Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2018. június

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: A Kutyát júniusban a pragmatikus természetű Föld-Ló kíséri, és ez a kombináció feltüzelheti a Patkány becsvágyát. Másfelől felerősödik a jang-föld energia is, ami ugyanakkor fékezőerőként hat. Cselekedni vagy kivárni? Most ez a legfőbb kérdés a Patkány életében, amire nem lehet általános érvényű választ adni. De semmiképpen se vágjon bele új dologba gondolkodás nélkül! 

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: Júniusban felerősödik a jang-föld energia. A Bivaly elemében lesz, józan gondolkodása, tárgyilagossága most különösen jól érvényesül. Cserébe azonban kreativitása némiképp háttérbe szorul. Ne bánkódjék emiatt, hiszen sokkal könnyebb lesz a már megkezdett úton maradnia. Az esetleges akadályokról pedig ne vegyen tudomást! Szükség esetén elég energia van önben, hogy elhárítsa őket az útból. 

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Júniusban a Ló képében olyan csillagjegy lép színre, amely igazán jóban van a Tigrissel és a Kutyával, tehát ez a hónap remek kombinációval kecsegtet. E három csillagjegy együttesét a kínai horoszkópban a Dél Háromszögeként emlegetik, amely a személyes becsvágyat és a fokozott versenyképességet jelképezi. Ugyanakkor felerősödik a tűz elem, így könnyű dolga lesz, ha másokat meg akar nyerni saját ötleteinek. A kedvező konstelláció ellenére ne iramodjon neki gondolkodás nélkül, inkább tisztázza magában az irányt! 

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Elképzelhető, hogy tartózkodó hozzáállása kifizetődik. Mindenesetre a júniusban színre lépő Ló nem csak a Nyulat, de annak környezetét is képes motiválni. Próbáljon meg hát olyasmi iránt is lelkesedni, amit eddig nem tartott fontosnak. Talán így új hobbira tehet szert. 

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Lelkesedésben nem lesz hiány. Mindez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy minden a kívánt irányban fejlődik. Valószínűleg kevés változás lesz viszonylag konzervatív beállítottságú környezetében. Ugyanakkor most sokkal könnyebben fog tudni alkalmazkodni minden helyzethez, ami előnyére válik. Ha sikerül az alkalmazkodás, egyik-másik elképzelését most valóra válthatja. 

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Föld-Kutya mellé júniusban a Föld-Ló társul, ami igazán a Kígyó ízlése szerinti páros. Ez a kombináció ugyanis a siker és az egészséges versengés szimbóluma. Annak érdekében, hogy a Kígyó mindebből hasznot kovácsolhasson, késznek kell lennie, hogy másokkal együttműködjön, még akkor is, ha nem mindenben ért egyet a többiekkel. A részletekkel ráér később foglalkozni. 

Ló

A hónap tendenciája: A június az ön hónapja! Ennek hatására úgy érzi magát, hogy hegyeket tudna megmozgatni. Minél inkább tartja magát a Kutya által megszabott irányhoz, annál nagyobb sikerekre számíthat. A tűz elem hatására kellő energiát érez magában, hogy új, eddig ismeretlen ösvényeket fedezzen fel. De azért vigyázzon, a túl sok becsvágy hamar kimeríti az embert! 

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: A júniusban színre lépő Ló és a Kutya olyan páros, amely a legszerényebb Kecske becsvágyát is képes felkorbácsolni. Persze, biztosan lesz olyan Kecske is, akinek mindez túlságosan fárasztó, és nem hajlandó új, ismeretlen területre lépni. 

Majom

Majom

A hónap tendenciája: A Föld-Kutya és a júniusban színre lépő Föld-Ló minden csillagjegy szülöttjének becsvágyát felerősíti. Nem kivétel ez alól az agilis Majom sem, aki most az élet minden terén szeretné bebizonyítani, mire képes. De azért vigyázzon, nehogy túlzásba essen! Inkább korlátozza aktivitását néhány dologra, és azokban jeleskedjen! Az erős jang energia segítségével esélyeit most reálisabban tudja felmérni. Így könnyebben megválik egynémely dologtól, amelyek megakadályoznák ígéretesebb vállalkozásainak megvalósítását. 

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Júniusban a tűz elem hatása ellenére a Kakas egyes dolgai nem az elképzeléseinek megfelelően alakulnak. Lehetséges, hogy túl sokat töpreng a részleteken? Vagy egyszerűen csak nem tudja eldönteni, mi a fontosabb? Bármiről is legyen szó, ne helyezze saját magát nyomás alá! Alapjában véve semmi nem indokolja, hogy kapkodjon. 

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A júniusban színre lépő dinamikus Ló személyében a Kutya ideális partnerre lel. A Kutya és a Ló általában hasonló dolgok iránt érdeklődik, és mindig tettre kész. Mindezt még hangsúlyosabbá teszi a felerősödő jang-föld energia. Ennek hatására könnyebben hozhat pragmatikus döntéseket, nem kell attól tartania, hogy a valóságosnál rózsásabb színben látná a helyzetet. Nyugodtan, magabiztosan képviselheti saját véleményét, és kezébe veheti sorsa irányítását. 

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: A Disznó kifejezetten hasznos irányba terelheti energiáit. Aki még nem gondolkodott el rajta, most legfőbb ideje, hogy elhatározza, mire fordítja erőforrásait. Inkább mások javára tevékenykedik, vagy végre saját magával is törődik? 

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2018. június

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.