Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2019. december

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Decemberben a Patkány ízelítőt kap abból, ami a küszöbönálló saját évében vár rá. Ennek ellenére jól teszi, ha biztonsági háló nélkül semmibe nem ugrik fejest. Ehhez még túlságosan erős a regnáló Disznó, aki épp uralkodása vége felé mindenkit arra ösztökél, hogy vigye végig megkezdett vállalásait, feladatait.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A decemberben színre lépő Tűz-Patkány némi élénkséget csempész a Bivaly életébe is. Új ötletei támadnak, és már törheti is a fejét ezek megvalósításán. Lehet, hogy februárig eltart, míg teljes erővel belevetheti magát az új dolgokba, de a türelem kifejezetten a Bivaly erőssége. A Disznó, a Patkány és a Bivaly hármasa olyan kombináció, amelyet rendkívüli mértékben támogat a víz elem.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Végre ismét saját dolgaival foglalkozhat. Ez nem azt jelenti, hogy a Tigris szűkmarkú vagy önző lenne, de előbb-utóbb elérkezik az a pont, amikor egyszerűen elég volt a jótékonykodásból. A kérdés csupán az, hogy a Tigris hajlandó-e a naptári év végén előmerészkedni rejtekhelyéről. A sok ötlet még nem garantálja a sikert. Gondolja át jól, pontosan mibe szeretne belefogni!

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Decemberben a Patkány személyében olyan csillagjegy társul az évet irányító Disznóhoz, aki hajlamos a problémákat a szőnyeg alá seperni. Ne engedje, hogy ez a tendencia önre is átragadjon! Pláne ne, ha nem is az ön feladata a megoldás megtalálása! Inkább lépjen a háttérbe, relaxáljon, és hagyja a többieket dolgozni!

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Decemberben sok lesz a feladat, de annál kevesebben akarnak dolgozni. Az ebben a hónapban színre lépő Patkány sem bizonyul jó segítőnek, ha a régóta az asztalon heverő feladatok elintézéséről van szó. Itt bizony az ön szorgalmára és akaraterejére lesz szükség. Ön tud rangsorolni, ezért nem lesz nehéz feladata, ha észszerűen kell beosztania az időt, hogy elkerülje a haszontalan üresjáratokat.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A naptári év vége felé sok Kígyó fantáziája meglódul. Ez nyilván az agilis és álmodozásra hajlamos Patkány decemberi színre lépésével magyarázható. A rengeteg ötletből azonban valószínűleg csak igen keveset fog tudni megvalósítani, mert ehhez túl sok kötelezettsége és feladata van.

Ló

A hónap tendenciája: A naptári év végén nehezére eshet, hogy végre akcióba lépjen. Sokkal egyszerűbb mindent csak gondolatban csinálni, ugye? Alapjában véve nem is baj, ha a jövő esztendőben önre váró feladatokat végiggondolja. Azonban teljesen valószínűtlen forgatókönyvekkel foglalkozni abszolút időpocsékolás! Némi következetesség és rendszeresség igazán jót tenne önnek. Nem elég csak tervezgetni, a terveket meg is kell valósítani!

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Semmi oka rá, hogy az utóbbi hónapokban hozott döntéseit megkérdőjelezze. Inkább tekintsen előre, és a Disznó évének végéig igyekezzen olyan sok víziót megvalósítani, amennyit csak tud.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: A naptári év utolsó hónapjában színre lépő Patkány személyében a Majom olyan kísérőt kap, aki csak úgy sziporkázik az újabbnál újabb ötletektől. Ezt kifejezetten izgalmasnak tartja, de a nagy zsongás közepette megfeledkezhet eddig befejezetlen feladatairól. Érdemes jó előre átgondolni, milyen témáknak ad majd prioritást.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Az ambiciózus Kakasok most még mindent beleadnak, hogy elérjék kitűzött céljukat. Nem biztos, hogy ebben szűkebb környezetük támogatni fogja őket. Lehet, hogy jól kell érvelnie, hogy elnyerje a többiek tetszését, és megkapja a cselekvéshez szükséges szabad kezet és tevőleges támogatást. Azonban a legbecsvágyóbb terveket is hátrébb kell sorolni, ha szociális kötelezettségei úgy kívánják. Az együttérző Disznó decemberben is ezt várja el öntől.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Bizonyos kötelezettségeit nem halogathatja tovább. Lehet, hogy mindez magánélete rovására megy majd, de az ügy most már igazán nem tűr halasztást. Szánjon rá kellő időt. A naptári éve utolsó hónapjában a Tűz-Patkány lendületbe hozza a Kutya képzelőerejét. Szerencsére senki nem követeli meg öntől, hogy sziporkázó ötleteit mindjárt átültesse a valóságba. Sokkal inkább arról van szó, hogy egyelőre csak gondolatban játsszon el a dologgal.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Aki eddig nem végezte el a reá rótt feladatokat, most igyekezhet. A Disznó éve hamarosan véget ér, és ezzel vége egy 12 éves asztrológiai ciklusnak is. A kínai asztrológiában nem tekintik kedvező jelnek, ha valaki régi, elintézetlen ügyeket visz át az új ciklusba, mert úgy tartják, ezektől sokáig nem fog tudni megszabadulni.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2019. december

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.