Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2017. május

Patkány

Patkány

 

A hónap tendenciája: Sok Patkányt bizonytalanság fog el, ami valószínűleg azzal magyarázható, hogy az ő csillagjegyükben az idén egész évben gyengén érvényesül a föld elem hatása. Célszerű minél stabilabb viszonyokat teremteniük mind a foglalkozásuk terén, mind a magánéletben. Tartózkodjanak a kockázatos ügyektől!

 

Bivaly

Bivaly

 

A hónap tendenciája: A május az év talán legjobb hónapja lesz a Bivaly számára. Az ún. „nyugati háromszöget” alkotó Kakas, Kígyó és Bivaly trió hatására hangsúlyossá válik a fém elem, ami egyfelől szilárdságot és struktúrát hoz az életébe, ugyanakkor számos kedvező üzleti opciót is kínál. Az idén májusban színre lépő Fa-Kígyó rejtett tehetségét is segít napvilágra hozni. Talán ideje intenzívebben foglalkozni a háttérbe szorított képességeivel.

 

Tigris

Tigris

 

A hónap tendenciája: A májusban színre lépő, kissé introvertált Kígyó bizonyos fokig fékezheti a Tigris tettvágyát. Sok Tigrisnek ez nem jelent problémát, mert változatosságként fogják fel a helyzetet, és örülnek, hogy lazíthatnak egy keveset. Akit ellenben szétfeszít a tettvágy, semmiképp se próbáljon meg széllel szemben haladni. A Kígyó és a Kakas ugyanis erős párost alkot, ő ellenük aligha lesz esélye.

 

Nyúl

Nyúl

 

A hónap tendenciája: Májusban fellélegezhet: a hónapot kísérő Fa-Kígyótól sokkal több támogatásra  számíthat, mint a múlt hónapban a Sárkánytól. Most senki nem lökdösi önt a rivaldafénybe, és általában véve lassíthat egy kicsit. Nyugodtan beiktathat egy rövid szünetet is, ha arra vágyik.

 

Sárkány

Sárkány

 

A hónap tendenciája: A május a titokzatos Kígyó hava, így ennek megfelelően most spirituális kérdések  kötik le a figyelmét. Lehet, hogy egy időre vissza kellene vonulnia az aktív tevékenységtől, hogy teljes mértékben saját lelkével törődhessen. Felismeréseit nem feltétlenül kell világgá kürtölnie.

 

Kígyó

Kígyó

 

A hónap tendenciája: Ha bizonytalankodik és kételkedik önmagában, nem tud továbblépni. A Kígyó szempontjából most erősen érvényesül a stabilizáló föld elem, ezért fontos, hogy szilárd alapokra helyezze minden aktivitását, tevékenységét.

 

Ló

 

A hónap tendenciája: A május az introvertált Fa-Kígyó hava, aki a Lovat óvatosságra és tartózkodásra inti. Főként, ha nincs minden információ birtokában és a lehetőségeknél többre vállalkozik. Tehát első a tájékozódás, hogy később megfelelő döntést hozhasson. Bár jobban illenek önhöz a spontán akciók, a tökéletességre törekvő Kakas évében ez nem jó stratégia. Egyébként is: a második sorban állva sokkal kevesebb idegeskedés árán figyelheti az eseményeket.

 

Kecske

Kecske

 

A hónap tendenciája: A májusban színre lépő Fa-Kígyó befelé forduló típus, mint ön. Azonban a Kakassal társulva jóval magabiztosabb a fellépése, és képes megvédeni álláspontját. Vegyen róla példát, és lépjen ön is az önmegvalósítás útjára. Ehhez nem szükséges a nyilvánosság elé lépnie, nyugodtan dolgozhat a háttérben is.

 

Majom

Majom

 

A hónap tendenciája: Májusban nem árt valamivel óvatosabban mozogni a nyilvánosság előtt. A Kígyó  személyében ugyanis olyan állatjegy képviselője lép színre, akinek igen jó a hosszú távú emlékezete. Ez azt jelenti, hogy hetekig vagy még tovább neheztelni fognak önre, ha valakinek az uszályára lép.

 

Kakas

Kakas

 

A hónap tendenciája: Májusban a Kakas mellé a Fa-Kígyó szegődik – ők ketten kiválóan kiegészítik  egymást. Azonban hajlamosak mindenben túlzott mértékben tökéletességre törekedni, ami rengeteg energiát és időt igényel. Így most olyan érzése támadhat, hogy egy tapodtat sem jut előbbre. Végül azonban elégedettséggel tölti el a tökéletesen végzett munka tudata. Mivel sok mindennel intenzíven foglalkoztatja, kevés ideje marad a pihenésre.

 

Kutya

Kutya

 

A hónap tendenciája: Ne becsülje alul intuícióját! Ez ugyanis a Kígyó hónapja, aminek hatására figyelme különösen élessé válik, és minden apró változást észlel. Természetesen reagálhat kizárólag racionálisan, kérdés, hogy ez célravezető-e. Jobban teszi, ha döntéseiben nagyobb teret enged az érzelmeknek is.  Májusban lassítson, szánjon több időt minden ügyére!

 

Disznó

Disznó

 

A hónap tendenciája: Májusban a Fa-Kígyó társul a Kakas mellé. Ez a kombináció nem feltétlenül előnyös a Disznónak, előrevetíti néhány konfliktus lehetőségét. Annak érdekében, hogy ne fajuljon el a helyzet, igyekezzen minél kevésbé felhívni magára a figyelmet. Ebben a hónapban erősen érvényesül a jin  energia, ami amúgy is visszavonulásra késztet, s megfelelő alkalmat nyújt a jövő tervezésére.

 

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2017. május

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.