Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2021. január

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: A Fém-Patkány éve lassan a végéhez közeledik. Ez az esztendő valószínűleg akkor alakult sikeresen az ön szempontjából, ha bátran és határozottan követte a választott utat. Aki viszont nem tudott dönteni, az valószínűleg egy helyben topogott. A Januárban színre lépő Föld-Bivaly segítségével a Patkány ismét lehetőséget kap, hogy kihasználja a saját évére jellemző alkotóerőt, és terveit átültesse a valóságba. Ehhez azonban bele kell vágnia, ne habozzon sokáig! Amint februárban a Bivaly átveszi öntől az irányítást, tervét jó eséllyel megvalósíthatja.

Bivaly

Bivaly

A hónap tendenciája: A kitartó Bivaly számára az elmúlt esztendő bizonyára izgalmasan alakult. Végtére is számos új opció tárult fel előtte, amelyek közül választania kellett. Hogy mindezt pozitívan értékelte-e, nagymértékben attól is függ, mennyire tudott ráhangolódni a változásokra. Aki fél a kialakult mintákon változtatni, a Patkány évében valószínűleg kevésbé jól boldogult.

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: A Fém-Patkány évének utolsó hónapjában, a Föld-Bivaly képében a korábbinál jóval stabilabb energia lép színre. Ez nem feltétlenül lesz a Tigris ínyére, mivel döntéseit jóval konzervatívabb formában kell meghoznia, és nem élheti ki természetes kalandvágyát. Ideje, hogy nagyobb figyelmet szenteljen egészségének.

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: Ha megvan a kellő elszántsága, néhány függőben lévő ügyet még lezárhat, mielőtt véget érne a Patkány éve. Ebben segíti önt a januárban színre lépő Föld-Bivaly, aki a Patkánnyal együtt minden Nyúl segítségére siet, akik pontosan tudják, hogy mit akarnak. Ám, ha még nem tisztázta, mi a célja, ne is számítson kimagasló eredményekre. A Fém-Patkány uralmának végén sok Nyúl valószínűleg azt kérdezi magától, mit tanult az elmúlt esztendőben. A rengeteg kreatív impulzus mellett azt, hogy vágyaiért, óhajaiért sokkal határozottabban kell fellépnie.

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: A Kígyó az új holdévből már most, januárban is ízelítőt kaphat. A Bivaly és a Patkány kombinációjának hatására figyelme középpontjába a megkezdett projektek kerülnek, amelyeket még le kell zárnia. Nyugodtan vesse magát a munkába – a siker esélyei kifejezetten jók.

Ló

A hónap tendenciája: A Patkány évének utolsó havában felerősödik a föld elem hatása, ami megkönnyíti a Ló számára érzéseinek kinyilvánítását. Egyúttal a remény érzése is felerősödik benne. A búcsúzó holdév hátralévő heteiben használja ki a Patkány nyújtotta kreatív lehetőségeket, hogy cselekedeteire képes legyen új szemszögből tekinteni, és ha szükséges, elvégezze a megfelelő irányváltást.

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Lehet, hogy az elmúlt hónapokban nem volt annyira változatos a Kecske élete, mint amennyire remélte. Ne feledje, hogy a Patkány inkább a szavak, mint a tettek híve. Nem csoda, hogy sok jó elhatározás nem valósult meg. A januárban színre lépő Bivaly a konkrét dolgokat, a tervek megvalósítását szimbolizálja.

Majom

Majom

A hónap ptendenciája: A Majom életébe visszatér a stabilitás. Lehet, hogy ezt először unalmasnak tartja majd, azonban hosszabb távon biztosan jótékony hatással lesz rá, ha nem kell állandóan rohannia és kapkodnia. Változásokban nem volt hiány az elmúlt hónapokban. 2021-ben nyugodtabb tempóra számíthat, de a várható események hosszabb távú hatást gyakorolnak majd életére.

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: A Fém-Patkány éve lassan a végéhez közeledik. A legtöbb Kakas örülni fog a változásnak, ugyanis az elmúlt esztendőben nem volt mindig könnyű egyensúlyban maradni. A Patkány gyakran arra sarkallta a Kakast, hogy kimerítse energiatartalékait. A Bivallyal könnyebb lesz minden, hiszen kiegyensúlyozottabb, kitartóbb csillagjegyről van szó, akinek segítségével sokkal könnyebb célba érni.

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A Kutya ismét előveheti korábbi, ideiglenesen félretett terveit, vállalkozásait. Nem kell állandóan újabbnál újabb ötleteken agyalnia. Sok Kutyát mindez nyilván megelégedéssel tölt el, míg másoknak hiányozni fog a kihívás. A januárt kísérő Bivaly megjelenésével a föld energia hatása is felerősödik, de egyúttal mindenki felkészülhet a jövő hónaptól kezdődő Bivaly évére is. Ekkortól nem az számít, kinek van a legjobb ötlete, hanem az, hogy ki képes egy-egy jó ötletet a valóságba átültetni.

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Januárban a Bivaly megjelenésével párhuzamosan a föld energia hatása is határozottan érezhető, és ez a tendencia februártól még inkább felerősödik. A sziporkázó ötletek helyett most a tervek megvalósítására helyeződik a hangsúly. Ettől azonban nem kell tartania, hiszen ön általában ügyesen megbirkózik az összetettebb feladatokkal is, és a végén mindig sikert arat.

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2021. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.