Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2017. november

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: A november azon hónapok egyike, amelyekben az emberek visszahúzódnak a négy fal közé. Ez nem csak az időjárás miatt van így, hanem azért is, mert ez a barátságos, otthonszerető és családközpontú Disznó hava. Tehát egyáltalán nem szégyen, ha most tart egy kis pihenőt. Sok Patkány számára ez egyúttal kihívást is jelent, mert állandóan úgy érzik, a Kakas hatására loholniuk kell a munka után.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Sikerült az elmúlt hónapokban megerősítenie néhány köteléket? Ha igen, akkor több irányból is értékes támogatásra számíthat. Aki elmulasztott szövetségeket kötni, ne csodálkozzon, ha fontos ügyekben egyedül kell meghoznia döntéseit. Semmi értelme makacsul ragaszkodni olyan állásponthoz, amelyről időközben már ki is derült, hogy tévedésen alapul. Nyugodtan ismerje be, hogy tévedett, majd térjen napirendre a dolog felett.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A megközelíthetetlennek tűnő Kakas évében is szabad érzelmeket mutatni. Végtére is az idei Kakas tarsolyában jin-tűz van, amely az érzelmeket szimbolizálja. Ha az az érzése, hogy nincs kellőképpen leföldelve, annak az a magyarázata, hogy novemberben a föld elem hatása minimálisra csökken. Ez azt jelenti, hogy oda kell figyelnie, hogy reálisan gondolkodjon, és ne építsen légvárakat.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Novemberben felerősödik a jin-fém és a víz elem hatása, így nem csak élesebb lesz a helyzetfelismerő képessége, de mindezt megfelelő módon tudja kommunikálni és a világ tudtára hozni is. Mindez kiváló körülményeket teremt a jövő tervezgetéséhez.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Alapjában véve a Sárkány nem szeret túl sokat gondolkodni a dolgokon. Ebben éles ellentétben áll a Kakassal, aki folyamatosan a lehetőségein gondolkodik, és mindent szem előtt tart. A novemberben színre lépő, szelíd természetű Disznó némiképp tompítani fogja a Kakas tökéletességre törekvését. Élvezze ki ezt a kis szünetet.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A november lesz az egyetlen hónap a Kakas évében, amikor a Kígyó némi ellenszélre számíthat. Ez azzal magyarázható, hogy ebben a hónapban lép színre a Disznó, aki a kínai horoszkópban közvetlen oppozícióban áll a Kígyóval. Legjobban teszi, ha nyugodtan és higgadtan elviseli a kisebb viharokat.

Ló

A hónap tendenciája: A novemberben színre lépő Disznó jó adag fémet és vizet hoz magával, amelyekkel tompítja, fékezi a tűz hatását. Mivel hideg fejjel jobban lehet gondolkodni, itt az ideje néhány fontos döntés meghozatalának. Sajnos a Kakas hajlamos túl sokat foglalkozni a részletekkel. Jó lenne, ha találna az életben néhány pontot, amelyben megkapaszkodhat.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Fellélegezhet, mert az elmúlt hónapok feszültsége immár a múlté. A november a kedélyes természetű Disznó hava, aki most saját jólétére irányítja a figyelmét, és azt várja öntől, hogy ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget a környezete által támasztott követeléseknek.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Bizonyítsa be, hogy szavai és tettei összhangban vannak egymással. A Tűz-Kakas nem szereti, ha alattvalói nem tartják be ígéreteiket, és ezt novemberben a szokásosnál is szigorúbban fogja megítélni. Ekkor lép színre ugyanis a Disznó, aki mindenkiben vakon megbízik. Óvakodjon tehát   attól, hogy bárkinek is csalódást okozzon. A nap végén a legfürgébb Majomnak is be kell látnia, hogy nem tud mindent véghezvinni, amit eltervezett. Mostanra már nyilván ön is ráébredt, hogy súlyoznia kell elképzeléseit és terveit.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: A barátságos Disznó novemberi színre lépésével felerősödik a víz elem hatása, ami a fémmel társulva segíti önt. Konstruktív eszmecserék segítségével sok, reménytelennek tűnő konfliktust megszelídíthet, ha képes kimutatni érzelmeit.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A novemberben színre lépő barátságos Disznóval olyan időszak köszönt be, amelyben a Kutya nyugodtan foglalkozhat önmagával. Ne aggassza, ha úgy érzi, nincs az események sodrában, és kimaradt bizonyos dolgokból. A világ novemberben is jól elvan ön nélkül, engedjen meg magának egy rövid szünetet.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: A Kakas évében még egyszer, utoljára felerősödik a jin-fém energia hatása, ami sok Disznónak lehetőséget ad a lomtalanításra, méghozzá az élet minden terén. A szürke novemberi  időjárás amúgy sem hívogat a természetbe, tehát bőven lesz ideje a rendrakásra. A november az ön hónapja, ezért most különösen segítőkész lesz. Vállaljon valamilyen tiszteletbeli, társadalmi megbízatást, és keressen olyan tevékenységet, amelyben megmutathatja együtt érző természetét.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2017. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.