Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2019. október

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Az október sok Patkányt a tavalyi évre fog emlékeztetni, ugyanis a Fa-Kutyával ismét a stabilitás leföldelő hatása lesz érezhető, amitől tavaly úgy vélhette, hogy minden lassabban, vontatottabban megy a szokásosnál. Szerencsére a Disznó gondoskodik róla, hogy a Kutya hatása ne rontsa el végképp a Patkány hangulatát. Ahelyett, hogy álmodozni kezdene, inkább azon gondolkodjon, miként tölthetné ki idejét hasznos tevékenységgel.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A legtöbb Bivaly októberben nem lesz kalandos hangulatban. Ez nyilván a Kutya színre lépésével magyarázható, aki kitartó lojalitásáról híres. A Kutya azt szeretné, ha minden változatlan maradna. Mivel a Bivaly is konzervatív beállítottságú, ezekben a hetekben valószínűleg nem fűlik a foga semmilyen újdonsághoz. A Kutya ugyanakkor a jang-fa energiát is felerősíti, ami a személyes fejlődést és a kreativitást képviseli. Lehet, hogy mégis valamilyen új irányba kellene elmozdulnia?

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Októberben a ház és a család kerül középpontba. A Disznó és a Kutya egyaránt azt várja a Tigristől, hogy szenteljen több figyelmet a magánéletnek. Ez azért nem azt jelenti, hogy nyugodtan hátradőlhet szerettei társaságában, és átadhatja magát az édes semmittevésnek. Inkább gondoskodjon némi pezsgésről a családi életben. Szervezzenek közös programokat, amelyekben mindenki jól érzi magát! Ha teheti, a szervezés egy részét nyugodtan delegálja egy arra alkalmas családtagnak.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: A fa energiát magával hozó Kutya feléleszti a Nyúl kreativitását. Persze az egész mit sem ér, ha ötleteit nem tárja a nyilvánosság elé. A Disznóval az oldalán biztos lehet a barátságos fogadtatásban.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Aki eddig nem volt képes állást foglalni párkapcsolata jövőjét illetően, legkésőbb most döntéshelyzetbe kényszerül. A pragmatikus Kutya októberben véget vet a homályos ígérgetésnek és kibúvóknak. Lehet, hogy ez nem tetszik a Sárkánynak, de most valóban egyértelműen el kell döntenie, hogy mit akar. A kínai asztrológiában a Kutya és a Disznó viszonylag ellentétes csillagjegyek – ez a biztonságkeresés és a szabadságvágy ellentétét képviseli. A Disznó azonban segíteni fog olyan kompromisszum keresésében, amivel minden érintett elégedett lehet.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Az otthon szépítése, felújítása aktuális, még a kézügyességgel kevésbé megáldott Kígyóknak is. Önkéntes segítőkben nem lesz hiány, csak jó szervezés kérdése az egész. Figyelme ne lankadjon akkor sem, ha pillanatnyilag minden békésnek és nyugodtnak tűnik. Nyilván nem szeretne valamilyen bosszantó apró hibát elkövetni.

Ló

A hónap tendenciája: Az októberi csillagjeggyel a Ló remekül megérti magát. Nem lesz nehéz saját terveinek megvalósításán dolgozni. Minden bizonnyal dicséretes dolog másokért fáradozni, de ez nem jelenti azt, hogy saját érdekeit el kellene hanyagolni. Az utóbbi időben túl sokat töri a fejét olyasmin, amin amúgy sem tud változtatni. Ahelyett, hogy állandóan lehetséges forgatókönyveket pörgetne le lelkiszemei előtt, inkább lásson munkához!

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Úgy tűnhet, kissé eltávolodott komfortzónájától. Legyen pragmatikus. Milyen haszna volt abból, hogy bátran viselkedett? Jól érezte magát közben? Ha igen, akkor érdemes továbbra is ebben az irányban haladni. Ha viszont inkább a jelenlegi állapotban érzi jól magát, akkor legyen tartózkodóbb.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Ősszel a Majom figyelme is otthonra irányul, rá sem az elvágyódás lesz jellemző, sokkal inkább arra figyel majd, hogy a házában rend legyen. Aki ennek ellenére is egyik szemével a távolba tekint, csak akkor kezdjen új dologba, ha otthon már minden feladatot elvégzett.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Két eseménydús hónap után októberben a Kakas élete is visszatér a rendes kerékvágásba. Ez a Kutya színre lépésével magyarázható, aki a Disznóval egyetértésben a nyugodtabb tempó híve. Sok kreatív ötlete támadhat. Az már más lapra tartozik, hogy mindebből mit lehet megvalósítani.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Októberben nyilván semmilyen kockázatot nem vállal fel, hiszen ez az ön hónapja, és a Kutya kifejezetten konzervatív alaptermészetű. Ez kényelmes lehet, de így egy tapodtat sem jut előre. Nem kell kalandorrá válnia, de egy csipetnyivel több rugalmasság és bátorság azért jót tenne. Ha a változtatáshoz nincs bátorsága, akkor kreativitása is hanyatlásnak indul. Embertársai valószínűleg nem is sejtik, mekkora alkotóerő szunnyad önben.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Feladatait úgy ossza be, hogy mindig legyen valamilyen tennivalója, így nem támadnak buta gondolatai. Az októberben színre lépő lojális Kutya meglévő és új emberi kapcsolatait egyaránt stabil alapokra akarja helyezni. Ez leginkább akkor sikerülhet, ha vonakodás nélkül elköteleződik. Személyes növekedése októberben csak akkor lehetséges, ha az nem ütközik valamilyen régebbi tervével.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2019. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.