Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2018. január

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Az idő kifejezetten kedvez a már régóta folyamatban lévő ügyek lezárásának. A jó eredmény azonban nem garantálható. A január az egyenes és őszinte Bivaly hónapja, aki jól kijön a Patkánnyal. A Bivaly célratörő, pragmatikus természete önben is felébreszti a tettvágyat.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Talán a Tűz-Kakas évében nem mindig sikerült megőriznie a hidegvérét. A Kakas rengeteg lehetőséget kínált fel önnek, így aligha unatkozott. Remélhetőleg élt a kínálkozó alkalmak némelyikével, és módja volt az élet minden terén új tapasztalatokat szerezni. Mielőtt a konzervatív Kutya átvenné a stafétabotot a Kakastól, még van lehetősége a változtatásokra.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Elérkezett a Tűz-Kakas évének utolsó hónapja, amely egyúttal a Bivaly időszaka is.
Ez azt jelenti, hogy viszonylag nyugodt, csendes időszak köszönt be, ami némiképp ízelítőt ad az  elkövetkezendő Kutya évéből is. Nagy változásokra sem januárban, sem az azt követő 12 hónapban nem számíthat.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: A Kakas-év utolsó hónapjában már érzékelhető az elkövetkező egy esztendőben
uralkodó Föld-Kutya stabilizáló energiája. Ráadásul mindezt felerősíti a januárban színre lépő Bivaly, aki a Kutyához nagyon hasonló alaptermészetű, ugyanakkor nagyon kitartó és szívós munkabírású is. Mindezek hatására a Nyúl kellő erő birtokában lesz az esetleg kényelmetlen ügyek lezárásához.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: A Tűz-Kakas évének utolsó havában már jócskán érezhető a következő  esztendőben érvényesülő föld energia hatása. Februárban ugyanis a kifejezetten konzervatív és az újításoktól idegenkedő Föld-Kutya veszi át az irányítást a Kakastól. A fantáziadús Sárkány ezt fokozottan érzi, hiszen januárban a Bivaly színre lépése még inkább felerősíti a föld elem hatását, így ízelítőt kap az elkövetkező egy esztendő kissé unalmasabb és lassabb tempójából.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Tűz-Kakas évének utolsó hónapjában a Kígyó sok téren végre célba érhet. Ebben vitathatatlan szerepe van a januárban színre lépő, szívósságáról és kitartásáról híres Bivalynak, aki a Kakassal és a Kígyóval együtt harmonikus csapatot alkot. Segítségükkel megerősödve zárhatja az elmúlt holdévet.

Ló

A hónap tendenciája: A búcsúzó Kakas meglehetősen makacs tud lenni, különösen, ha egy hasonlóan makacs természetű csillagjegy képviselőjével, pl. a Bivallyal társul, mint most, januárban. Ez a konstelláció abszolút nem kedvez a Lónak, aki most aligha számíthat kimagasló eredményekre. Lehetőleg térjen ki a nézeteltérések és viták elől, mert valószínűleg ön húzná a rövidebbet.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: A Víz-Bivaly januári színre lépésével nyugodtan alakul a Kakas évének utolsó hónapja. Ekkorra már érezteti a hatását a jövő hónaptól a Kakas helyét elfoglaló Föld-Kutya is, így nem számíthat lényegi változásokra. Ha van még önben egy szikrányi hajlandóság az újításra, ne késlekedjen, hosszú időre ez az utolsó alkalom, hogy valami újat hozzon létre.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: A Kakas innovatív ereje lassan, de biztosan hanyatlik, de annál intenzívebben érezhető az új uralkodó, a Föld-Kutya energiája. Őt támogatja a hasonló természetű, januárban színre lépő Bivaly, aki a Kutyához hasonlóan konzervatív jellem. Ez azt jelenti, hogy mostantól nem számíthat jelentősebb változásokra, minden folyamat lelassul. Lehet, hogy mindez nem lesz az ínyére, de semmit nem tehet ellene, így jobban teszi, ha inkább hozzászokik a körülményekhez.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Lassan a végéhez közeledik az ambiciózus Kakas éve, és érezhető a konzervatív, változatlanságot kedvelő Kutya energiája, amihez januárban a Bivaly társul, aki szintén kifejezetten konzervatív beállítottságú. Éppen ezért most az agilis Kakas is nyugodtan alacsonyabb sebességfokozatba kapcsolhat. Aki a célegyenesben még utoljára szeretné saját elképzeléseit érvényesíteni, az most a Bivalytól megkapja az ehhez szükséges kitartást és állóképességet. De azért arra is gondoljon, hogy lépéseivel ellenségeket is szerezhet magának!

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A januárt kísérő Víz-Bivaly megjelenésével már érezhető az elkövetkezendő holdév alaptendenciája. Februárban a Föld-Kutya veszi át a jogart a Kakastól, így aligha kell meglepetésekre számítania. Addig azonban a Kakas és a Bivaly segítségével még megszabadulhat minden olyan ügytől, amit nem akar tovább magával cipelni. Tegye meg most a szükséges lépéseket, így megszabadulhat egy csomó fáradságtól és kellemetlenségtől.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Uralmának végéhez közeledvén a Tűz-Kakas igyekszik az eddig elért eredményeket hosszabb távon bebiztosítani. Ebben segítségére van a kitartó és állhatatos Bivaly, aki januárban színre lép. Érdemes követni a példájukat. Amikor februárban a Föld-Kutya veszi át az irányítást, már nem számíthat semmiféle innovációra, sokkal inkább a megszerzett eredmények feletti őrködés lesz meghatározó. Most alkalma van kapkodás nélkül learatni az elmúlt 12 hónapban szerzett babérjait. Ne hagyja, hogy erről bárki, vagy bármi elvonja a figyelmét!

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2018. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.