Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2019. április

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Áprilisban a Föld-Sárkány lép színre, aki igazán a Patkány kedvére való partner, hiszen mindig kész fantáziáját tervei megvalósításának szolgálatába állítani. Arról nem is beszélve, hogy a Sárkány nagy lelkesedéssel prezentálja a Patkány ötleteit a nyilvánosság előtt. Most tehát elérkezett az ideje, hogy néhány tervét nyilvánosságra hozza. A föld elem erős hatása azonban akadályozhatja a tervek megvalósítását, ha nem tervezett kellően alaposan.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Áprilisban a föld elem igen erősen érezteti hatását, így sok Bivaly úgy érezheti, helyben jár. Ez nem feltétlenül lesz így, mert legalább gondolati szinten sok minden történik, aminek közvetlen eredménye csak később lesz. Ezekben a hetekben különös hangsúlyt kap a becsület. Ez egybecseng a Bivaly ízlésével, hiszen ő a kínai horoszkóp legbecsületesebb csillagjegye.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A legtöbb Tigris meglehetősen visszafogta magát a Föld-Disznó évének első két hónapjában. Mindez áprilisban megváltozik. Azonban most a feltűnés nem öncélú lesz, sokkal inkább azok érdekében történik, akik túlságosan gyengék, hogy kiálljanak magukért. A föld energia hatása áprilisban felerősödik, ami megóvja attól, hogy elveszítse kapcsolatát a valósággal. Ez egyúttal a könynyelmű döntésektől is védelmet jelent.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: A becsületesség a legfontosabb – ezzel a legtöbb Nyúl eleve tisztában van. Áprilisban azonban még nyilvánvalóbbá válik, hogy megtévesztéssel nem lehet messzire jutni. Sem a Föld-Disznó, sem az áprilist kísérő erényes Föld-Sárkány nem tűri az ármánykodást. Ha úgy látja, a környezetében valaki nem őszinte, feltétlenül hozza szóba a dolgot.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Szárnyaló fantáziáját az erős jing-föld energia kellő mértékben megfékezi. Főképp, ha józan ésszel átgondolva elképzelései megvalósíthatatlanok, erre környezete minduntalan figyelmeztetni fogja.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Sárkánynak nincs ellenére, ha valaki a nyilvánosság elé lép ötleteivel. Emiatt kiváló párost alkot a Kígyóval. Végtére is mindig szükség van valakire, aki a háttérben akkurátusan ellenőrzi a rideg tényeket. Az április az erős jang-föld energia jegyében telik, ami segít megítélni bizonyos ügyek előnyeit és hátrányait. Mérlegelje, melyik a hangsúlyosabb, és ez alapján hozzon pragmatikus döntést, méghozzá habozás nélkül!

Ló

A hónap tendenciája: Bár a legtöbb dolog csak csapatmunkával intézhető el, vannak helyzetek, amelyekben a Ló kénytelen önállóan vállalni a felelősséget. Ez nem ok arra, hogy azonnal megrémüljön, ha döntéshelyzetbe kerül. Járjon bátran az úton! A Disznó minden támogatására számíthat, ha őszinte és becsületes marad. Semmi ok tovább halogatni a döntéseket, ha már minden ténnyel tisztában van.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: A márciusi szárnyalás után most sok Kecske ismét leföldelheti magát. Az elmúlt hónapban intuitív alapon hozott döntéseket most racionálisan gondolkodva ellenőrizheti. Ez biztonságot ad, ha a kijelölt úton szeretne továbbhaladni. Ha mégis kiderülne, hogy az ötlet nem volt jó, most még nem késő visszalépni.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Sok Majom vágyik rá, hogy hétköznapjait spontánabb módon élje. Áprilisban semmi nem szól ellene, ha valami rendkívülire vállalkozik. Míg vállalkozásaival nem lép mások tyúkszemére, nyugodtan kitombolhatja magát. Ugyanakkor, ha a végén ön az, akinek mindent a gyakorlatban kell kiviteleznie, nincs helye vak bizalomnak.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Elismerésre főként szociális téren számíthat. Így kétszer olyan öröm jót cselekedni! Áprilisban különösen erősen érezhető a Föld elem energiája, ami az élet minden terén stabilitást biztosít, ugyanakkor segít a Kakasnak saját helyzete reális megítélésében. Így könynyebb lesz néhány olyan élethelyzetet elkerülni, ami veszteséget okozhatna önnek.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Lehet, úgy érzi, szíve két ellentétes irányba húz. A közösségért szeretne tevékenykedni, vagy inkább több időt szentelne családjának és barátainak?

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Áprilisban abban a támogatásában lesz része, amelyre a nyilvánosság előtti fellépéshez van szüksége. Annak érdekében, hogy az ebből származó előnyöket ki is tudja használni, fontolja meg, hogyan akarja szándékát a többiek előtt bemutatni.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2019. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.