Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2018. augusztus

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Az augusztusban színre lépő Fém-Majom segítségével az élet minden terén sok pozitív változást tud elindítani, hiszen a Patkány és a Majom remekül kiegészítik egymást, ha kreatív ötleteket kell megvalósítani. A konzervatív természetű Kutya némi kritikával szemléli e két csillagjegy aktivitását, és elképzelhető, hogy igyekszik lefékezni őket. Ez a próbálkozása azonban nem fog sikerülni, tehát minden oka megvan a derűlátásra! A Majom tarsolyában ezúttal erős Fém-energia van, ami kedvező a régi dolgok megváltoztatásához. 

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Az aktív Fém-Majom hatására a Bivaly élete is megélénkül. Az elmúlt két, inkább eseménytelen hónap után ismét örülhet, hogy végre mozgásba lendülnek a dolgai. De azért ne reméljen túl sokat, mert kiemelkedő eredményekre még így sem számíthat! A Majom köztudottan szeret nagy port kavarni maga körül, anélkül, hogy a végén komolyabb eredményt tudna felmutatni. Ennek ellenére a mostani, aktívabb időszak arra ösztökélheti önt, hogy ismét kezébe vegye sorsa irányítását. A jelenlegi mottó: kezdeményezni, cselekedni! Még akkor is, ha a végeredmény nem egyezik meg mindenben az elképzeléseivel. 

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A Tigrissel szemben támasztott elvárások komolyak. Ha most úgy érzi, túl nagy a teher, jobban teszi, ha a háttérbe húzódik, ahelyett, hogy szétaprózná magát a sok feladattal. Az augusztust uraló, rendkívül élénk és fürge Majom valószínűleg aktivitást vár el öntől, de nem mindenáron. Végtére is a Majom közvetlen oppozícióban áll a Tigrissel, ezért szeret időnként csúfot űzni vele. 

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Augusztusban a Majommal ismét visszatér a könnyedség. Lehetőleg ne terhelje magát olyasmivel, amin amúgy sem tudna változtatni. Bizonyos Nyulak ügyeljenek rá, hogy emberi kapcsolataikban se vállaljanak fel túl sok terhet. 

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Az erős földhatás után az augusztusi fémenergia segítségével élesedik a Sárkány lényeglátása. Bár a változásokat nem kedvelő Kutya évében nem könnyű dolog, most mégis célszerű volna néhány szükségtelen dologtól megválnia. A Sárkány és a Majom jól kiegészítik egymást. A kettő könnyed stílusa azonban szálka lehet a Kutya szemében, ezért legyen résen, nehogy extrovertáltságával megbotránkoztasson másokat! 

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Akinek van rá kedve, most nyugodtan szentelheti magát szokatlan dolgoknak. De az sem baj, ha inkább a kitaposott ösvényen marad. Az augusztus egyébként kiváló hónap a pihenésre is. Nyugodtan vegye ki jól megérdemelt szabadságát! Utazzon el, vagy töltse a pihenőidőt megszokott környezetében! 

Ló

A hónap tendenciája: Az év inkább lassú, eseménytelen első fele után most kissé mozgalmasabbá válik a Ló élete. Ügyesebben tudja szervezni teendőit, ugyanakkor le tud rázni magáról mindent, ami fékezi, visszatartja. A Kutya támogatásával pedig öntudatosabban tudja követni személyes céljait. 

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Augusztusban sok Kecske szó szerint megtáltosodik, és energiával telve veti magát teendőibe. Ebből a lendületből jusson saját céljaira is! Kár lenne, ha energiáiból csak mások profitálnának. Az augusztusban színre lépő Majom hajlamos mindent felkavarni maga körül, ami igazán élénkítő, frissítő élmény lehet. 

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Talán nem minden úgy alakult, ahogy az év elején elképzelte, de ez nem jelenti azt, hogy ne alakulhatnának pozitívan a dolgai. Biztosan megvan önben a kellő rugalmasság ahhoz, hogy a váratlan fordulatokhoz alkalmazkodjon. Így a végén mégis nyereséggel zárhatja a napot. A most felerősödő fémenergia hatására könnyebb lesz szakítani a megszokott mintákkal. Ennek érdekében azonban figyelmen kívül kell hagynia mások vélekedését. 

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Végre több aktivitásra számíthat, vége a szélcsendnek. Augusztusban ismét lehet alkotni, nem csak a már elért eredmények felett kell őrködni. A Kakas tele van energiával, és mindjárt egyszerre legalább százféle fába szeretné vágni a fejszéjét. Ennek ellenére ne kövesse el azt a hibát, hogy egyszerre több dologba fog bele. Szépen mindent sorjában. 

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Az augusztusban érvényesülő fémenergia hatására most minden sokkal könynyebben és lendületesebben alakul a Kutya életében, mint az előző hónapokban. Ebben nyilván szerepe van az augusztusban színre lépő Majomnak is. Mindez jó hatással lesz a Kutya hangulatára is. Saját évében igazán minden oka megvan az optimizmusra. A Majom hatására nem csak vidámabb és bizakodóbb, de segítségével céljait is könnyebben elérheti. Persze nem kell kapkodni sem. Ossza be energiáját! 

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Az augusztusban színre lépő Majommal egyúttal a fém elem hatása is felerősödik, ami kifejezetten kedvező hatással lesz a Disznóra. Használja ki ezt a friss lendületet, és lásson hozzá a rendrakásnak és a lomtalanításnak! Ráadásul most nyugodtan vásárolhat új holmikat. 

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2018. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.