Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2020. augusztus

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Aki eddig nem észlelte a Patkány évének pozitív hatását, most csapjon a lovak közé! Végtére is, az augusztus az elszánt Majom hónapja, és a kínai asztrológiában a Patkány és a Majom kettőse élénk és kreatív kombináció, amelynek fő célja, hogy élvezze az életet. Ez nem feltétlenül jár nagyszabású, fontos eredménnyel. Fő, hogy mindenki örömét lelje az életben! Idén a Majom jó adag jang fa energiát is magával hoz, ami tovább segíti a Patkányt személyes fejlődésében, haladásában.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Legkésőbb mostanra a Bivalynak a tettek mezejére kell lépni, ha a Fém-Patkány évében új dologba akar kezdeni. Aki túl sokáig vár, elszalaszt minden lehetőséget. Lehet, hogy eddig aggódott a folytatás miatt, ám most lazítson! Az augusztusban fellépő Fa-Majom világosan mutatja az irányt, amerre haladnia kell. Akinek mindez nem elegendő, a Patkány segítségével még egyszer átfuthat minden lehetőségen, mielőtt mozgásba lendülne.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Ebben a hónapban felerősödik a Nyúlban az önállóság igénye. Nem csoda, hiszen most különösen erős a fa elem hatása, amely elsősorban a kreativitást erősíti. A Fa-Majom felébreszti ambícióit, és előcsalogatja a Nyulat odújából. Eleget szövögette terveit, most végre lásson munkához!

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: A Sárkány fő feladata most abban áll, hogy kifelé prezentálja az eddig elért részeredményeket, ugyanakkor megfelelő támogatókat szerezzen magának. A Majom és a Patkány együttes fellépése főként a víz elem hatását erősíti. Ezért nagyon fontos, hogy ügyeljen rá, hogyan fogalmaz, amikor másokkal tárgyal.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Kígyók többsége augusztusban hajlamos kissé elrugaszkodni a valóságtól. Ez főképp a Patkány idei uralkodásával, részben az augusztusban színre lépő, hasonló tulajdonságú Majommal magyarázható. Ráadásul az idén augusztusban a föld elem hatása kevéssé érvényesül. Támogassa szervezetében a föld elemet légzésgyakorlatokkal vagy egészséges táplálkozással. Főként gyökérzöldségeket és gabonaféléket egyen! A Kígyó szempontjából az idei augusztus nem nyugodt hónap, mert sok gyakorlati feladat elvégzése vár rá.

Ló

A hónap tendenciája: A Ló most a legjobban teszi, ha egyszerűen együtt úszik az árral, és alkalmazkodik a körülményekhez. Nem sok értelme van saját ötleteit erőltetni, ha a többiek tervei ígéretesebbek.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Az elmúlt hetek nyugalma után ismét élénkebb időszakra lehet számítani. Mindez nem feltétlenül tetszik az introvertált Kecskének. Persze senki nem kényszeríti arra, hogy a rivaldafénybe álljon. De ha szeretne egy kicsivel jobban csillogni, feltűnni, ezt a lépést meg kell tennie! A Patkány évében a Kecske is hajlamos a kelleténél többet töprengeni és kevesebbet cselekedni. Ezen változtat most a Majom megjelenése.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Ez az ön hónapja! Ezt tapasztalni fogja, hiszen kreativitása csúcsformában lesz, és igazán kiélheti csodálatos képességeit. Annak érdekében, hogy e pezsgés nehogy káoszba torkolljon, igyekezzen fegyelmezetten cselekedni! A legjobb inspirációkra augusztusban utazás közben tehet szert, ezért semmi értelme otthon ücsörögni. Töltsön minél több időt a szabadban, élvezze a nyarat, és ismerkedjen meg minél több érdekes emberrel!

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Az augusztusi Fa-Majommal az oldalán nyilván minden sokkal gördülékenyebben megy majd, mint korábban. Ideje egy kicsit lazítani, és nem csak dolgozni, de élvezni is az élet apró örömeit. Próbáljon meg egyszerűen csak együtt úszni az árral, meglátja, hova sodródik! Ha elégedetlen, senki sem kényszeríti rá, hogy ott maradjon.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Augusztusban a fürge Majom emlékezteti a Kutyát arra, hogy csupán egy dolog állandó: a folytonos változás. Ezért az új, 12 éves asztrológiai ciklus első évében célszerű megválni a régi, elavult szokásoktól, amiben az újító szellemű Patkány a Kutyát is segíti. Fogadja el, amit ajánl önnek, hiszen mindez nem azt jelenti, hogy eddigi életét kompletten meg kell változtatnia! Aki most aktívan kézbe veszi élete irányítását, sokat fejlődhet, és életminőségén is sokat javíthat.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: A kényelmességnek egy időre vége. A hétköznapok szintjén ez azt jelenti, hogy nem szabad egyszerre túl sok feladatot vállalnia és elapróznia magát. A művészi hajlammal megáldott Disznók örülhetnek, hogy a tervek dédelgetése után végre elérkezett azok gyakorlati megvalósításának ideje.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.