Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2017. július

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: A legtöbb Patkányban feltámad a függetlenség iránti vágy. Akinek mostanában valamilyen kötelezettség szakadt a nyakába, nyilván szívesen lemondana róla. A Tűz-Kakas valószínűleg komoly dilemma elé állítja önt: egyfelől elvárja alattvalóitól a szabálykövető magatartást, másfelől ő maga sem tűri a béklyókat. Valószínűleg megtalálja a kompromisszumos megoldást e dilemma feloldásához.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A Kakas őszinte egyenessége megfelel a Bivaly felfogásának. Végtére is a kínai állatövben az egyik legőszintébb állatjegyről van szó. Júliusban mégis óvatosabban kell fogalmaznia. Ez ugyanis a rendkívül érzékeny Kecske hava, aki hajlamos megijedni a túlzott közvetlenségtől. Mivel a Bivaly nem tud mit kezdeni az álmodozó természetű Kecskével, inkább koncentráljon konkrét terveire.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A szelíd Kecskének nem sok köze van az üzleti élethez, ezért most inkább az emberi témák kapnak nagyobb hangsúlyt. Persze mindez nem korlátozza a Tigrist személyes szabadságában, inkább csak arról van szó, hogy a szokásosnál jobban figyelembe kell vennie mások igényeit. Ezzel sok pluszpontot gyűjthet.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Júliusban a Nyúl legszívesebben alámerülne a tömegben, csak hogy ne tűnjön fel. A Tűz-Kakas miatt ez most aligha sikerülhet. A Kakas természetes igénye, hogy megmutassa magát a nyilvánosságnak, méghozzá kendőzetlenül. Júliusban a tűz energiája annyira erős, hogy a Nyúl aligha fogja tudni sakkban tartani, ezért jól teszi, ha szövetségesek után néz.

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Júliusban az érzelmeké lesz a főszerep. Figyeljen, és próbálja kitalálni, mire van szüksége, hogy továbbra is boldogan járhassa az útját! Persze eközben azért ne feledkezzen meg szeretteiről, barátairól sem! Most nem fog sziporkázni az ötletektől, hiszen a kreativitást támogató fa elem hatása háttérbe szorul, de talán van még néhány korábbi ötlete a tarsolyában, amelyeket most előszedhet.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Környezete júliusban együttérzésére apellál. Csak ön döntheti el, hogy saját terveit a háttérbe állítva eleget tesz-e ennek az elvárásnak, vagy sem. Nyilván mindez attól is függ, hogy ki kér öntől segítséget.

Ló

A hónap tendenciája: Az elmúlt hetekben érvényesülő erőteljes tűz energia hatására a Ló a szokásosnál is temperamentumosabban viselkedik. Bár júliusban a Kecske még több tüzet hoz, az ő segítségével mégis jobban féken tudja tartani ezt a pluszenergiát. Irányítsa figyelmét érzelmi síkra! Meglátja, ez jót tesz majd emberi kapcsolatainak.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Ez az ön hónapja, ezért senki sem gondolná, hogy éppen most több önállóságra vágyik. Az idei júliust kísérő Tűz-Kecske azonban kissé kilóg a sorból, és hajlamos külön utakon járni, hogy megvalósíthassa terveit. Lehetőleg ne nyelje a mérgét! Ha úgy érzi, nyugodtan adjon hangot elégedetlenségének! Az egészsége, különösen a mája meghálálja.

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Helyesen tenné, ha júliusban kicsivel több együttérzést mutatna embertársai iránt. Minél több részt vállal mások segítésében, annál nagyobb elégedettséggel fogja eltölteni az eredmény. Ne féljen, elismerésben sem lesz hiány! Júliusban a Majomnak csiszolgatnia kell kommunikatív képességeit. A jelszó: Több érzékenység, kevesebb spontaneitás. Ha így cselekszik, senkit nem fog megbántani. Tartsa meg magának a csípős kommentárjait – ezekre most senki sem lesz vevő.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: Sok tervét leginkább egyedül, másoktól függetlenül tudja megvalósítani. Ez a tendencia júliusban különösen erősen érezhető lesz. A legtöbb Kakas valószínűleg visszahúzódik a tömegből, és saját dolgaival foglalkozik. A sok felhajtás és nyüzsgés inkább csak hátráltatja, ha saját terveire szeretne koncentrálni. A július a Tűz-Kecske hónapja, aki támogatja önt abban, hogy jobban tudjon önmagára figyelni, és egy időre el tudjon szakadni a „csordától”.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: Júliusban a Tűz-Kecskével passzív jin energia érezteti a hatását, amitől a határozatlan Kutyák úgy vélhetik, van még idejük a cselekvésre, és inkább a következő hónapra halasztják ügyeiket. Vigyázat, ne várjon túl sokáig, különben másnak jut a tortának az a szelete, amire ön tartott igényt!

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: A júliusban színre lépő Tűz-Kecske jóval nyugodtabb időszakot harangoz be a Disznó életében. Most nem az a legfontosabb, hogy minél rövidebb idő alatt minél több feladatot végezzen el, sokkal inkább az érzelmekre helyeződik a hangsúly. Persze azért vigyázzon, ne engedje át az irányítást teljesen az érzéseknek, tartson meg valamit a Kakas racionalitásából is. Aki az elmúlt hónapban kissé kivált a tömegből, most talán értékelni fogja a lehetőséget, hogy egyedül hozhat döntéseket.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2017. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.