Kínai horoszkóp

 

A kínai horoszkópban olvashatják, melyek a főbb tendenciák az életükben ebben a hónapban. A Természetgyógyász Magazin aktuális számában pedig azt is, hogy mi vár Önökre szerelem, barátság, munka és anyagiak terén.

A Magazin kapható az újságárusoknál!

 

2018. október

Patkány

Patkány

A hónap tendenciája: Az október a Kutya hónapja, így most kétszeresen érvényesül a hatása; emellett a föld elem hatása is felerősödik. E konstelláció miatt úgy érzi, mindenben akadályozzák, minden ügy nehezebben, lassabban alakul. Talán ideje volna ezt kimondani. Főként azok a Patkányok teszik jól, ha végre kinyitják a szájukat, akiket már régóta nyomaszt, hogy ilyen lassan sikerül minden vállalkozásuk. Októberben a föld mellett a víz elem hatása is erősebb, ami főként akarata érvényesítésében lesz segítségére. 

Tigris

Tigris

A hónap tendenciája: Olyan dolgokat is mozgásba tud hozni, amelyeket már régóta kénytelen volt jegelni. Lehet, hogy nem minden alakul villámsebesen, de legalább nyugodtabban tud döntéseket hozni, hogy jövőre minden felgyorsulhasson. Mivel az október a Kutya hónapja, hatása most kétszeresen érvényesül. Ennek köszönhetően még reálisabban tudja felmérni esélyeit és pragmatikus döntéseket tud hozni. Ez kiváló időszak a tervezéshez. 

Nyúl

Nyúl

A hónap tendenciája: A Nyúl októberben a jól bevált módszerekkel boldogulhat. Ne várjon túl gyors haladást, inkább élvezze a lassabb tempót. Így nem fullad ki, és marad ideje megtervezni a következő lépést. Annak érdekében, hogy az októberben hangsúlyos föld energia hatására ne kényelmesedjen el, tervezzen meg előre mindent. Így nem zökken ki megszokott tempójából. 

Sárkány

Sárkány

A hónap tendenciája: Októberben a Sárkány szembesülni fog a Kutya fékező hatásával. Ahelyett, hogy minden erejével tiltakozna ez ellen, inkább dőljön hátra, és várja meg, míg elmúlik a jelenlegi konstelláció. Ne aggódjon, négy hét múlva már túl is lesz rajta. Annak érdekében, hogy eközben ne unja halálra magát, vegye fel a kapcsolatot barátaival, vagy kössön új barátságokat! 

Kígyó

Kígyó

A hónap tendenciája: Fontos döntéseket ne hozzon, hacsak nem ellenőrzött minden apró részletet, és nem sziklaszilárdan biztos a dologban. Ez alapvetően nem idegen a Kígyó természetétől. 

Ló

A hónap tendenciája: A Ló számára kifejezetten harmonikusnak ígérkezik az ősz. Legkésőbb mostanra véglegesen megoldódott egy állandó problémája. Hamar érezni fogja, mennyi energiája szabadult fel ezáltal. Az októberben színre lépő Kutya ugyanakkor felerősíti a jang-víz energia hatását, aminek segítségével a Ló könnyebben hozza meg döntéseit. Semmi oka tehát, hogy lógassa az orrát! 

Kecske

Kecske

A hónap tendenciája: Ha ösztönösen úgy érzi, ideje volna kissé visszavonulni, engedjen a kísértésnek! Semmi értelme szélmalomharcokba bocsátkozni. Ne csüggedjen, novemberben már minden sokkal könnyebben megy majd! Most legyen türelmes, és várja ki, míg véget ér az ön szempontjából kedvezőtlen együttállás. 

Majom

Majom

A hónap tendenciája: Olykor igazán kifizetődő a barátok tanácsára hallgatni, még akkor is, ha emiatt minden tervét át kell alakítania. Mindenesetre jól teszi, ha felkészül rá, hogy az eredmény egészen más lesz, mint amire számított. Készen áll a kihívásra? Egészen érdekes dolgok jöhetnek ki a végén. Egész hónapban legyen rá gondja, hogy minden fél betartsa a szabályokat. A Kutya mindenki másnál fontosabbnak tartja a tisztességet. 

Kakas

Kakas

A hónap tendenciája: A Kakas októberben a Kutya évének teljes súlyával szembesül. Mindez azt jelenti, hogy személyes ambícióit háttérbe kell állítania és türelmesen várnia kell. Ez a lassúság bosszantó lehet, de ha jól meggondolja, most több ideje marad a tervezésre és az elemzésre. Így tárgyilagosabban látja a helyzetet, és határozottabban meg tudja védeni saját álláspontját. 

Kutya

Kutya

A hónap tendenciája: A becsvágyó Kutyák legszívesebben siettetnék az időt, míg mérsékeltebb temperamentumú társaik örülnek a jelenlegi, komótosabb tempónak. Az október az ön hónapja, ezért, bár nem számíthat jelentős ellenállásra, valószínűleg mégsem tehet szert jelentős előnyökre. 

Disznó

Disznó

A hónap tendenciája: Ha eddig nem érezte volna a Kutya védelmező hatását, legkésőbb októberben tapasztalja majd a biztonság érzését. Az októberben színre lépő Föld-Kutya ugyanakkor támogatja, erősíti a Disznóval kapcsolatban álló víz elemet is, így nem lesz gondja, ha fontos döntéseket kell hoznia. De álmait ne mások kárára valósítsa meg! 

Tekintse meg kínai horoszkópunkat, illetve egyéb naptárainkat:

Aktuális lapszámunk:
2018. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.