Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2019. február

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Februárban beköszönt a barátságos Disznó éve, így a Patkány szelleme és fantáziája ismét korlátlanul szárnyalhat! A tavalyi év korlátainak ledöntésében segítséget kap a szintén zabolátlan természetű Tigristől, hiszen a február az ő hónapja. Ezért most új stratégiák készítésén dolgozhat. Nem fog unatkozni! 

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A Bivaly már a Disznó évének kezdetén észlelheti, hogy tavalyi céljai nem teljesültek maradéktalanul. Sebaj, hiszen a Föld-Disznó segít a befejezésben és a rendrakásban. Ilyen jó segítővel a háta mögött most egy kicsit lazíthat is, közben reménykedve tekinthet az új esztendő elé.

 

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A Disznó évének legfontosabb témája a Tigris számára emberi kapcsolatainak javítása lesz. Nem csoda hát, ha mindjárt az új év kezdetén az élet fő súlypontjai a magánélet területére helyeződnek át. Valószínűleg a legtöbb Tigrisnek ez nem lesz ínyére, hiszen a február az ön hónapja, aminek hatására inkább új, felfedezésre váró területeket térképezne fel ahelyett, hogy otthon ücsörögne családja körében. 

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: A Nyúl szempontjából jó év kezdődik, hiszen természete nagymértékben hasonlít a Disznóéra. Ők ketten általában azonos célokat tartanak fontosnak, és vállvetve küzdenek azok eléréséért. Mindjárt az új év kezdetén hozzáláthat az önmegvalósításnak, amiben az energikus Tűz-Tigris lesz segítségére.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: A Disznó évének beköszöntével egycsapásra megszűnik a Sárkány bénultsága. A február a Tigris hónapja, ami szintén a megújulás, a változás jele. Nem csoda, hiszen a dzsungel királya kedveli a kalandokat. Ez a hatás most átragad a Sárkányra is, aki 2018-ban kényszerű tétlenségre volt kárhoztatva.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Első pillantásra aligha van még egy csillagjegy, amelyik annyira különbözik a Kígyótól, mint a Disznó. Míg a Kígyó diszkréten és csendben intézi ügyeit, a Disznó ennél jóval élénkebb, turbulensebb és hangosabb. Ez azonban önmagában véve még nem hátrány. Talán az idei évben megtanul egy kicsit felszabadultabban viselkedni. Mindjárt az év kezdetén lásson hozzá, és ne legyen túlságosan introvertált! 

Ló

A hónap tendenciája: Mindjárt a Disznó évének kezdetén a Ló szempontjából felmerül a kérdés, mennyire önállóan cselekszik. 2018-ban nyilván sokszor lojális volt és alkalmazkodott az általános hangulathoz. De vajon mindezt belső meggyőződésből tette? A februárban színre lépő Tűz-Tigris támogatni fogja önt, ha önálló döntések meghozataláról van szó. Ám lehet, hogy ez nem lesz mindig kényelmes. 

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Sok Kecske már érzi a Föld-Disznó szelíd energiáját. Személyében olyan csillagjegy veszi át az irányítást, akivel a Kecske rendkívül jól megérti egymást. Most sokkal könynyebben láthat neki tervei megvalósításának. Nyugodtan kieresztheti a karmait, ha valaki útjába áll, és nem engedi kiteljesedni! 

Majom

Majom

A hónap tendenciája: A Majom teljes lendülettel veti bele magát a Föld-Disznó évébe. Ez nem jelentheti azonban, hogy meggondolatlanul vágjon az eseményekbe. Jobban tenné, ha előbb józanul felmérné az aktuális helyzetet. Nyugodtan példát vehet a februárban színre lépő Tűz-Tigrisről. 

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: A Kakas a Föld-Disznó évében is időnként úgy érezheti, hogy ügyei a kelleténél lassabban alakulnak. Cserébe a Disznó legalább nyitottabb az újításokra és a változásokra, mint elődje, a Kutya. Ennek köszönhetően az év elején a Kakas is fontos lépéseket tehet a megfelelő irányba. Talán most, a kínai újév idején mérleget készít, és rádöbben, hogy 2018-ra kitűzött tervei közül nem mindent sikerült megvalósítani. Ne szegje kedvét, ha így áll a helyzet! A Disznó évében már könnyebben haladhat, és véghezviheti, amit elhatározott. 

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A februárban színre lépő Tűz-Tigris segítségével jól kezdheti az új esztendőt. A Tigris és a Kutya kiváló párost alkot, főként, ha saját ambíciók kiéléséről van szó. Az új év irányítója, a Disznó elnéző és megengedő, ezért nem ellenzi, ha most saját szükségleteire koncentrál. 

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Saját évének kezdetén sok Disznó életében érezhetően csökken a stressz szintje. Az elkövetkező tizenkét hónap nem becsvágyó célok követéséről szól majd – pláne nem, ha azok nem saját céljai. A februárban színre lépő Tigris kellő erővel fogja önt felvértezni, hogy habozás nélkül nemet tudjon mondani, ha olyan dologba akarják belevinni, amiből semmi előnye nem származik.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2019. február

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.