Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2020. január

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: A Patkány türelmét alaposan próbára teszi a januárban színre lépő Bivaly komótossága. Ha idegesnek érzi magát, keressen valamilyen elfoglaltságot. Nem feltétlenül valamilyen sikerorientált tevékenységről van szó. A lényeg, hogy örömét lelje benne. Ha most fejjel rohan a falnak, csak hogy végre célba érjen, véres fejjel fog elkullogni.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A figyelem az érzelmekről ismét a racionalitás felé terelődik. Ráadásul a január az ön hónapja, és ez a tény megint csak a racionális döntéseknek kedvez. Az év hátralévő részében azért ne feledkezzen meg az érzelmekről sem, hiszen az élet teljességéhez ez is hozzátartozik. Lehet, hogy így nem minden döntését észérvek mentén hozza meg, de ez legalább szívből jön.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A láthatáron már kirajzolódik a következő esztendő, amikor a Patkány veszi át az
irányítást a Disznótól. Új szelek fújnak majd a Tigris életében is. Januárban azonban a Bivaly lép színre, aki legalább olyan szívós és kitartó, mint a Tigris. Ez azt jelentheti, hogy némi ellenszéllel kell számolnia.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Lehetséges, hogy a Fém-Patkány elsőre nem tűnik olyan szimpatikusnak, mint a búcsúzó Föld-Disznó. Pedig ezzel a csillagjeggyel is számos tulajdonságban osztozik. A februári váltásig azonban továbbra is az lebegjen szeme előtt, hogy befejezze a még függőben lévő feladatokat. Kár lenne az új, 12 éves ciklus kezdetét megoldatlan ügyekkel terhelni.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Talán a tavalyi évben néhány nehéz helyzetet kissé alábecsült. Ez segített benne, hogy bátran és elfogulatlanul keressen megoldást a problémákra. A Föld-Disznó gyanútlan naivsága olykor nyilván önre is hatással volt. Ennek ellenére vigyázzon, nehogy könnyelmű döntéseket hozzon a Disznó évének utolsó heteiben. A szívós és kitartó Bivaly januári színre lépése a Sárkány számára azt jelenti, hogy helyt kell állnia az esetlegesen felmerülő kihívásokkal szemben.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Disznó évének végéhez közeledve a legtöbb Kígyó visszatekint a maga
mögött hagyott hónapokra, és valószínűleg úgy érzi, nagyjából mindennel elégedett lehet. A távozóban lévő Disznótól megtanulhatta, hogy másokkal szemben nagyvonalúbb legyen, ugyanakkor bátran vállalni merje érzéseit. A januárban színre lépő Tűz-Bivaly személyében erős támogatót kap.

Ló

A hónap tendenciája: E néhány hétben a Ló a nehezebb feladatok megoldásában sok segítséget kap a kitartó és szívós Bivalytól. Akinek gondolkodási időre van szüksége, nyugodtan hátradőlhet és mérleget készíthet az elmúlt évről. Szívünknek és értelmünknek egyaránt időre van szüksége ahhoz, hogy el tudja engedni a múltat.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Elérkezett az utolsó lehetőség, hogy végre lezárja befejezésre váró feladatait.
A 12 éves ciklus végén ez különösen fontos. Szedje össze magát, és lásson neki – akkor is, ha ez elsőre kényelmetlennek tűnik! A tavaly elszalasztott lehetősége feletti siránkozás helyett inkább koncentráljon arra, ami a haladásban segíti. Elért eredményeire pedig nyugodtan legyen büszke!

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Ne azon törje a fejét, vajon mi nem sikerülhet, inkább koncentráljon a jól szervezett lebonyolításra. Aki túl sokat rágódik az elméleti hibalehetőségek és veszélyek miatt, a végén semmilyen eredményt nem fog felmutatni.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Elképzelhető, hogy bizonyos területeken valamitől végleg búcsúznia kell, vagy
valamilyen adósságot kell megadnia. Aki friss lendülettel szeretné kezdeni a következő, 12 éves asztrológiai
ciklust, nem kerülheti meg ezeket a kötelezettségeket.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2020. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.