasztott orvosi vizsgálatok, a testmozgás hanyagolása, munka közben kapkodva bekapott ételek – bőven van min javítani!

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Végre stabilabbá válik a Kakas élete is, hiszen a Kutya most jó adag föld energiát hoz magával. Ez a körülmény kifejezetten jól jön a Kakasnak, hiszen számos kérdésben most pragmatikus döntést tud hozni. Vegyen búcsút a bonyolult felépítésű légváraktól, amelyek építgetésére a Patkány csábította, és gondolkodjon inkább egyszerű megoldásokban! Ezzel környezetét is jobban tudja motiválni.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Mostanra nyilván konstatálta, hogy senki sem akarja változásokra kényszeríteni. A Patkány inkább szép szavakkal igyekszik meggyőzni önt. Végtére is a Patkány nem erőszakos természetű, és inkább azt szereti, ha alattvalói önként követik őt. Október az ön hónapja, ezért most kevéssé érez hajlandóságot olyasmire, amit nem szokott meg. A Kutya kifejezetten konzervatív lény, ezért saját hónapjában ez a tulajdonság fokozottan érvényesül. Egyelőre ülhet a babérjain, de előbb-utóbb mozgásba kell majd lendülnie.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Októberben nem várt helyről kap támogatást. Ez megerősíti abban, hogy továbbhaladjon a megkezdett úton, és még inkább higgyen abban, hogy célba fog érni. Októberben a tűz és a föld elem gondoskodik róla, hogy a Disznó kiegyensúlyozott hangulatban legyen. Azonban a kedvező konstelláció hatására sem szabad elkényelmesednie!

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.