Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2019. június

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Nem reménykedhet ügyei gyors elintéződésében júniusban. A színre lépő Fém-Ló ugyanis nem kedveli az időnyerés érdekében elsumákolt dolgokat. A Patkány és a Ló a kínai asztrológiában közvetlen oppozícióban áll egymással, mint a tűz és a víz! Ahelyett, hogy az aktuális konstelláció ellen küzdene, inkább igyekezzen minél lelkiismeretesebben és megbízhatóbban végezni minden feladatát, munkáját.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Júniusban a kötelességtudó Ló szegül a Bivaly mellé. Ez nagy segítséget jelent a hétköznapi rutinfeladatok könnyebb intézésében. Ha minden fárasztó feladatot sikerül gyorsan intézni, több ideje marad az élet kellemesebb dolgaira. Nagy jelentőségű impulzusokra ne számítson ezekben a hetekben. A júniusi konstellációból hiányzik a kreativitást jelző fa elem, ezért kreatív ötletekre igen kicsi az esély.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Számottevő sikerekre főként akkor számíthat, ha rugalmas lesz és nem túlságosan rámenős. Arra is ügyelnie kell, hogy saját sikerét ne mások kárára akarja megvalósítani. Az évet uraló Föld-Disznó árgus szemmel őrködik, és nem tűri a tisztességtelen módszereket. A Tigris életében júniusban az öt alapelem harmóniában lesz egymással, ami az élet minden területét pozitívan befolyásolja.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Ne engedje, hogy környezete több aktivitást csikarjon ki önből, mint amennyihez kedve van. A júniust kísérő Ló nem túl megértő a szelídebb természetű Nyúllal és Disznóval szemben. Mégse engedje, hogy olyasmire kényszerítsék, ami nem felel meg a természetének. Ellenkező esetben megkérdőjelezhetik szavahihetőségét. Az idén először erősödik fel a Nyúl életében a fém elem, aminek hatására javul lényeglátása és ítélőképessége.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: A fém energia hatása segítheti a Sárkányt gondolatai rendezésében. Most sokkal könnyebb lesz kijelölni magának a megvalósítandó feladatokat. A többitől viszont el kell búcsúznia! A június a Ló hónapja. Ő is osztja a Disznó csoportszellemét, tehát ne táncoljon ki a sorból!

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Kígyó, élete minden területén, alapos lomtalanítást végezhet. Ez a Disznó szándékaival is találkozik. Főként az előző évből megmaradt, a jelent és a jövő kibontakozását akadályozó dolgokkal kell szakítania. Ennek érdekében bizonyos dolgoktól végleg meg kell válnia. Nem baj, ha most nincsenek a jövőre vonatkozó sziporkázó ötletei, inkább a lomtalanításra összpontosítson!

Ló

A hónap tendenciája: Ez az ön hónapja! Lehetséges, hogy egyfelől szeretné saját útját járni, személyes kedvteléseinek hódolni, másfelől felelősségérzete is felerősödik. Júniusban valószínűleg felelősségérzete fog felülkerekedni. E hónapban elég magabiztosnak érzi magát, hogy külső segítség nélkül is jól boldoguljon.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Júniusban felerősödik a rendrakásnak, a jó szervezésnek kedvező fém elem hatása. Ennek birtokában nem csak jobban boldogul hétköznapi ügyei intézésében, de ítélőképessége is élesebbé válik. A júniusban színre lépő aktív természetű Ló kiválóan egyensúlyozza az ön inkább passzív természetét. E körülménynek köszönhetően most hozzáláthat tervei megvalósításához, feltéve, ha hajlandó elhagyni fedezékét.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: A Majom életében is elérkezett a kiváló alkalom, hogy megváljon néhány régi szokásától. Ha tehát van olyasmi, ami régóta zavarja, ami akadályozza önt a fejlődésben, most egyszer s mindenkorra megszabadulhat tőle. A Disznó, mint a tizenkét éves asztrológiai ciklus utolsó csillagjegye, segít a lelki lomtalanításban. A konstelláció most különösen kedvez az ismerkedésnek. Különösen egymás inspirálása kap nagy hangsúlyt.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: A Kakas úgy gondolhatja, hogy júniusban nem túl rózsás a helyzete. Megpróbálta már más szemszögből nézni az egészet? Ha változtatunk a nézőponton, sokszor minden sokkal kedvezőbb színben tűnik fel. A Disznó most arra sarkallja önt, hogy minden helyzetből próbálja meg a legjobbat kihozni. Ne másokkal foglalkozzon hát, inkább örüljön az idei év nyújtotta ajándékoknak és lehetőségeknek!

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A Kutya és a Ló egyaránt kedveli az egészséges versengést – legyen szó magánéletről, vagy munkáról. Júniusban lehetőséget kap, hogy másokkal megméresse magát. A Disznó abban fogja segíteni, hogy eközben ne feszüljön bele túlságosan a versenybe. Aki nagyon elvakulttá válik, az nem képes élvezni a versengés játékosságát.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Az idén júniusban érvényesül erőteljesebben a fém elem energiája. Ez megkönnyíti a Disznó dolgát, ha valamilyen régi mintától szeretne megszabadulni. A Disznó éve a kínai asztrológia tizenkét éves ciklusának utolsó éve, ami szintén a búcsúról szól. Lehetőséget kap, hogy végleg elengedjen bizonyos dolgokat, amikre már nincs szüksége. Éreztesse erőteljesebben pozitív kisugárzását! Optimista alaptermészetével másokat is átsegíthet a nehéz helyzeteken, anélkül, hogy kioktató hatást keltene.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2019. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.