Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2018. április

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: A Kutya évében most először tapasztalható némi lendület, hiszen az idei április a Tűz-Sárkány hava. A Sárkánynak mindig örömet okoz, ha a Patkány kreatív ötleteit támogathatja. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni, hogy a Kutya évében járunk, ezért nem árt az óvatosság és a visszafogottság. Ha ugyanis nem gondolja át kellőképpen a lépéseit, megeshet, hogy ötleteivel a várt gratuláció helyett gúnykacajt arat. Most nem lesz könnyű dolga annak megítélésében, mi helyes és mi helytelen. Kétes esetben halassza döntését későbbre. 

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája:  A Föld-Kutya évében minden bizonnyal könnyű dolga lesz ügyeinek józan megítélésében Nem arról van szó, hogyan tudna mindenkinek a kedvére tenni, sokkal inkább arról, hogyan válassza ki az ön szempontjából helyes utat. Ha kitűzte az irányt, kitartóan haladhat célja felé. Az április a fantáziadús Sárkány hava, ezért nem lesz mindig könnyű józannak maradni. De nem is kell annyira szigorúnak lennie önmagához! 

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A Tűz-Sárkány személyében áprilisban olyan szereplő lép színre, akire elsősorban az élénk fantázia jellemző, ezért új kalandokra csábíthatja. E tendenciát persze erőteljesen fékezi majd a Föld-Kutya, aki mindig a lelkiismeretére fog apellálni. A Kutya és a Sárkány direkt oppozícióban áll egymással, ezért igyekeznie kell, hogy víziói és józansága között egészséges egyensúlyt találjon. 

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Akinek nem sikerült összebarátkoznia az új uralkodóval, áprilisban kissé elveszettnek érezheti magát. Annak érdekében, hogy ez az érzés ne erősödjön fel túlságosan, a Nyúl olyan dolgokban találjon támaszt, amelyeket biztosnak és stabilnak tart. Hagyatkozzék az élet minden terén a már jól bevált dolgokra. Áprilisban a Tűz-Sárkány lép színre, aki próbára teszi a Föld-Kutya türelmét. Jobban teszi, ha kimarad kettőjük vitájából.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája:  Április az ön hónapja. Ez azonban nem ok arra, hogy lázadjon az év uralkodója, a Kutya ellen! Lehet, hogy a Kutya lassú, megfontolt tempója nem felel meg az ízlésének, mindez azonban nem jelentheti azt, hogy önre ne vonatkoznának a játékszabályok. Ebben és a következő két hónapban a tűz elem különösen erős lesz, ami minden bizonnyal serkentőleg hat majd a motiváltságára. 

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Fejlett intuíciója áprilisban éles ellentétbe kerül a Kutya pragmatikus beállítottságával. Ez némiképp megnehezíti a dolgát, ha döntéseket kell hoznia. Ha nem biztos magában, halassza a döntést májusra, és gondoljon rá: a legjobb általában az arany középút. Áprilisban a tűz elem hatását a színre lépő Tűz-Sárkány még inkább felerősíti a Kígyó életében. Ez a hatás a következő két hónapban tovább erősödik majd. Éppen ezért fontos, hogy ne tegye ki magát túlságosan erős stresszhatásnak. 

Ló

A hónap tendenciája: Míg az elmúlt két esztendőben az egyetlen állandóságot a folyamatos változás jelentette, a Kutya évében a főszerep a meghozott döntések melletti kitartásé lesz. Ne hagyja hát magát letéríteni az útról. Áprilisban minden téren jobban felfigyelnek önre, amit a most színre lépő Sárkánynak köszönhet. 

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Az áprilisban színre lépő Sárkány valószínűleg rózsaszínben festi le önnek a jövőt. Sajnos a Kutya csakhamar kiábrándítja és visszarántja a valóság kemény talajára. De azért ne csüggedjen, néha a legjobb statisztika is téved. Továbbra is higgyen szilárdan abban, hogy álmai megvalósulnak! Aki úgy érzi, motiváció híján van, vonuljon háttérbe. Gyűjtsön be minél több információt, és csak akkor váljon aktívvá, ha valóban úgy látja, sikerülhet a dolog. 

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Az áprilisban színre lépő Sárkánnyal az oldalán a Majom egyik légvárat építi a másik után. Ezzel szemben a Kutya inkább a konkrétumok talaján áll, és csak akkor jutalmazza meg önt sikerrel, ha követi a példáját. Ez nem azt jelenti, hogy kreativitását teljesen félre kell tennie, inkább igyekezzen azt célirányosan hasznosítani. 

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: A Kakas talán még nem tudja, hogyan alakul a Kutya éve, ezért ezekben a hetek az orientálódás jegyében telnek. Valószínűleg nem kell túl sok feladatot magára vállalnia. Inkább hagyja, hogy a dolgok a maguk módján alakuljanak. Nem kell mindent előre eltervezni! Ha így tesz, nem csak sokat tanulhat, de rengeteg stressztől óvhatja meg magát

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Az április a Kutyával oppozícióban álló karizmatikus Sárkány hónapja. Ez azt jelenti, hogy némi ellenszélre számíthat. Aggodalomra semmi ok, hiszen mindez átmeneti jellegű, és már a következő hónapban elhárul az útjából minden akadály. A magabiztos, öntudatos Kutya nyugodtan haladjon tovább a választott úton. Aki ellenben elbizonytalanodik, inkább iktasson be egy rövid szünetet. 

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Tudta, hogy a Disznót sokan kiváló alkalmazkodóképességéért irigylik? Nyilván nem létezik konkrét recept a személyes boldogulásunkra, de azért jól teszi, ha egy kissé aktivizálja magát. Ne várja, hogy a sors majd ön elé sodor valamit, inkább ragadja meg azt, amit kiérdemelt, ami jár önnek! Ehhez valószínűleg elő kell bújnia rejtekhelyéről, amiben segítségére lesz az áprilisban színre lépő karizmatikus Sárkány. 

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2018. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.